07 / 05 / 2024

Lena Headey evini satıyor

Lena Headey evini satıyor

Game Of Thrones'ta canlandırdığı hırslı kraliçe Cersei Lannister karakteri ile tüm dünyada tanınan Lena Headey evini sattı.

Lena Headey İngiltere'deki evini 2 katı fiyata sattı!

Game Of Thrones'ta canlandırdığı hırslı kraliçe Cersei Lannister karakteri ile tüm dünyada tanınan Lena Headey evini sattı.

Lena Headey evini 1 milyon 945 bin dolara satışa çıkardı!

Tüm dünyada izlenme rekorları kıranı ve her bölümü merakla beklenen Taht Oyunları dizisinin oyuncularından Lena Headey, üç yıl önce satın aldığı evini satışa çıkardı.

Yusuf Ziya Yılmaz evini kaç bin dolara aldı?

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, araplara konut fırsatlarını sunarken kendi evini kaç bin dolara aldığını söyleyerek örnek verdi. Peki Yusuf Ziya Yılmaz evini kaç bin dolara aldı?

Ajda Pekkan Arnavutköy Konutları'ndaki evini satışa çıkardı!

Evdeki hayvanlarının rahat etmesi için Bahçeköy'de villaya taşınan Ajda Pekkan, Arnavutköy Konutları'ndaki evini 12.8 milyon TL'ye satışa çıkardı. Süperstar'ın süper lüks evi için 3 aydır ciddi alıcı yok...

Evini satanlar emlak vergisi öder mi?

Evin satıldığı sene emlak vergisini kim öder? Evini satanlar sattıkları yıl emlak vergisi öder mi? İşte emlak vergisi ile ilgili merak edilen soruların yanıtı bu haberde...

Kent Meydanı AVM talihlisi evini teslim aldı!

Alışveriş ve eğlencenin buluşma noktası Kent Meydanı AVM ve Bursa'nın en büyük konut projesi olan Sinpaş GYO Bursa Modern'in birlikte düzenlediği 1+1 ev kampanyası talihlisi evini teslim aldı.

Kent Meydanı AVM ev kampanyası talihlisi evini bugün teslim alıyor!

Alışveriş ve eğlencenin buluşma noktası Kent Meydanı AVM ve Bursa’nın en büyük konut projesi olan Sinpaş GYO Bursa Modern’in birlikte düzenlediği 1+1 ev kampanyası talihlisi evini bugün (24 Mart 2014 ) teslim alacak...

Konak Belediyesi evi yanan Mustafa Ağıç’ın evini baştan aşağı döşedi!

Konak Belediyesi Ağıç’ın yeni evini baştan aşağı dayayıp döşedi. Mustafa Ağıç aralık ayında elektrik kaçağı nedeniyle Yeşilyurt’ta oturduğu evinin yandığını ve hiçbir eşyasını kurtaramadığını belirtti.

Evini kiraya veren emekli kendisi kirada oturuyorsa, emlak vergisi öder mi?

Şükrü Kızılot Hürriyet Gazetesi'ndeki bugünki köşesinde okuyucularından gelen vergi ve emlak ile ilgili soruları yanıtladı. Evini kiraya veren emekli kendisi kirada oturuyorsa, emlak vergisi öder mi?

Robert Pattinson'ın evini Jim Parsons satın aldı!

Robert Pattinson kendisini aldatan sevgilisi Kristen Stewart ile birlikte yaşadığı evi sonunda sattı.US Weekly'nin haberine göre Pattinson'ın Los Feliz'deki evini, Big Bang Theory adlı dizinin yıldızlarından Jim Parsons satın aldı.

Nazmi Ziya’nın kendi evini anlatan resmi satışa sunulacak!

Türk resminin en önemli isimlerinden Nazmi Ziya’nın 60 yıldır müzayedelerde yer almayan ve kendi evini konu ettiği tablosu Antik A.Ş. Müzayede Evi’nin müzayedesinde satışa sunulacak..

Koleksiyoner Rüştü Çürüksulu, evini müzeye çevirdi!

Koleksiyoner Çürüksulu, yaşadığı evin bir katını her biri milli servet değerinde 89 esere ayırmış. Bakımını torunuyla üstlendiği parçalara gözü gibi bakan Çürüksulu, antika eserlere ilgi duyanlara da evini kapısını sonuna kadar açıyor...

Akyazı'da Evini Yapana Yardım metoduyla ev yapılıyor!

Sakarya’ nın Akyazı ilçesi Haydarlar köyünde 2009 yılında meydana gelen heyelan sonrasında evleri hasar gören vatandaşlar, Evini Yapana Yardım ( EYY ) metoduyla evlerini yapıyor....

Lena Headey evini satıyor Haberi

Lena Headey evini satıyor

Game of Thrones’ta canlandırdığı hırslı kraliçe Cersie Lannister karakteri ile tüm dünyada tanınan Lena Headey (43) evini sattı.


2014 yılında İngiltere Yorkshire’dan aldığı eve 790 bin dolar ödeyen Headey, oldukça karlı bir anlaşmaya imza attı.



1950’li yıllarda inşa edilen lüks evine 2 milyon dolara alıcı bulan oyuncu, bu fırsatı kaçırmayarak satışı onayladı.



Headey'in bu evinden aldığı parayla yine emlak yatırımı yapacağı ancak daha modern bir ev tercih edeceği konuşuluyor.