12 / 05 / 2024

Levent Edekan Turizm İnşaat iletişim

Levent Edekan Turizm İnşaat iletişim

Levent Edekan Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Edekan tarafından kuruldu.

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Ld Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ld Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Doğanay tarafından kuruldu.

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Danışmanlık Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yalçın ve Mehmet Levent Oktay ortaklığında kuruldu.

Burse Yapı İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burse Yapı İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Toraman tarafından kuruldu.

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 60 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Orta Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 74 milyon 450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kıyı Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 21 milyon 175 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 32 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Ergün ve Suna Palanlı ortaklığında kuruldu.

Global Viajes Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Viajes Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hasan Boyraz ve Levent Ünal ortaklığında kuruldu.

Ligarbatravel Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ligarbatravel Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Atlas Global Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Global Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Levent Edekan Turizm İnşaat iletişim Haberi

Levent Edekan Turizm İnşaat iletişim

Levent Edekan Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Edekan tarafından kuruldu.

Levent Edekan Turizm İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
TURİZM -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir...