29 / 04 / 2024

LG Electronics, Mall Of İstanbul'da mağaza açtı!

LG Electronics, Mall Of İstanbul'da mağaza açtı!

Türkiye'de bayi ağını genişleterek daha çok tüketici elde etmek isteyen LG Electronics, Mall Of İstanbul'da LG Premium Shop'un açılışını gerçekleştirdi.



LG Electronics, Türkiye'de bayi ağını genişleterek daha çok noktada daha fazla tüketici ile bir araya gelmek adına adımlar atmaya devam ediyor. Son olarak Mall Of İstanbul'da yerini alan LG Premium Shop'un açılışını gerçekleştiren LG Electronics Türkiye, bu alandaki atılımlarını sürdürecek. LG Electronics Türkiye Bayi Destek Bölüm Başkanı Myungho Lee, "Kullanıcılarımızı LG Electronics'in en son teknolojili inovatif ürünleriyle buluşturmak adına daha çok noktayı hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. LG Premium Shop'lar tüketicilerin ürünlerimizi toplu olarak görüp deneyimleme olanağı bulduğu özel noktalar" diye konuştu. 



Vatan





Bu haber Son An Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;




Türkiye'de daha çok noktada tüketicil- Premium Shop, tüm orijinal LG ürünlerini bir arada erle buluşmak adına oluşturduğu bayi ağını sunarak, tüketicilerin dilediği ürünü deneyimleyerek genişleten LG Electronics, LG Premium Shop'un bir almasına imkan veriyor. 




Son An


Geri Dön