03 / 05 / 2024

LG Bioshield teknolojisi

LG Bioshield teknolojisi

LG Electronics Türkiye, No Frost buzdolaplarına yönelik ‘Bahara Merhaba Kampanyası’ başlattı. Kampanya kapsamında LG No Frost buzdolabı satın alanlara çamaşır makinesi 99 TL gibi cazip bir fiyatla sunulacak.

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı'nda efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 24 Mart 2023 fiyat listesi

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı gelişmiş teknolojisi sayesinde soğutma ve dondurma işlemi gerçekleştirerek bir çok ürünün tazeliğini günlerce muhafaza ediyor. Peki ürün indirimle nerede satılıyor?

LG DFC425FP 14 kişilik 8 Programlı Bulaşık Makinesi'nde inanılmaz indirim kampanyası! 22 Mart 2023 fiyat listesi

LG DFC512FP 8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi, üstün teknolojisi ve sahip olduğu bir çok yıkama programı sayesinde hijyenik bulaşıklar elde etmenizi sağlar. Peki cihaz indirimli fiyatıyla nerede satılıyor?

LG 10.5 KG 1400 Devir Buharlı Çamaşır Makinesi'nde şok indirim! Bu fırsat kaçmaz! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makinesi arayışında olanlar ve indirim kovalayanlar dikkat! LG F4V5RYP2T B Enerji 10,5 Kg Inox Çamaşır Makinesi yüzde 22 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki ürün ne kadara satılıyor? AI DD™ teknolojisi ne işe yarıyor?

LG  8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi'nde 10 bin TL dev indirim! Bu fırsat kaçmaz! 6 Mart 2023 fiyat listesi

LG DFC512FP 8 Programlı 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi, gelişmiş teknolojisi ve sahip olduğu farklı yıkama programları ile hijyenik bulaşıklar ortaya koyar.

LG Smart TV fiyatları ne kadar? İşte LG Smart TV Nisan 2022 fiyat listesi!

Yeni bir televizyon arayışında olanlar tüm yeni nesil televizyon fiyatlarını araştırıyorlar. Bir televizyondan daha fazlasını sunan LG Smart TV'ler teknolojisi ve şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Peki, LG Smart TV fiyatları ne kadar? İşte LG Smart TV Nisan 2022 fiyat listesi...

İstanbul Epoksi Teknolojisi İnşaat Gıda Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Epoksi Teknolojisi İnşaat Gıda Turizm ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de Kerime Kanbur, Sakine Bozdağ ortaklığında kuruldu.

Cengiz Ergün Gülgün Hatun Hamamı’ndaki çalışmaları inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu gerçekleştirilen Gülgün Hatun Hamamı’ndaki çalışmaları inceledi. Ergün hamamın Manisalıların kullanacağı bir cazibe merkezi olacağını belirtti

İstanbul'a yeni çılgın proje: 3 katlı tünel!

Başbakan Davutoğlu, İstanbul'un yeni çılgın projesini açıklıyor. Boğazda iki köprü arasına üç katlı bir tünel yapılmasını öngören projede hem araç hem de metro geçişi olacak.

Zigbee'den radyo teknolojisi kablosuz çözümler sunuyor!

Zigbee radyo teknolojisi yeni yapılar ve yenileme çalışmaları için duvarlara zarar vermeden kablosuz çözümler sunuyor. Zigbee, dünya genelinde 2.4 GHz ve frekans modifikasyonuna imkan sağlayan iletişim frekansına sahip .

Dror Benshetrit'ten Abu Dabi'ye çılgın proje!

Kanal İstanbul projesinde de adı geçen İsrailli tasarımcı Dror Benshetrit, Abu Dabi’nin Nurai Adası’ndaki çılgın tasarımıyla konuşuluyor...

Hükümet çılgın projelere hız veriyor!

AK Parti hükümeti yeni yılda çılgın projelere hız verecek. Bu yıl hızlı tren Marmaray'la buluşacak, 3’üncü köprü bitecek, havalimanları açılacak. Enerjide Akkuyu Nükleer Santralının temeli atılacak.

Toyota Plaza Nataş’ın ısıtma ve soğutma çözümlerini LG Multi sağlıyor!

Isıtma, soğutma, havalandırma ürünleriyle tam bir sistem çözümü sunan Bosch Termoteknik, birçok prestijli projeye imzasını atıyor. Toyota Plaza Nataş’ın ısıtma ve soğutma çözümlerini LG Multi sağlıyor.

LG Inverter klima ile kışın tasarruflu ısınmanın keyfini yaşayın!

Yazın da hızlı soğutma özelliği ile yaşam alanlarını konforlu hale getiren LG Inverter klimalar, üstün ısıtma performansları sayesinde kışın da enerji tasarrufu yaparak ısınmayı sağlıyor.

LG Bioshield teknolojisi Haberi

LG Bioshield teknolojisi

LG’nin, GR-B632GSTW, GR-B632GVTW (Beyaz) ve GR-B502GQQW No Frost buzdolabı modellerine yönelik Bahara Merhaba Kampanyası, hediye olarak 7 kg. yıkama kapasiteli ve Smart Diagnosis özellikli çamaşır makinesini kapsıyor.

Kampanyanın No Frost buzdolapları Multi Air Flow, Vitalight ve Opti-Fresh ile Bioshield: Antibakteriyel Conta özellikleriyle yiyecek-içeceklerinizi ilk günkü tazeliğinde koruyor. Multi Air Flow sistemi, buzdolabının her noktasında sıcaklığı ve tazeliği eşit tutuyor. Geleneksel buzdolaplarından farklı olarak soğuk hava sadece buzdolabının arkasından değil yan duvarlardan da üfleniyor. Vitalight ve Opti-Fresh sebzelerin nemini çok daha uzun süre korurken  LED  (Vita-light) ışığı ile sebze ve meyvelerin fotosentez yapmasını sağlıyor. Böylece sebze ve meyvelerinizin tazeliğini ve besin değerlerini çok daha uzun süre koruyor. LG patentli Bioshield teknolojisi tamamen antibakteriyel maddelerden üretilen conta bakteri üremesini engelliyor ve size...