06 / 05 / 2024

Levent Çırpıcı projeleri

Levent Çırpıcı projeleri

Mimar Levent Çırpıcı kimdir? Mimar Levent Çırpıcı, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Levent Çırpıcı, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Levent Çırpıcı..

Toplu taşıma için yüzde 57'lik zam hazırlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) yüzde 57'lik bir zam talebi ile başlayacak olan toplantı, yarın saat 13.00'da Bakırköy Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde yapılacak.

Mudo Concept’te 1 alana 1 bedava! Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Mudo Concept’te seçili ürünlerde 1 alana 1 bedava kampanyası başladı. Çırpıcılar, tencereler, fırın güveçleri, soyacaklar ve daha birçok üründe aldığınızı iki üründen biri hediye oluyor. Sizde bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. İşte, Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı ve Veliefendi Mahalleleri Rezerv Yapı Alanı'ndaki bazı parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

 Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçedeki Telsiz, Çırpıcı, Merkezefendi İETT Blokları ve Beştelsiz Mahallesi’ndeki  kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bazı açıklamalar yaptı.

Aralık 2019'da satışa çıkacak konut projeleri!

2019 yılının Aralık ayında satışa çıkacak olan konut projeleri lansman dönemine özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Aralık 2019'da satışa çıkacak projeler...

Kasım 2019'da satışa çıkacak konut projeleri!

2019 yılının Kasım ayında satışa çıkacak olan konut projeleri uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Kasım 2019'da satışa çıkacak projeler...

Ekim 2019'da satışa çıkacak konut projeleri!

2019 yılının Ekim ayında satışa çıkacak olan yeni konut projeleri uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Ekim 2019'da satışa çıkacak projeler...

Evini satmak isteyen Rabia Naz'ın babasına Haluk Levent yardım eli!

Giresun'da vefat eden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, maddi imkansızlık dolayısı ile evini satışa çıkardığını açıkladı. Vatan'a ünlü şarkıcı Haluk Levent destek verdi...

Eylül 2019'da satışa çıkacak konut projeleri!

2019 yılının Eylül ayında satışa çıkacak olan yeni konut projeleri uygun fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Eylül 2019'da satışa çıkacak projeler...

Levent Çırpıcı projeleri Haberi

Levent Çırpıcı projeleri

Levent Çırpıcı kimdir?

Mimar Sinan Üniversitesi, Mimarlık Bölümü' nden 1989 yılında mezun olan Levent Çırpıcı, 1990 - 1994 yılları arasında Midek Idc.' de Beymen, Vakko, Derimod, Yargıcı, Roman mağazalarının tadilat ve inşaat işlerinde görev aldı. 


Profesyonel hayatına üniversite yıllarında başlayan mimar, 1984 - 1988 yılları arasında Prof. Utarit İzgi Mimarlık Ofisi' nde değerli projelerde görev aldı. 


Mezuniyetinden yaklaşık beş yıl sonra ZOOM TPU mimarlık ofisini kurdu. 


Dumankaya İnşaat 2010 En İyi Çözüm Ortağı ödülü, Uluslararası Yapı Fuarı 2010 Amacına Uygun Fuar Standı Tasarımı birincilik ödülü, Acıbadem Hastanesi Bağdat Polikliniği ile En İyi Kamusal Alanlar kategorisinde İç Mimari birincilik ödülü gibi birçok değerli ödüle layık görülen mimar "Antalya Ev" projesi ile 1996 yılında Ağa Han Mimarlık Ödülü' ne aday gösterilmiştir.


Levent Çırpıcı projeleri:

Antalya Ev

"Antalya’da 10...