04 / 05 / 2024

Levent Üstüner

Levent Üstüner

Gemlik Müteahhitler Derneği yönetimi, protokolle başladıkları ziyaretlerini, Gemlik'te bulunan kurumlarla sürdürüyor. İlk olarak sektörde doğrudan iletişimde oldukları kurumlarla ziyaretlerine başlayan derneğin ilk durağı da Gemdaş oldu.

Zafer Üstüner kimdir? Hangi ülkelerde müdürlük yaptı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor?

Zafer Üstüner nerede okudu? Hangi alanlarda görev aldı? Arçelik’te hangi görevleri yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Zafer Üstüner ile ilgili merak edilen her şey...

Levent Marmaralı kimdir? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Ziraat GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Levent Marmaralı, kaç yılında ve nerede doğdu? İş hayatına ne zaman başladı? Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Levent Marmaralı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı değişikliği onaylandı!

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı Boğaziçi Öngörünüm Sınırlarında Kalan Alanda 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi; Boğaziçi İmar Yüksek Koordinasyon Kurulu'nun 17.12.2020 tarihli ve 2020/3 sayılı kararı ile onaylandı.

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

Duramach Makine Otomasyon Sistemleri Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duramach Makine Otomasyon Sistemleri Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztozan, Kenan Duran, Levent Güner, Michael Dostal ve Süleyman Hilmi Koçak tarafından kuruldu. 

İnşaat Yüksek Mühendisi Recep Üstüner vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Recep Üstüner vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat Fakültesi sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Bsc Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bsc Danışmanlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 80 bin TL sermaye bedeli ile Salih Üstüner tarafından kuruldu.

Paradise Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradise Gayrimenkul Ve Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe’de Ömer Üstüner tarafından kabul edildi.

Levent-Hisarüstü Metro Güzergahı imar planı askıda!

İstanbul Beşiktaş - Sarıyer İlçeleri, Levent-Hisarüstü Metro Güzergahına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planı askıya çıktı...

Park Dedeman Levent'e Leed Gold Sertifikası!

Park Dedeman Levent, çevre dostu bina tasarımıyla dünyanın en önemli çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği belgesi LEED’in en üst seviyelerinden olan “Gold Sertifikası”nı almaya hak kazandı.

Kumla’da doğalgaz çalışmaları başladı!

AKSA Doğalgaz Şirketi Gemlik Müdürü Levent Üstüner, belediye meclis üyeleri ve vatandaşların katıldığı törenle çalışmaların startını veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kumla’nın doğalgaza kavuşması için 4 yıldır mücadele ettiklerini hatırlattı.

5. Levent projesinde 700 daire satıldı!

5. Levent projelerinin iyi gittiğini anlatan Aziz Torun, şöyle devam etti: “Gayrimenkulde olağanüstü bir durgunluk olmadı. Doğru proje, doğru lokasyon, doğru fiyat ve firma itibarı bir araya gelince satışlar devam ediyor."

Levent Üstüner Haberi

Levent Üstüner


Gemdaş Müdürü Levent Üstüner tarafından karşılanan Müteahhitler Derneği Yönetimi, Gemdaş'ın çalışmaları konusunda bilgi aldılar. Müdür Üstüner; "Önceki yönetimle uyum içinde çalıştık. Yeni yönetimde de, önemli isimler var. Bu dönemde de uyum içinde çalışacağımızı düşünüyorum. Talep sürelerini havanın şartlarına göre uzatıyoruz. Müteahhitleri de, zor durumda bırakmamış oluyoruz. Gelir gelmez yaptığım ilk uygulama, talep beklemeksizin biten inşaatları doğalgaz kutularını koymak oldu. Bu sayede işi hızlandırmış oluyoruz" dedi. 


Dernek Başkanı Ömer Uslu; "Çözümcü yaklaşımınız bizlerin de işlerini hızlandırıyor. Bu nedenle teşekkür ederim. Daha önceden elzem olan sorunları, bu şekilde çözmeniz büyük katkı olmuş. Biz de, elimizden geldiğince kurumlarımızı yardımcı olmak ve uyum içinde çalışmak istiyoruz. Bu nedenle öncelik olarak iletişimi sağlamak istiyoruz" dedi. Uslu "Her kuruma Kentsel Dönüşüm ile alakalı fikirlerini soruyoruz. Gemlik'in...