12 / 05 / 2024

levent özdilek plaza

levent özdilek plaza

27 bn metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Özdilek center, İstanbul Levent2te yer alıyor. 2 blok halinde yükselen Özdilek Center otel avm ve iş merkezi alanlarından meydana geliyor

Özdilek Plaza'nın havadan yeni görüntüleri!

Özdilek Plaza projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

İstanbul Özdilek Plaza'nın havadan yeni görüntüleri!

Özdilek Plaza www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Özdilek Plaza inşaatı ne durumda? Havadan videosu!

Özdilek Plaza www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Plaza Cubes Nidakule Levent’te açılıyor!

Plaza Cubes Nidakule Levent, Aralık 2019'da Nidakule Levent’te açılıyor. Plaza Cubes Nidakule’de iç dekorasyonu ile dikkat çekecek...

Özdilek Holding 3 yılda 250 milyon TL'lik AVM yatırımı yapacak!

Özdilek Holding Alışveriş Merkezi işini sevdi. İstanbul Levent'te açtığı Özdilek Park AVM ile dikkatleri üzerine çeken şirket, önümüzdeki üç yılda Alışveriş Merkezi projelerine 250 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor.

Zorlu Plaza hastane mi olacak?

Zorlu Holding'in ve holdinge bağlı şirketlerin yönetim merkezi uzun süre Avcılar'daki Zorlu Plaza oldu. Ancak şirket bu plazadaki tüm birimlerini Levent'te, Büyükdere Caddesi üzerinde yeni inşa ettiği Levent 199 isimli gökdelenine taşıdı.

Odeabank genel müdürlük binası Levent'e taşındı!

Türkiye'nin genç bankalarından Odeabank yılın ilk çeyreğinde Maslak'taki genel müdürlük binasını Esentepe'deki Levent 199 Plaza'ya taşıdı.

Özdilek Levent'teki yatırımı 2 bin 500 kişiye istihdam sağlıyor!

TÜRKİYE'NİN marka değeri en yüksek ilk 100 şirketi içinde yer alan Özdilek, Eylül ayında İstanbul'da dev bir yatırıma imza attı.

River Plaza açıldı!

Özdilek Holding tarafından 2014 yılında hayata geçirilen River Plaza, 11 Nisan Cumartesi günü Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in katılımıyla resmi açılışını gerçekleştirdi.

Özdilek River Plaza açıldı!

Özdilek Holding tarafından 2014 yılında hayata geçirilen River Plaza, bugün Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Özdilek Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek’in katılımıyla resmi açılışını gerçekleştirdi.

River Plaza dünya markalarını ağırlıyor!

Levent'te, Rabobank, Yves Rocher, C&A ve H&M gibi isimlerin merkez ofislerine ev sahipliği yapan River Plaza, sosyal donatıları ile de dikkat çekiyor. River Plaza, Büyükdere Caddesi'nde bulunuyor.

Kılıçoğlu Levent'te plaza projesine başlayacak!

Kılıçoğlu Group, Levent'te yeni bir plaza projesine başlayacak. 5 bin metrekarelik alanda yükselecek proje Nisan 2015'te start alacak..

River Plaza 35 bin metrekare kiralanabilir alana sahip!

İstanbul'un iş merkezi Levent'te bulunan River Plaza, iş hayatının yeni gözdesi olmaya hazırlanıyor. Ulaşım kolaylığı ve şehir hayatına yakınlığı sayesinde ofis kullanıcıları için imkanlar sağlayan River Plaza,35 bin kiralanabilir alana sahip...

Yalova'ya 22 Arap Köyü, Sapphire'in karşısına plaza!

Arap fonları Yalova ve İstanbul'da 3 milyar dolarlık yatırıma hazırlanıyor. Merosa'nın Başkanı Katipoğlu, "Yalova'ya 22 Arap Köyü kuruyoruz. Levent'te Sapphire'in karşısına da plaza yapacağız" dedi.

River Plaza'yı dünya devi markalar seçiyor!

İstanbul’un önemli iş merkezi Levent’te bulunan River Plaza, henüz yeni hizmet vermeye başlamış olmasına rağmen, yakın zamanda önde gelen birçok firmanın İstanbul’daki adresi oldu.

River Plaza'da yaşam başladı!

Tek katta 144 kişiye kadar yerleşim imkanı sunan ofis alanları, brüt 1369 m 2 ile Levent bölgesinin en büyük kat alanı Metro hattı, Özdilek Park AVM, Kanyon, Metrocity alışveriş merkezlerine direkt bağlantı..

levent özdilek plaza Haberi

levent özdilek plaza


Özdilek Center'ın havadan görüntüleri için...