28 / 07 / 2024

levent kimya yatırımları

levent kimya yatırımları

Yıllık 72 milyon şişelik üretim kapasitesi bulunan levent Kimya, endüstriyel ürünler grubundaki yatırımlarıyla son yıllarda oldukça hızlı gelişen inşaat sektöründe ciddi bir pay almayı hedefliyor..

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Danış Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 32 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Levent Deveci, Muhammed Zidan, Emin Cem Okcu ve Hakan Bucak ortaklığında kuruldu.

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Lesco Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Eyüboğlu, Sedat Çolak ve Zeynep Aslıhan Çolak ortaklığında kuruldu.

IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart'ta!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin düzenlediği IX. AVM Yatırımları Konferansı 9 Mart’ta düzenlenecek. Program TC. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin katılımları ile Wyndham Grand Levent İstanbul’da gerçekleşecek.

Yanlış AVM yatırımları hayata geçiyor!

Ece Türkiye Uluslararası Perakende Kiralama Günü düzenledi. Toplantıda konuşan Yeni Gimat GYO Başkanı Levent Kirman, AVM yatırımlarında yanlış projelerin hayata geçtiğini söyledi.

Turgut Işık Mahdumları Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Turgut Işık Mahdumları Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 10 milyon 784 bin 861 TL sermaye ile bugün Rıza Kutlu Işık, Uğur Işık, S. Levent Demirer ve Sırrı Gökçe Odyak imzasıyla kuruldu.

Boa İnşaat Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boa İnşaat Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Levent Batu Karasu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Kanlıca, Halide Edip Adıvar Caddesi'nde kuruldu.

8. AVM Yatırımları Konferansı Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleşecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

8. AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart'ta gerçekleştirilecek!

52 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 3 Mart 2016’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

ISB Enerji Kimya ve Çevre Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

ISB Enerji Kimya ve Çevre Yatırımları Anonim Şirketi 17 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, Hakan Gören Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

VII. AVM Yatırımları Konferansı 5 Mart'ta!

50 milyar dolarlık yatırım değerine sahip AVM sektörünün temsilcisi AYD'nin (Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği) gelenekselleşen AVM Yatırımları Konferansı 5 Mart 2015’te Wyndham Grand İstanbul Levent Otel’de gerçekleştirilecek.

Ferrum Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ferrum Gayrimenkul Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Demir ve Riyat Yurtseven Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 120 bin TL'lik sermaye ile 11 Haziran'da Beşiktaş, Levent'te kuruldu.

levent kimya yatırımları Haberi

levent kimya yatırımları

ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi'nde 1979 yılında Güngör Pekşen ve Levent Pekşen tarafından kurulan ve bugün PorÇöz, Yağ-Çöz, Kir-Çöz, Sodamatik, Pro-5, gibi markalarla temizlik ürünleri pazarında yer alan Levent Kimya, ürün yelpazesine eklediği 750 mililitrelik sprey ambalajlı bu yeni ürünlerle ürün yelpazesini zenginleştirmeyi amaçlıyor. 

Son dönemlerde daha fazla çevre dostu ürünlere yönelik çalışmalarını hızlandıran Levent Kimya diğer yandan başta inşaat sektörüne yönelik olarak hazır beton ve çimento katkı kimyasallarına yönelik çalışmalarında da son aşamaya gelmiş durumda. Bu alanda endüstriyel markaları Lenix ile yer alacak olan firma bu sayede bireysel son tüketici pazarına ilave olarak endüstriyel pazarda da sektörün önde gelen oyuncularından biri olmayı hedefliyor. 


ÖNCELİĞİMİZ ALT YAPI 


Levent Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Atıl Pekşen şirketin son dönemdeki yeniden yapılanması ve yatırımları konusunda bilgi...