14 / 08 / 2024

lezzet çiçekleri

lezzet çiçekleri

Anneler Günü nedeniyle Soyak’ın twitter hesabında Annem Benim hashtag’iyle başlattığı kampanya bütün hızıyla devam ediyor.

Son yağışlar ayçiçek gelişimini destekledi! Çiftçiler dikkat! Borsalarda ayçiçek fiyatları ne kadar? 

Tohum ekim dönemi ve sonrasındaki yağışlarla gelişen ayçiçekleri üreticilerin yüzlerini güldürdü. Peki borsalarda ayçiçek fiyatları ne kadar? İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi...

Tefal Yağsız Fritöz Airfryer Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Yağsız Fritöz Airfyer; hava ile kızartma, ızgara ve buharda pişirme programlarıyla minumum yağ kullanarak maksimum lezzet ortaya koyuyor. Geniş yemek pişirme haznesi ile istenilen yemeği hazırlayan fritöz bir çok kişi tarafından tercih ediliyor. 

Tatlılara lezzet katan o ürün artık yatırım aracı oldu! Fiyatı çeyrek altınla yarışıyor! Herkes buna yöneldi!

Tatlıların vazgeçilmezi olan, özellikle Ramazan ayında daha çok tüketilen baklavalara lezzet katan Antep fıstığı son dönemde birileri için resmen yatırım aracına dönüştü. Ramazan'a kısa bir süre kala kimileri bunu fırsat bildi ve baklavaya talebin artacağını düşünerek stok peşine düştü. 

Minumum yağ ile maksimum lezzet isteyenler bu ürünü indirimli almanız için son saatler! 25 Ocak 2023 fiyat listesi

Carrefoursa kartlılar size özel indirimli ürünler için kaçırılmayacak fırsat.

Mısır Çarşısı'ndan doğan lezzet! Arifoğlu’nda bitki setleri avantajlı fırsatlarla! İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi

Baharat ve bitki çayları olmak üzere bitkisel yağlardan pekmeze kadar hatta organik gıdalardan arı ürünlerine ve doğal kozmetik setlere kadar birçok ürün yelpazesi sunan Arifoğlu, doğalı arayanlar için online mağazasında avantajlı fırsatlar sunuyor. İşte 22 Eylül 2022 Arifoğlu fiyat listesi

AVM gezginlerine müjde! Baydöner’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı! İşte şartlar

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

Türkiye’de bir ilk… Yepyeni bir lezzet: Az Şekerli Uludağ Portakallı Gazoz

Sıcak yaz günlerinde kim buz gibi bir gazoza hayır diyebilir ki… Gazoz deyince akla gelen marka da tabii ki Uludağ… Efsane Uludağ Gazozu’nu sevenler için artık yepyeni bir lezzet seçeneği daha var: Az Şekerli Uludağ Portakallı Gazoz…

İstanbul'daki 5 milyon kişiyi ilgilendiriyor! İşte deprem ve dönüşüm gerçekleri...

Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Türkkan, "Güçlendirme desteğinin artırılması İstanbul'da yaşanabilecek şiddetli bir depremde orta ve hafif hasar alması öngörülen 1,7 milyon konutu ilgilendiriyor" açıklamasında bulundu.

Yalova Valiliği Yürüyen Köşk arazisinin Millet Bahçesine dönüştürüleceği iddiasını yalanladı!

Yalova Valiliği yaptığı açıklamada Millet Bahçesi olarak hizmete açılacak olan taşınmazın Yürüyen Köşk arazisinde kaldığı iddiasının gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.

CarrefourSA Lezzet Arası restoranları hizmete açıldı!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Lezzet Arası restoranlarını hizmete açtı.

Emsan Gardenya Yemek Takımı yaz havasını sofralarınıza taşıyacak!

Beyaz bembayaz bir masa, üzerinde narin gardenya çiçekleri ile süslenmiş Emsan’ın Elite Bone porselen yemek takımı serisi bu yaz, en şık davetlerin baş konuğu olacak.

Aydos Ormanı'nın eşsiz dokusu Aydos Country'de!

Aydos Tepesi’ne komşu Aydos Country Projesi’nde özel peyzaj mimarisi orman ekosistemi oluşturuluyor. Orman ağaçlarına kucak açan dokusu, dört mevsim açan mis kokulu çiçekleri ve iç bahçelerde yer alacak su ekosistemi ile doğayı evlere taşınacak.

Veraset ve intikal vergisi beyannamesi ekleri nelerdir?

Veraset ve intikal vergisi bedelsiz veya karşılıksız bir şekilde elde edilen varlık vergisi türü olarak tanımlanabiliyor. Vergi ödemesi için beyanda bulunulması gerekiyor. Peki, veraset ve intikal vergisi beyannamesi ekleri nelerdir?

lezzet çiçekleri Haberi

lezzet çiçekleri

Gayrimenkul sektöründe her zaman öncü projelere imza atan, Anneler Günü’nde sosyal medya üzerinden de sürpriz bir kampanya düzenledi. Soyak Yapı’nın Annem Benim hashtag’iyle başlattığı twitter kampanyası son hızla devam ediyor. 10 Mayıs Cuma günü bitecek olan kampanyada, Annem Benim hashtag’ini en yaratıcı şekilde tamamlayan ve yaratıcı fotoğrafları paylaşan 10 Soyak Yapı takipçisine BoonyFood’dan lezzet çiçeği hediye ediliyor. Hediyeler kullanıcıların annelerine ithafen veriliyor. Kampanyaya katılmak için Soyak Yapı twitter hesabının takibi ve Annem Benim hashtaginin kullanılması yeterli.

Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Fatma Çelenk; “Internetin yaratıcı ortamından faydalanarak bizi takip edenlere keyifle hatırlayacakları bir Anneler Günü yaşatmak istedik. Şimdiye kadar kampanya kapsamında 200’ün üzerinde yaratıcı tweet geldi. Siz de kampanyaya katılmak için Soyak Yapı Twitter hesabını takip edebilirsiniz. Bu kampanyayla birlikte...