06 / 05 / 2024

LG Electronics helikopter kazası

LG Electronics helikopter kazası

Elektronik devi LG Electronics’e ait helikopter, Güney Kore’nin başkenti Seul’da 38 katlı bir apartmana çarpması sonucu İki pilot hayatını kaybetti. I-Park binasının, Seul’deki en pahalı apartmanlardan biri olduğu belirtildi...

LG Ankara’da mağaza açtı!

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

LG, Ankara’da LG Brand Shop açtı!

LG Electronics, Türkiye’ye olan güveninin ve yatırım isteğinin bir göstergesi olarak yatırımlarına son sürat devam ediyor.

LG Brand Shop Bursa'da açıldı!

LG Electronics, Bursa CarrefourSA Alışveriş Merkezi'nde LG Brand Shop açarak Bursalıları premium ürünleriyle bir araya getirdi...

LG Electronics, Mall Of İstanbul'da mağaza açtı!

Türkiye'de bayi ağını genişleterek daha çok tüketici elde etmek isteyen LG Electronics, Mall Of İstanbul'da LG Premium Shop'un açılışını gerçekleştirdi.

LG Electronics Sakarya'da iki mağaza açtı!

LG Electronics, Sakarya’da iki yeni LG Premium Shop açılışı gerçekleştirdi.LG Electronics Türkiye Bayi Destek Bölüm Başkanı Myungho Lee, yeni noktalar açmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

İstanbul'a yeni çılgın proje: 3 katlı tünel!

Başbakan Davutoğlu, İstanbul'un yeni çılgın projesini açıklıyor. Boğazda iki köprü arasına üç katlı bir tünel yapılmasını öngören projede hem araç hem de metro geçişi olacak.

Dror Benshetrit'ten Abu Dabi'ye çılgın proje!

Kanal İstanbul projesinde de adı geçen İsrailli tasarımcı Dror Benshetrit, Abu Dabi’nin Nurai Adası’ndaki çılgın tasarımıyla konuşuluyor...

Hükümet çılgın projelere hız veriyor!

AK Parti hükümeti yeni yılda çılgın projelere hız verecek. Bu yıl hızlı tren Marmaray'la buluşacak, 3’üncü köprü bitecek, havalimanları açılacak. Enerjide Akkuyu Nükleer Santralının temeli atılacak.

Toyota Plaza Nataş’ın ısıtma ve soğutma çözümlerini LG Multi sağlıyor!

Isıtma, soğutma, havalandırma ürünleriyle tam bir sistem çözümü sunan Bosch Termoteknik, birçok prestijli projeye imzasını atıyor. Toyota Plaza Nataş’ın ısıtma ve soğutma çözümlerini LG Multi sağlıyor.

LG Inverter klima ile kışın tasarruflu ısınmanın keyfini yaşayın!

Yazın da hızlı soğutma özelliği ile yaşam alanlarını konforlu hale getiren LG Inverter klimalar, üstün ısıtma performansları sayesinde kışın da enerji tasarrufu yaparak ısınmayı sağlıyor.

Başbakanlık'tan helikopter pisti açıklaması!

Başbakanlık'tan yapılan açıklamada, "Sayın Başbakanımız İstanbul’daki evinin yakınlarına helikopter pisti yapılması için talimat vermemiş, bu yönde hazırlık yapılmamıştır" denildi. Bölgeye yüzlerce ağaç dikildiğine dikkat çekildi.

İstanbul'a 5 yeni helikopter pisti!

DAP Holding, DAP Vadisi'ne, IstMarina, Dalga, Vazo, Tango ve Burgu Kulelere toplam 5 adet helikopter pisti yaptırıyor. Pistlerin sayısı 4 yıl içinde 10'a çıkarılacak.

Menderes Türel: Antalya'nın çılgın projesi Boğaçaydır!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin kalıvaltısına katıldı. Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya ile ilgili 'Antalya'nın çılgın projesi Boğaçaydır' dedi.

LG Electronics helikopter kazası Haberi

LG Electronics helikopter kazası

Elektronik devi LG Electronics’e ait helikopter, Güney Kore’nin başkenti Seul’da 38 katlı bir apartmana çarpması sonucu İki pilot hayatını kaybetti.


SEUL-Güney Koreli elektronik devi LG Electronics’e ait olduğu belirtilen helikopter, yakınlardaki bir piste doğru giderken pervanesi yanından geçmekte olduğu apartmana çarparak yere çakıldı.

Yetkililerin verdiği bilgiye göre; Pervanenin çarptığı apartmanda ölen ya da yaralanan olmazken, kazada 57 yaşındaki kaptan pilot Park In-kyu'nun olay yerinde, 36 yaşındaki yardımcı pilotun ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği kaydedildi.


Helikopterin çarptığı I-Park binasının, Seul’deki en pahalı apartmanlardan biri olduğu belirtildi ve Seul'ün bu sabah sisli olduğuna dikkati çekilirken, sisin kazada rolü olup olmadığı konusunda açıklama yapılmadı.


Dünya...