02 / 05 / 2024

lerrison ada aldı

lerrison ada aldı

Larry Ellison kazanmaya aşık bir adam olarak Bill Gates ile Lana adası için resmen savaşa girdi ve kazanan Ellison oldu. Ellison, 600 milyar dolar verip aldığı Lana adası ile ne yapacağını hala açıklamadı

Google'ın kurucu ortağı Larry Page, 32 milyon dolara ada aldı!

Google'ın kurucu ortağı Larry Page Porto Riko'daki bir ada olan Cayo Norte'yi satın aldı. Söz konusu adayı sessiz sedasız satın alan Page’in ada için 32 milyon dolar ödediği belirtildi.

Torunlar GYO, Antalya Kepez'den arsa aldı!

Torunlar GYO, Antalya ili, Kepez ilçesi, Sinan Mahallesi 28569 ada 41 parselde yer alan 429,49 metrekarelik arsayı satın aldı. İşte arsa ve alım işlemi ile ilgili detaylar...

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasını aldı!

Kiler GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseli 277 milyon TL'ye satın aldı...

Halk GYO Beşiktaş Dikilitaş'tan 173.8 milyon TL'ye bina aldı!

Halk GYO, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Dikilitaş Mahallesi 418 ada 145 parselde yer alan ve 29 adet bağımsız bölümden oluşan binayı 173 milyon 825 bin TL'ye Halk Bankası'ndan satın aldı. 

Halk GYO Antalya Muratpaşa'dan 200 milyon TL'ye arsa aldı!

Halk GYO, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Ermenek Mahallesi Kütüklü Göl Mevkii 27943 ada 17-57-58 parsellerde yer alan gayrimenkulleri satın aldı. 

Reysaş GYO İzmir Kemalpaşa'da 15.2 milyon TL'ye arsa satın aldı!

Reysaş GYO, İzmir İli Kemalpaşa İlçesi Ansızca Köyü 253 ada 2 parselde yer alan, Emine Özgün, Ali Özgün, Saadet Canpolat ve Müfakat Dizdar'a ait ortak mülkiyetli 12.902,23 metrekarelik arsayı 15 milyon 224 bin 631,40 TL bedel ile peşin olarak satın aldı.  

Hülya Avşar'dan ada açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde ada satın aldığı iddia edilen Hülya Avşar katıldığı bir programda iddiaları yanıtladı.

Emlak Konut GYO Başakşehir'den arsa aldı!

Emlak Konut GYO, Başakşehir İkitelli'de 1444 ada 1 parsel üzerinde bulunan, 6502 metrekare büyüklüğündeki arsayı 41 milyon 925 bin TL'ye satın aldı. 

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

Halk GYO, Adapazarı Belediye Binası'nı 10 milyon TL'ye satın aldı!

Halk GYO, Adapazarı Belediyesi mülkiyetinde bulunan Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, 78 Ada 233 nolu parselde kayıtlı ana gayrimenkulün zemin ve 1. normal katındaki 3 no'lu bağımsız bölümü 10 milyon TL bedelle satın aldı. 

Hülya Avşar'ın adasının hissedarlarından açıklama!

Magazin gündeminde bu aralar Hülya Avşar'ın Ayvalık'tan ada aldığı söylentileri dolaşıyordu. Çok konuşulan adanın hissedarları söz konusu iddiaları yanıtladı.

Dominika uyruklu 16 kişi Türkiye’den 231 bin metrekare arsa aldı!

Karayipler’deki 754 kilometrekare büyüklüğündeki ada ülkesi Dominika devleti uyruklu 16 kişinin, Türkiye’den 231 bin metrekare toprak satın aldığı öğrenildi...

WhatsApp üzerinden 6.3 milyon dolara ada aldı!

İrlanda kıyısında bulunan Horse (At) Adası'nın satışı 6.3 milyon dolara yapıldı. İsmi açıklanmayan alıcı adayı görmeye gitmeden satın aldı. 

lerrison ada aldı Haberi

lerrison ada aldı

ABD'li Larry Ellison 68 yaşmda 36 milyar dolarlık bir servete sahip. Dünyanın en zengin 6'ncı adamı. Ünlü veritabanı yazılımı şirketi Oracle'ın kurucusu ve CEO'su. Zengin bir insan deyince aklınıza gelebilecek tüm özellikleri bir arada taşıyor. Her şeyin koleksiyonunu yapıyor. Evler, arabalar, uçaklar, yatlar... 


ABD'de 2008'de başlayan ekonomik krizle emlak fiyatları düştükçe beğendiği evleri çok ucuz fiyatlara toplamaya başlamış. Evlerinin değeri bugün 1 milyar doları geçiyor. Ancak o, Monopoly tahtasındaki tüm evleri alana kadar durmayacağını dile getiriyor.


Pahalı yatlara da hayli düşkün. 2010 yılında sattığı 200 milyon dolarlık dünyanın 8'inci büyük yatı Rising Sun ile Bodrum'a da gelmişti.


Hayatını değiştiren cümle: Seni evlat edindik


12 yaşındayken bir akşam babası yanına gelmiş, "seni evlat edindik" demiş. Ardından da eklemiş: 


Akşam yemekte köfte var.


Larry Ellison bir röportajında...