29 / 04 / 2024

Levent Anıl kimdir

Levent Anıl kimdir

Dekar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi M. Levent Anıl, daha önce hangi görevlerde bulundu? Levent Anıl nereli? Levent Anıl, hangi okul mezunu? İşte Levent Anıl kimdir? sorusunun cevabı niteliğindeki biyografisi...

Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi, Risk Komitesi ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Ebru Oğan Knottnerus kimdir? Ebru Oğan Knottnerus kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Musa Levent Ortakçıer Kimdir?

Musa Levent Ortakçıer kimdir? Musa Levent Ortakçıer’in mesleği nedir? Musa Levent Ortakçıer hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı Kimdir?

Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı kimdir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı’nın mesleği nedir? Yaşar Begümhan Doğan Faralyalı mezundur? İşte detaylar!

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Levent Anıl kimdir Haberi

Levent Anıl kimdir

Levent Anıl kimdir?


1963 İstanbul doğumlu olan Levent Anıl, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamlayarak, 1985 yılında Yıldız Üniversitesi İnşaat Fakültesi'ni bitirmiştir. Daha sonra aynı Üniversitede yapı konusunda yüksek lisans eğitimi almıştır. 


M. Levent Anıl, çalışma hayatına 1989 yılında Akfen Şirketler Grubu'nda başlamış ve 1995 yılına kadar hakediş-planlama sorumlusu ve Şantiye Şefliği yapmıştır. Bu tarihten itibaren Eston'da çalışmaya başlamış sırasıyla hakediş-planlama sorumlusu, planlama müdürlüğü ve teknik müdürlük görevlerinde bulunan Levent Anıl, 2007 yılının Eylül ayında Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.'nin kuruluşundan itibaren firmada Yönetim Kurulu üyesi ve Teknik İşler Koordinatörü olarak görev yapmaktadır.



M. Levent Anıl ve Dekar Yapı iletişim bilgileri!


Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.


Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi A2 Blok Kat:3 No:155 Yeşilköy - İstanbul

Tel: +9(0 212) 465 48 94

E-Posta: [email protected]

Web: