30 / 04 / 2024

levent kentsel dönüşüm

levent kentsel dönüşüm

Dünyanın en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, İstanbul'un en pahalı ilçesi Beşiktaş’ın dönüşen semtleri Etiler ve Levent gayrimenkul piyasasını değerlendirdi.

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

İnşaat maliyetleri kentsel dönüşümü yavaşlatıyor mu?

İzmir'de kentsel dönüşümün yavaş bir şekilde ilerlediğini söyleyen İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, en büyük nedenin inşaat maliyetindeki artış olduğunu dile getirdi. 

Bina tamamlama sigortaları kentsel dönüşüm projelerini hızlandıracak!

Maher Yatırım Holding Üst Yöneticisi Levent Uluçeçen, kentsel dönüşüm projelerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı ile sağlıklı yapılara kavuşabiliriz!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel Dönüşüm Eylem Planı’nın da katkısıyla, ısı, su, ses ve yangın yalıtımını kaliteli malzeme ve uzman uygulamalarla gerçekleştirirsek, dayanıklı, sağlıklı ve konforlu yapılara kavuşabiliriz" diye konuştu...

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'yla 5 yılda 6 milyar TL tasarruf edilebilir!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'nda söz edildiği gibi Her yıl 300 bin konutun mevcut mevzuatlara uygun olarak yalıtılması durumunda 5 yıllık sürede toplam 6 milyar TL üzerinde tasarruf etmemiz mümkün" diye konuştu...

Ankara'nın 5 kentsel dönüşüm sorunu mecliste!

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara'nın bazı ilçelerini kapsayan kentsel dönüşüm ve gelişim projeleriyle ilgili iddialara ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı. Gök, Gölbaşı ve Çanyaka'daki kentsel dönüşüm sorunlarını ele aldı..

Boa Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Boa Kentsel Dönüşüm Anonim Şirketi, Levent Batu Karasu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 28 Mart'ta Beykoz, Kanlıca Halide Edip Adıvar Caddesi'nde kuruldu.

Ankara'daki kentsel dönüşüm Meclis'e taşındı!

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Bakanlar Kurulunun aldığı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilanına dayalı uygulamalara tepki gösterdi. Gök, TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi.

Kentsel dönüşüm nedir?

Levent Bilek Hürriyet Bursa Ek Gazetesi'ndeki bugünkü yazısında kentsel dönüşümün ne olduğuna ve aşamalarına değindi. İşte Levent Bilek 'in kentsel dönüşüm projeleri hakkındaki o yazısı.

Eva Gayrimenkul Değerleme'den kentsel dönüşüm departmanı!

Sektöre kazandırdığı raporlar, yaptığı analizler ve değerlemelerle dikkat çeken Eva Gayrimenkul Değerleme, Kentsel Dönüşüm Departmanı’nı açtı. Departmanın başına Levent Üzümcüoğlu getirildi..

Levent Bendeş: 2015 yılında İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları durabilir!

Levent Bendeş, "Büyükşehir Belediyesi, Bakanlığın İmar Yönetmeliği şartlarına uymuyor. Eğer bakanlık bir inceleme başlatırsa 2015 yılında İzmir'de inşaat sektörü ve kentsel dönüşüm çalışmaları durur. Milyarlarca lira zarar oluşur" dedi

Kentsel dönüşüm lüks semtlere kaydı!

Daha çok gecekondu semtlerinde yoğunlaşması beklenen kentsel dönüşüm lüks semtlere kaydı. Bağdat Caddesi, Etiler, Levent, Cihangir, Nişantaşı, Çiftehavuzlar, Uçaksavar, Acıbadem, Ulus, Bebek ve Gayrettepe öne çıkıyor...

Levent Gökçe: Kentsel dönüşümün sektöre olumlu etkisi olacak!

Weber’in Türkiye Genel Direktörü Levent Gökçe, kentsel dönüşüm kapsamında konut sahiplerinin daha güvenli ve ihtiyaçlarına daha uygun konutlara sahip olurken, inşaat sektörüne de önemli bir ivme kazandıracağını söyledi

levent kentsel dönüşüm Haberi

levent kentsel dönüşüm

Gayrimenkul danışmanlığında 13 yılı geride bırakan Keller Williams Platin’in uzman danışmanı Fatoş Altıntaş;  Etiler, Akatlar ve Rumeli Hisarüstü’nü kapsayan alanda yaklaşık 32 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm ile yenileneceğini, yeni yapılan binaların metrekare birim fiyatlarının 5 bin 200 dolar civarından başladığını belirtti. 


Yaklaşık 16 bin kişinin ikamet ettiği, İstanbul’un gözde  adreslerinin başında gösterilen Etiler ve Levent’te kentsel dönüşüm atakları hız kazandı. Gayrimenkul yatırımcılarının gözünü yeniden şehir merkezlerine çevirdiğini belirten Keller Williams Platin’in başarılı danışmanı Fatoş Altıntaş; “Şehir merkezinde yeni projeler geliştirmek isteyen inşaat firmaları 40-50 yıllık sitelerle yakından ilgilenmeye başladı. Özellikle İstanbul’da metrekare fiyatları her geçen gün yükselen bir grafik seyrederken şehrin merkezinde yeni yerleşim yerleri inşa etmek, şehir dışında sıfırdan bir proje geliştirmekten hem daha karlı hem de daha...