05 / 05 / 2024

Leyla Özgen Özcan kimdir

Leyla Özgen Özcan kimdir

Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürlüğünü yürüten Leyla Özgen Özcan kimdir? Leyla Özgen Özcan ne zamandan beri Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürü olarak görev alıyor?

Özcan Ercan: Bahar Akça evime çöktü çıkmıyor!

Oyuncu ve sunucu Bahar Akça ile evli işadamı Özcan Ercan’ın iki senelik yasak aşkı mahkemede bitti. İşadamı, kendisine ait evi boşaltmamakta ısrar eden Bahar Akça’yı mahkemeye verdi

Özcan Aygun: İpoteksiz arazi kalmadı!

55 bine yakın çiftçi borç yapılandırması için başvuru yaptı. CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, konu ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

İsmail Özcan kimdir?

İsmail Özcan, Cathay Group Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki İsmail Özcan kimdir? Bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte İsmail Özcan'ın biyografisi...

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

34özgenç Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

34özgenç Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Hanım Özgenç tarafından kuruldu. 

Ümit Özcan, Akiş GYO'dan ayrıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muhasebe ve İdari İşler Müdürü Ümit Özcan görevinden ayrıldı...

Mehmet Emin Özcan: Faizler düşüyor!

VakıfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, "Faizlerin artması bankaların karlarını olumsuz etkiler. Bugün itibarıyla Allah'a şükür hayat normale döndü. Bugün makroekonomik göstergeler Türkiye'nin iyi yolda olduğunu gösteriyor. Enflasyon oranı geri geliyor, faizler düşüyor" dedi...

Özcan Deniz ve Feyza Aktan evleri ayırdı iddiası!

Şarkıcı Özcan Deniz ve eşi Feyza Aktan arasında ciddi bir kavga yaşandığı ve Deniz'in yaşadığı son tartışma sonrasında evden ayrıldığı iddia edildi.

Mestan Özcan kimdir?

Mestan Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mestan Özcan kimdir? Mestan Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Lokman Özcan kimdir?

Lokman Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Siirt Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Lokman Özcan kimdir? Lokman Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Safranbolu Leyla Dizdar Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde inşa edilecek kültür merkezinin temeli atıldı. İş adamı Şefik Yılmaz Dizdar tarafından yaptırılan Leyla Dizdar Kültür Merkezi 10 bin metrekare alanda hayata geçirilecek.

Teknik Yapı'nın acı günü! Dilek Özcan vefat etti!

Teknik Yapı İcra Kurulu Üyesi Taner Özcan'ın eşi Dilek Özcan hayatını kaybetti. 

Leyla Özgen Özcan kimdir Haberi

Leyla Özgen Özcan kimdir

Leyla Özcan kimdir?

1993 yılından bu yana Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Müdürlüğünü yürüten Leyla Özgen ÖZCAN 15 Şubat 1939’da Rize’de doğdu.

İlk ve orta öğrenimini Hopa’da tamamladı. İstanbul Çamlıca Kız Lisesi’ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden 1964 yılında yüksek lisans mezunu oldu.

Lise tahsili esnasında okul spor takımında voleybol, basketbol ve atletizm ile meşgul oldu. 1955-1957 yılları arasında Fenerbahçe Klubü Kız Voleybol takımında oynadı. 

Kendi mesleği ile ilgili derneklerin kuruluşunda görev aldı ve yönetimlerinde bulundu. Büyük önder Atatürk' ün talimatları ile 1935' de kurulan "Türk Kooperatifçilik Kurumu" nun 1978' deki Yönetim Kurulunda yer alarak ilk kadın Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Toplu Sözleşmelerde Uyuşmazlık Kurullarında raportör ve sendika temsilcisi olarak kısa bir süre görev yaptıktan sonra Almanya’ya Goethe Enstitüsü’ne gitti ve Frankfurt’ta bir...