01 / 05 / 2024

Levent Vadi Gayrimenkul adresi

Levent Vadi Gayrimenkul adresi

Levent Vadi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Müjdat Güler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Beyoğlu, Şişhane Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu.

Arssa Vadi Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Arssa Vadi Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Sevgin tarafından kuruldu.

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Vadi Gayrimenkul Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zekeriya Demir tarafından kuruldu.

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ss Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Onur Mollaoğlu ve Suat Saygın ortaklığında kuruldu.

Yeni Levent'te Dap Gayrimenkul'ün ve Emlak Konut GYO'nun toplam geliri yükseldi! 

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Gelirlerinin yükseldiğini duyurdu. Peki her iki şirketin projedeki toplam geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Gk Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gk Vadi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kör tarafından kuruldu.

Elit Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Levent Şubesi açıldı!

Elit Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Levent Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Karabacak tarafından açıldı.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran'da açılıyor!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Ofisi 19 Haziran Cumartesi günü hizmete açılıyor.

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Vadi Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi Metropol Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Vadi 2020 Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vadi 2020 Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akcan tarafından kuruldu.

Levent Loft 2 gayrimenkul 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Levent Loft 2'ye ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Levent Vadi Gayrimenkul adresi Haberi

Levent Vadi Gayrimenkul adresi

Levent Vadi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Müjdat Güler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Beyoğlu, Şişhane Evliya Çelebi Mahallesi'nde kuruldu. 


Levent Vadi Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1.Araziler, alışveriş merkezleri, siteler, ofis binaları, marketler, depolar, soğuk hava depoları, turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, yazlık gibi gayrimenkulleri satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; yukarıda sayılan gayrimenkuller ile  bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek, bu gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa, vefa hakları,her türlü sözleşmeler ile gayrimenkul mükellefiyeti gibi her türlü ayni ve şahsi hakları tesis etmek ve bu konularda her türlü yatırım ve finansman hizmetleri ile aracılık ve danışmanlık yapmak.   2.Şirketin...