02 / 05 / 2024

leventlife projesi

leventlife projesi

Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın ortak girişimi ile hayat geçen LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office’in ana lobileri, sosyal ve ortak alanları dünyaca ünlü mimar Roger Klein imzası taşıyacak.

Leventlife projesi 2 kule teslimi 2016'da!

İstanbul Levent'te Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla 2 kule şeklinde yükselen LeventLIFE projesinde 144 rezidans ve 64 ofisin satışı devam ediyor.

LeventLife'a 100 milyon dolar yatırım yapıldı!

İstanbul’un iş ve yaşam merkezi olarak bilinen Levent’te yükselen LeventLIFE, Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı tarafından 100 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçiyor.

LeventLIFE projesinde teslimler Aralık 2017'de!

2 kule halinde inşa edilen LeventLIFE projesi Baray İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. LeventLIFE projesinde daire fiyatları 817 bin 500 TL'den başlıyor.

LeventLIFE projesinde 817 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla!

LeventLIFE projesi, LeventLIFE Office ve LeventLIFE Residence II olmak üzere 2 farklı kuleden meydana geliyor. Konut kısmında yer alan dairelerin fiyatları 817 bin 300 TL'den başlıyor.

LeventLIFE Office projesinde 776 bin dolara satılık ofis!

LeventLIFE projesi kapsamında LeventLIFE Office kısmında yer alan ofislerin fiyatları 776 bin dolardan başlıyor. LeventLIFE Residence II kulesinde yer alan dairelerin fiyatları ise 375 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

LeventLIFE'ta daire fiyatları 375 bin dolar!

LeventLIFE projesi Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı tarafından inşa ediliyor. Proje 144 konutluk LeventLIFE Residence II ve 64 ofislik LeventLIFE Office olmak üzere iki kuldeden meydana geliyor.

Leventlife projesi 2 kule teslimi 2016'da!

İstanbul Levent'te Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı tarafından 100 milyon dolarlık yatırımla 2 kule şeklinde yükselen LeventLIFE projesinde 144 rezidans ve 64 ofisin satışı devam ediyor.

TÜBİSAD: Bilişim Vadisi Projesi doğru modelle hayata geçirilsin

Bilişim Vadisi Projesi'nin doğru modelle hayata geçirilmesinin, Türkiye ekonomisi için kritik öneme sahip olduğu bildirildi

Haliç Metro projesi UNESCO sahnesinde

Yıllardır tartışmalara yol açan Haliç Metro Geçiş Projesi, 25 Temmuz'da Brezilya'da başlayacak UNESCO Dünya Kültür Mirası toplantısında görüşülecek

Eren Enerji'nin santral projesi tamamlandı!

Zonguldak´ın Çatalağzı beldesinde Eren Enerji Elektrik Üretim AŞ tarafından inşası sürdürülen santralin projesi tamamlandı

Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesi kura çekimleri yapılacak

Bursa´nın merkez Osmangazi Belediyesi tarafından hazırlanan Doğanbey Kentsel Dönüşüm projesi kura çekimleri yapılacak

Venedik Musa Projesi tamamlanıyor!

Venedik´i batmaktan kurtaracağı umulan çok tartışmalı Musa Projesi´nde son aşamaya gelindi

TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi için yıkımlar başladı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından sürdürülen kentsel dönüşüm projesi kapsamında İzmir, Trabzon ve Uşak´ta kapsamlı yıkımlara başlanacağı bildirildi

Ankara'da Güneypark Kentsel Dönüşüm Projesi yapılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da kat karşılığı kentsel dönüşüm projesi yapacak

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

leventlife projesi Haberi

leventlife projesi

İstanbul’un en prestijli bölgelerinden Levent’te ofis ve yaşam alanı olmak üzere iki kule olarak yükselen LeventLIFE projesinin iç mekanları titizlikle özel olarak tasarlanıyor. Ana lobiler, sosyal ve ortak alanların tasarımı için uluslararası ödüllü mimar Roger Klein ve B-Design ile anlaşan LeventLIFE, estetik mimarisiyle gerçek lüksü yaşatmaya hazırlanıyor.


New Jersey merkezli ARK-itecture firmasının kurucusu mimar Roger Klein, eğitim, ticaret ve kampus planlama projelerinde birçok ödüllü tasarıma imza atmıştır. Ödüllü projelerinden bazıları: Haumao Center (Pekin Sabah Postası’nın “Öncü Ofis Binaları Ödülü” ve Asya Pasifik Ticari Emlak Ödülü-Şehircilik Tasarımı), Harlem Park Ofis Kulesi (Amerikan Mimarlar Enstitüsü (AIA) New York Eyaleti Tasarım Ödülü) Astana Kuleleri (SARA Tasarım Başarı Ödülü) ve Moscow İş Merkezi Amerika Ulusal Tescilli Mimarlar Birliği Tasarım Ödülü.





Ayrıca, yakın zamanda Kohn...