07 / 05 / 2024

levent 2014 projeleri

levent 2014 projeleri

Ferko İnşaat, İstanbul Levent'te hayata geçireceği yeni ofis projesini tanıttı. 127 bin metrekare inşaat alanı bulunan Ferko Signature adlı proje metroya 50 metre, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre mesafede yer alıyor.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Konut firmaları Levent ve Etiler için proje yarışında!

İstanbul'un merkez ilçeleri Levent ve Etiler'de kentsel dönüşüm projeleri hızlandı. İnşaat firmaları iki bölge için proje yarışına girdi. Etiler ve Levent'te yeni yapılan ve geliştirilmekte olan projeler sizin için derlendi...

Levent Piriştina'dan İzmir Buca'ya yatırım müjdesi!

İzmir'de Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, 2014-2016 hizmet envanterini CHP Buca İlçe Başkanlığı mahalle temsilcileri ile paylaştı. Piriştina, "Buca sokakları şantiye havasına bürünecek" dedi.

Zorlu Holding Levent 199'u sattı mı?

Zorlu Holding'in patronu Ahmet Nazif Zorlu, Zorlu Center projesiyle bir semti hayata geçirdiklerim söylüyor. Ahmet Nazif Zorlu, gayrimenkulde bir diğer önemli projeleri olan Levent 199 ile ilgili olarak ise "İstediğim parayı verirlerse tabii satarım" diy

Halk GYO Konak, Karaköy ve Levent'teki binalarının değerlemesi!

Halk GYO Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2014 yıl sonu değerleme raporlarının revize edilmiş halini tekrar yayınlandı. Halk GYO bu kapsamda Konak, Karaköy ve Levent'teki binaların değerlemesini yayınladı.

Yabancıların ofiste ilk tercihi Levent-Maslak hattı oldu!

2014'te ani stok artışı nedeniyle Levent ve Maslak bölgelerinde A sınıfı ofis piyasasında oluşan boşluğun, büyümedeki yavaşlamaya rağmen yerini önemli bir doluluk oranına bırakacağı belirtiliyor.

2014'ün en iyi kent konseyi Bursa Kent Konseyi!

İstanbul merkezli Belediye Haberleri Ajansı tarafından bu yıl sekizincisi yapılan ‘Belediye Oscarları’ ve ‘Yılın Belediye ve Yerel Yönetim Projeleri’ ödüllendirmesinde, Bursa Kent Konseyi ‘2014 Yılının En İyi Kent Konseyi’ seçildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

İstanbul'da ofis projeleri hızla ilerliyor!

İstanbul ofis pazarı hızla büyüyor. 3.8 milyon metrekare olan kiralanabilir alanın 3 yılda 6.5 milyonu bulması bekleniyor. Ofis projeleri Anadolu yakasında Levent, Maslak, Şişli, Kağıthane, Anadolu yakasında Ümraniye, Ataşehir ve Kartal'da yoğunlaşıyor.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Tatil.com'un yeni genel müdürü Levent Çardaklı oldu!

MetGlobal bünyesinde faaliyet gösteren tur operatörü Tatil.com'un yeni genel müdürü Levent Çardaklı oldu. Eylül 2014 itibarıyla görevinin başına geçen Çardaklı, yeni dönemde Tatil.com için yeni planlar hedefliyor.

levent 2014 projeleri Haberi

levent 2014 projeleri

Ferko İnşaat, İstanbul Levent'te hayata geçireceği yeni ofis projesini tanıttı. 127 bin metrekare inşaat alanı bulunan Ferko Signature adlı proje metroya 50 metre, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre mesafede. Ofis binası, Ferko înşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten ve Yönelim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten'in katıldığı toplantıyla tanıtıldı. Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, "Proje 2 ofis bloku ve bunları birbirine bağlayan bahçeden teşekkül edecek. Projeyi 30 ayda hatta daha da erken tamamlamayı hedefliyoruz." dedi. Meriçten. projenin 30 kattan oluşan Sign-l'in ofislerinin 25 katını satacaklarını, 6 katlı Sign-2'nin ofislerini ise kiralayacaklarını ifade etti. Meriçten, Ferko Signature'da metrekare satış fiyatlarının 7 bin 500 ile 11 bin dolar arasında olduğunu söyledi. 



Ankara...