07 / 05 / 2024

Levent-Hisarüstü Metro Hattı imar planı

Levent-Hisarüstü Metro Hattı imar planı

İstanbul Beşiktaş - Sarıyer İlçeleri, Levent-Hisarüstü Metro Güzergahına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı askıya çıktı...

İstanbul'da 2 senede 30 kilometrelik metro hattı açıldı!

İstanbul'da yeni metro hatlarının çalışmaları hız kesmiyor. 29 Ekim’de hizmete sunulması hedeflenen Rumeli Hisarüstü - Aşiyan Füniküler Hattı ile İstanbul’da son 2 senede 30 kilometre uzunluğunda raylı sistem hattı devreye alınmış olacak. 

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı değişikliği onaylandı!

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı Boğaziçi Öngörünüm Sınırlarında Kalan Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne?

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında hayata geçirilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nda son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açıklamalarda bulundu...

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Ekim 2021'de açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada inşası devam eden Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler hattının Ekim 2021'de hizmete açılacağını açıkladı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Temmuz’da açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) inşaatı durdurulan Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı Temmuz'da hizmete açılacak.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor!

Rumeli Hisarüstü bölgesi ile Aşiyan Parkı arasında inşa edilen Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı 2021'de açılıyor. 

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapımı Metrostav Ankara İnşaat'ın!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın yapım ihalesini Çek firması Metrostav Ankara İnşaat kazandı. Firma, hat inşaatı için 114 milyon 392 bin 854 lira teklif verdi.

İBB'den Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı açıklaması!

İBB, Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Bebek Aşiyan Parkı kapatıldığı ve ağaçların kesileceği yönünde çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı istasyon yapımı kapsamında Bebek Aşiyan Parkı kapatıldı. Park, istasyon yapımı için saç levhalarla çevrildi.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı'nın ihalesi bugün!

Rumeli Hisarüstü Aşiyan Füniküler Hattı'nın ihalesi bugün gerçekleştirilecek. Hisarüstü Aşiyan arasını 2,5 dakikaya indirecek olan hattın 720 günde tamamlanması planlanıyor.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Aşiyan Parkı’na istasyon!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı projesi kapsamında Bebek Aşiyan Parkı’nda istasyon kurulması planlanıyor. İBB, proje dosyasını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sundu.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı detayları belli oldu!

850 metre uzunlukta planlanan Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı, 2018 yılında işletmeye açılacak. İşte projenin tüm detayları...

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı askıda!

İstanbul Beşiktaş - Sarıyer İlçeleri, Levent-Hisarüstü Metro Güzergahına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı askıya çıktı...

Levent-Hisarüstü Metro Hattı imar planı Haberi

Levent-Hisarüstü Metro Hattı imar planı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşiktaş - Sarıyer İlçeleri, Levent-Hisarüstü Metro Güzergahına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 23.11.2016 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 28 Şubat 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...