28 / 04 / 2024

Levent Akçay mhp

Levent Akçay mhp

MHP İstanbul Kadıköy Belediye Başkan Adayı Levent Akçay kimdir? Levent Akçay, bugüne kadar hangi işlere imza attı? MHP İstanbul Kadıköy Belediye Başkan Adayı Levent Akçay'ın biyografisi..

Levent Çakıroğlu kimdir? Levent Çakıroğlu nerelerde çalıştı?

Levent Çakıroğlu kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi görevlerde yer aldı? Ne iş yapıyor?

Levent Çakıroğlu, nereden mezun oldu? Hangi üniversiteden öğretim üyesi olarak çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Levent Çakıroğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Levent Çakıroğlu lisans ve yüksek lisans eğitimlerini hangi üniversitelerde aldı? Hangi şirketlerde CEO olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Çakıroğlu’nun biyografisi...

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

İzmir Bayraklı'da riskli yapılar için düzenleme!

İzmir Bayraklı Belediyesi, ilçede bulunan riskli yapılar için yeni düzenlemeyi hayata geçiriyor. Bayraklı Belediye Meclisi tarafından hazırlanan imar planı notu CHP, AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oy birliğiyle kabul edildi. 

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Akçay tarafından kuruldu.

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Aydın ve Cem Akçay ortaklığında açıldı.

Ardıç Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ardıç Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Akçay tarafından kuruldu.

Obe Yapı Mühendislik Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obe Yapı Mühendislik Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Akçay tarafından kuruldu.

Etd Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etd Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Akçay tarafından kuruldu.

Yağmur Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Zeyntinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akşayıcı tarafından kuruldu.

Levent Akçay mhp Haberi

Levent Akçay mhp

Levent Akçay kimdir?

1965’ de Turgutlu’da doğan Levent Akçay ilk ve orta öğrenimini Turgutlu’da tamamladı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdikten sonra Göz Hastalıkları ihtisasını Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptı. Aynı hastanede başhekim yardımcılığı ve Göz Hastalıkları klinik şef yardımcılığı görevlerinde bulundu. Sağlık Bakanlığına döner sermaye ve faturalandırma sistemlerinde fizibilite çalışmalarını sundu.


Yurt içi ve yurt dışı 200’ün üzerinde bilimsel çalışması mevcuttur. Yurt içi ve yurt dışında birçok bilimsel konferansta konuşmacı olarak yer almıştır. Yurt içi ve yurt dışı bilimsel ödülleri bulunmaktadır.


1997 yılında Gerçek Sağlık hizmetleri şirketini, 2012 yılında Maskeli Film Yapım şirketini kurdu. ‘Sarı Siyah’ adındaki Çanakkale Savaşını konu olan sinema filminin yapımcısı, yönetmeni, özgün eser yazarı ve oyuncusudur.


Türk Cumhuriyetleri Oftalmoloji Derneği (Türkiye, KKTC, Azerbaycan, Kırgızistan, Türkmenistan, Kazakistan, Özbekistan )...