16 / 05 / 2024

LeventLİFE telefon

LeventLİFE telefon

Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın ortak girişimi ile hayat geçen LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office’in ana lobileri, sosyal ve ortak alanları dünyaca ünlü mimar Roger Klein imzası taşıyacak.

Teknosa'dan Samsung Galaxy S21 FE alana 1.499 TL'lik Galaxy Buds2 hediye! Sakın ama sakın kaçırmayın!

Teknosa, 7-24 Nisan 2023 tarihleri arasında bir kampanya düzenliyor. Bu kampanya dahilinde, Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Akıllı Telefon satın alan müşterilere, sepette Samsung Galaxy Buds2 Bluetooth Kulaklık hediye edilecektir.

Samsung’un amiral gemisi Galaxy S21 Fe Vatan’da 1000 TL indirimle satışta! 6 Şubat 2023 fiyat listesi…

Herkesin araştırdığı Samsung Galaxy S21 Fe 5G 128 Gb akıllı telefon grafit Vatan’da 1000 TL indirimle satılıyor. İşte telefonun özellikleri ve 6 şubat 2023 fiyat listesi…

Vatan Bilgisayar'da indirim sezonu açıldı! SAMSUNG GALAXY S21 FE 5G 128 GB akıllı telefon fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük teknoloji mağazalarından Vatan Bilgisayar, indirim kampanyası dahilinde SAMSUNG GALAXY S21 FE 5G 128 GB akıllı cihazlarını indirimle satışa çıkardı. İşte detaylar...

Samsung Galaxy S21 FE 5G ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Yeni bir akıllı telefon almak isteyenler güncel telefon fiyatlarını araştırıyorlar. Galaxy 21 serisinin son halkası olan Galaxy S21 FE 5G şık tasarımı, özellikleri ve fiyatıyla dikkat çekiyor. Peki, Samsung Galaxy S21 FE 5G ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Samsung Galaxy S21 FE 5G'de indirim fırsatı! İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Yeni bir akıllı telefon arayışında olanlar Samsung Galaxy serisini inceliyorlar. Seride dikkat çeken modellerden biri de Galaxy S21 FE 5G olarak karşımıza çıkıyor. Samsung Galaxy S21 FE 5G'de 12.300 TL'ye varan indirimle eski cihazınızı değiştirme kampanyası başladı. İşte tüm detaylar...

LeventLIFE projesi ünlü mimar Roger Klein imzası taşıyacak!

Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı’nın ortak girişimi ile hayat geçen LeventLIFE Residence II ve LeventLIFE Office’in ana lobileri, sosyal ve ortak alanları dünyaca ünlü mimar Roger Klein imzası taşıyacak.

LeventLIFE projesinde teslimler Aralık 2017'de!

2 kule halinde inşa edilen LeventLIFE projesi Baray İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. LeventLIFE projesinde daire fiyatları 817 bin 500 TL'den başlıyor.

LeventLIFE projesinde 817 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla!

LeventLIFE projesi, LeventLIFE Office ve LeventLIFE Residence II olmak üzere 2 farklı kuleden meydana geliyor. Konut kısmında yer alan dairelerin fiyatları 817 bin 300 TL'den başlıyor.

LeventLIFE Residence II'de rezidans daireler 375 bin dolara!

Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı imzasıyla 2 kule halinde hayata geçirilen LeventLIFE'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

LeventLIFE Residence II'de 375 bin dolara rezidans daireler!

Rezidans daire fiyatlarının 375 bin dolardan başladığı LeventLIFE Residence II projesinde teslimler 2016 yılında yapılacak. Projenin ofis kısmında ise fiyatlar 772 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

LeventLIFE projesinde 772 bin dolara ofis, 375 bin dolara rezidans daire!

Rezidans daire fiyatlarının 375 bin dolardan başlangıç gösterdiği LeventLIFE projesinde ofislerin fiyatları ise 772 bin dolardan başlıyor. Projedeki her iki kule de 2016'da teslim edilecek.

LeventLIFE Office projesinde 776 bin dolara satılık ofis!

LeventLIFE projesi kapsamında LeventLIFE Office kısmında yer alan ofislerin fiyatları 776 bin dolardan başlıyor. LeventLIFE Residence II kulesinde yer alan dairelerin fiyatları ise 375 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

LeventLIFE'ta daire fiyatları 375 bin dolar!

LeventLIFE projesi Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı tarafından inşa ediliyor. Proje 144 konutluk LeventLIFE Residence II ve 64 ofislik LeventLIFE Office olmak üzere iki kuldeden meydana geliyor.

LeventLİFE telefon Haberi

LeventLİFE telefon

İstanbul’un en prestijli bölgelerinden Levent’te ofis ve yaşam alanı olmak üzere iki kule olarak yükselen LeventLIFE projesinin iç mekanları titizlikle özel olarak tasarlanıyor. Ana lobiler, sosyal ve ortak alanların tasarımı için uluslararası ödüllü mimar Roger Klein ve B-Design ile anlaşan LeventLIFE, estetik mimarisiyle gerçek lüksü yaşatmaya hazırlanıyor.


New Jersey merkezli ARK-itecture firmasının kurucusu mimar Roger Klein, eğitim, ticaret ve kampus planlama projelerinde birçok ödüllü tasarıma imza atmıştır. Ödüllü projelerinden bazıları: Haumao Center (Pekin Sabah Postası’nın “Öncü Ofis Binaları Ödülü” ve Asya Pasifik Ticari Emlak Ödülü-Şehircilik Tasarımı), Harlem Park Ofis Kulesi (Amerikan Mimarlar Enstitüsü (AIA) New York Eyaleti Tasarım Ödülü) Astana Kuleleri (SARA Tasarım Başarı Ödülü) ve Moscow İş Merkezi Amerika Ulusal Tescilli Mimarlar Birliği Tasarım Ödülü.





Ayrıca, yakın zamanda Kohn...