04 / 05 / 2024

Levent Yeşil Vadi Konutları

Levent Yeşil Vadi Konutları

1998 yılında Levent'te Korkmaz Yiğit İnşaat tarafından inşa edilecek olan Yeşil Vadi Konutları'nda bulunan daireler 250 bin dolardan (68 milyar 500 milyon lira) başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş.

1996 yılında Yeşil Vadi Konutları'nın maketi daireleri sattırmaya yetmiş!

1996 yılında Levent'te 17 blokta 255 daireden oluşacak olan, ''Vadim o kadar yeşil ki'' sloganı ile satışa çıkan Yeşil Vadi Konutları'nın maketi daireleri sattırmaya yetmiş.

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay taksit fırsatıyla!

Yeşil İnci Villaları, Yeşil Vadi tarafından,  İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Silivri’de inşa ediliyor. Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat villanın satışı devam ediyor.

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle projesi satışa sunuldu. Teslimleri 10 ay sonra yapılacak olan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nden 5 ilde taksitle arsa fırsatı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, 24 aya kadar olan taksit imkanlarıyla Türkiye’nin beş ilinde isteyen kişileri arsa sahibi yapıyor. Peki, Yeşil Vadi Arsa Ofisi, hangi illerde arsa satıyor, kaç taksit yapıyor? İşte detaylar…

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı! 

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı. İşte BizDevAllStars ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yeşil Vadi Konakları'nda 200 metrekare daire 5.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Yeşil Vadi Konakları'ndaki 200 metrekarelik daireyi  5 milyon 680 bin TL'ye icradan satıyor. İşte ev alacakların merak ettiği satışa ilişkin tüm detaylar...

Yeşil GYO Kağıthane Elexia Levent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Merkez Mahallesi, 6087 ada 13 nolu parselde yer alan 27 adet bağımsız bölümde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1223 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle müstakil ve bahçeli evlere talep yükselince artınca emlak firmaları da bu ihtiyacı karşılamayla ilgili projeler üretti. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi tamamlanıyor.

Ekrem İmamoğlu, İBB'ye ait parsellerin yeşil alan olması yönündeki kararın iptalini istedi! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Levent'teki İETT garajı arazisinin de içinde olduğu İBB'ye ait parsellerin yeşil alan olması ve bazı parsellerin de AKP'li ilçe belediyelerine tahsis edileceği kararı mahkemeye taşıdı...

Yeşil GYO Elexia Levent 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul, Kağıthane, 6087 ada, 13 nolu parselde yer alan Elexia Levent projesinde bulunan şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Levent'teki İETT garajı arazisi yeşil alan mı olacak?

AKP, gayrimenkul sektörüyle ilgili dikkat çeken bir adım daha attı. AKP’li meclis üyeleri, bir önceki dönemde satılması için İBB’nin iştiraki İmar A.Ş’ye devredilen bazı arsaların yeşil alan olması için bir teklifte bulundu.

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi kuruldu!    

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdala Taha A. Mohamed Wahdan, Ali Gasim Ali Elyaharri ve Yaser A. Nasser Gümaan ortaklığında kuruldu.

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

Levent Yeşil Vadi Konutları Haberi

Levent Yeşil Vadi Konutları



Fırsatın... Fırsatının... Fırsatı.


Sizleri İstanbul'un en değerli semtlerinden biri olan Levent'in belki de son yeşil vadisinde benzersiz bir yaşama davet ediyoruz. En ince ayrıntısına kadar üstün bir teknoloji ve işçilikle üretilecek olan Yeşil Vadi Evleri yüzde yüz kaliteye arayan, zor beğenenler için... Üstelik 250.000 $'dan başlayan fiyatlar ve 24 aya kadar varan vade avantajlarıyla.


Yeşil Vadi Evleri, benzersiz peyzajı, 500 m2 açık ve 225 m2 kapalı yüzme havuzu, jakuzisi, Türk hamamı, saunası, şok havuzu, özel sinema salonu, kafeteryası, marketi, tenis kortları, basketbol ve voleybol sahaları, fitness ve squash salonları, kapalı garajı ve daha birçok ayrıcalığıyla sizlere ihtiyacınız olandan fazlasını sunuyor....