21 / 05 / 2024

letonyada hangi marketin çatısı çöktü

letonyada hangi marketin çatısı çöktü

Letonya' nın başkenti Riga' da bir süpermarketin önceki gece kısmen çöken çatının bir bölümünün daha çöktüğü belirtildi. İtfaiye yetkilileri, yeni çökmede yaralanan olmadığını açıkladı....

Tarım Kredi 29 Ağustos aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler indirimde? İşte 29 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketin 29 Ağustos 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, bu hafta Tarım Kredi Kooperatifleri'nde hangi aktüel ürünler indirime girdi? İşte 29 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Hakmar Express'te yarın hangi aktüel ürünler var? İşte Hakmar'ın 4 Ağustos 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi

Hakmar Express Marketin  4 Ağustos 2022 aktüel ürünler kataloğu açıklandı. Peki, Hakmar'da yarın hangi aktüel ürünler satılacak, fiyatları ne kadar olacak? İşte Hakmar 4 Ağustos aktüel ürünler fiyat listesi.

Hakmar'a yarın hangi aktüel ürünler gelecek? İşte Hakmar Express aktüel ürünler kataloğu 28 Temmuz 2022 fiyat listesi

Hakmar Express Marketin 28 Temmuz Perşembe 2022 aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Peki, Hakmar'da yarın hangi aktüel ürünler satışa sunulacak, fiyatları kaç TL olacak? İşte Hakmar 28 Temmuz aktüel kataloğu ve fiyat listesi.

Hakmar'da bugün hangi aktüel ürünler var? İşte 26 Temmuz 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi

Hakmar Express Marketin 26 Temmuz 8 Ağustos 2022 tarihleri arasında geçerli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, Hakmar'da bugün hangi aktüel ürünler satışa sunulacak, fiyatları kaç lira olacak? İşte Hakmar 26 Temmuz 2022 aktüel kataloğu ve fiyat listesi.

BİM 15 Temmuz Cuma aktüel ürünler kataloğu: BİM'de bu hafta hangi aktüel ürünler var? İşte 15 Temmuz 2022 fiyat listesi

BİM Marketin 15 Temmuz 2022 aktüel ürüneler kataloğu yayımlandı. Peki bu hafta BİM'e hangi aktüel ürünler gelecek, fiyatları kaç TL olacak? İşte BİM 15 Temmuz 2022 Cuma aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

ŞOK Markette bugün hangi aktüel ürünler var? İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu 8 Haziran 2022 fiyat listesi

ŞOK Marketin 8 Haziran 2022 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki bugün ŞOK Markete hangi ürünler gelecek, fiyatları kaç TL olacak? İşte ŞOK aktüel ürünler 8 Haziran 2022 fiyat listesi.

Bugün ŞOK'ta hangi ürünler indirime girdi? İşte ŞOK 13 Nisan 2022 aktüel katalog fiyat listesi...

ŞOK marketin 13 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki ŞOK'ta bugün hangi ürünler indirime girdi? Şok kataloğunda neler var? İşte 13 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılacak?

Ankara Alışveriş Festivali'ne hangi AVM'ler katılacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 29 Ağustos tarihinde başlayan Ankara Alışveriş Festivali 14 Eylül 2014 Pazar günü akşamına kadar devam edecek.

Hangi bankalar arsa kredisi veriyor?

Arsa satın almak isteyen kimselerin, bankalardan kullandıkları kredi arsa kredisi olarak karşımıza çıkıyor. Kredi koşulları her bankada değişkenlik gösteriyor. Peki, hangi bankalar arsa kredisi veriyor?

Eylül ayında hangi vergiler ödenecek?

Gelir İdaresi Başkanlığı, hangi ayda hangi vergilerin ödenmesi gerektiğini Vergi takvimi kapsamında duyuruyor. Buna göre, Eylül ayında hangi vergiler ödenecek? İşte Eylül ayında ödenen vergiler..

ÖzdilekPark AVM'de hangi markalar var?

ÖzdilekPark AVM İstanbul'da hangi markalar bulunacak? ÖzdilekPark AVM Levent İstanbul'da hangi markalar var? ÖzdilekPark Levent AVM'de bulunacak markalar hangileridir? Hangi markalar ÖzdilekPark AVM'de mağaza açacak? İşte ÖzdilekPark AVM marka listesi...

Kiracı davalarına hangi mahkeme bakar?

Ev sahibi ile kiracısı arasında yapılan kira sözleşmesine uyulmaması, aykırı davranılması gibi nedenler ile kiracı hakkında dava açılabiliyor. Peki kiracı davalarına hangi mahkeme bakar? İşte yanıtı..

Kayyum hangi hallerde atanır?

Kayyum (kayyım), belli bir iş için görevlendirilmiş olup, vesayet makamının talimatına aynen uymak zorunda oluyor. Peki kayyum hangi hallerde atanır? Kayyumluk görevi ne zaman sona erer?

letonyada hangi marketin çatısı çöktü Haberi

letonyada hangi marketin çatısı çöktü

Bu arada enkaz altından çıkarılan cesetlerin sayısı 54'e yükseldi. Enkaz altında 10 cesedin daha bulunduğu tahmin ediliyor.


Letonya Cumhurbaşkanı Andris Berzins ise olayı, 'savunmasız ve masum birçok insanın öldürülmesi' olarak nitelendirdi ve sorumluların ortaya çıkarılmasını istedi. 


Baltık ülkesinde 1991'de bağımsızlığını kazanmasından bu yana yaşanan en büyük trajedi sebebiyle 3 günlük yas ilan...