06 / 05 / 2024

LG Klima Sistemleri

LG Klima Sistemleri

Bosch Termoteknik Isıtma ve Klima Tic. AŞ. distribütörlüğü ile satışa sunulan LG Klima ürünleri Koşuyolu’ndaki yeni showroomunda sergileniyor.

LG S3-W12JA2AA (S12ETK) Inverter Klima, Hepsiburada’da hemen al, sonra öde fırsatıyla satışta!

Hepsiburada, havaların ısınmasıyla beraber artan klima talebini karşılamak için LG S3-W12JA2AA (S12ETK) Inverter Klima’yı görücüye çıkardı. Aynı zamanda, hemen al, sonra öde fırsatını da sunan Hepsiburada, klimanın teknik özelliklerini de paylaştı.

Sıcak mevsimlerde içinizi serinleten kampanya! Media Market LG klima indirimini kaçırmayın

Media Market Web alış verişlerinde sepette kampanyalı fiyatlarını ilan etti. LG Split Klimayı sezonluk ürünler kategorisinden bulup indirimli fiyatı ile satın alabilirisiniz.

ŞOK'ta çılgın indirimler başladı! Android TV box 989 TL, powerbank 300 TL, klima 9499 TL...

ŞOK Market’in 29 Mart-4 Nisan tarihi kapsamında indirimli ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşıldı. Bu tarihlerde ŞOK Market’te Android TV box 989 TL’ye, powerbank 300 TL’ye, klima 9499 TL’ye düştü. Peki, ŞOK’ta diğer ürünler ne kadar? İşte detaylar...

Airfel klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Airfel, split,duvar ve portatif klimalar dahil olmak üzere çeşitli klima sistemleri üreten bir Türk şirketidir. Airfel klimaları enerji tasarruflu, güvenilir ve dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Peki Airfel klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

LG klima fiyatları ne kadar? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte klima fiyatları da araştırılmaya başlandı. LG klimalar ile tüm mevsimlerde ideal oda sıcaklığına erişmeniz mümkün oluyor. Peki, LG klima fiyatları ne kadar? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

LG UV Artcool klima fiyatlarında şok! İşte Mart 2022 fiyat listesi!

Şık tasarımlarıyla dikkat çeken ve çarpıcı dizaynlarıyla bütün alanlara uyum gösteren LG UV Artcool klimalar, fiyatlarıyla dikkat çekiyor. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

B Ve A Emlak İnşaat Klima Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Ve A Emlak İnşaat Klima Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayan Alaghawani tarafından kuruldu.

İbis Hotel Merter'in iklimlendirme ihtiyacını Mitsubishi Heavy VRF karşılıyor! 

Form Şirketler Grubu ve Japon teknoloji devi Mitsubishi Heavy Industries’in işibirliğiyle kurulan Form MHI Klima Sistemleri, Merter’de yeni açılacak olan İbis Hotel’in iklimlendirme ihtiyacını karşılıyor...

Klima seçimi ve bakımının 5 püf noktası!

Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, bu noktada yeni bir klima seçerken ve klimalara bakım yaparken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili uygun klima seçimini sağlayan keşfetteam hizmeti ile önemli bilgiler aktarıyor.

Business İstanbul'un iklimlendirmesi Arçelik-LG'ye ait!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un iklimlendirme sistemleri, çevre dostu ve enerji verimliliği yüksek ürünleri mimari uygulamalara taşıyan Arçelik-LG tarafından gerçekleştirilecek.

Mitsubishi Electric'ten klimada 3D i-See Sensör teknolojisi!

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, 3 boyutlu sensör teknolojisi "3D i-See Sensör" ile yüksek enerji verimliliği sağlıyor. 3D i-See Sensör teknolojisi ile zemin sıcaklığını ölçümleyerek sensör fan hızını otomatik belirliyor.

Klima kullanırken nelere dikkat edilmeli?

Yaz sezonun gelmesiyle birlikte klima kullanım oranı arttı. Mitsubishi Electric Türkiye Klima Sistemleri Genel Müdürü Yenal Altaç, klima alırken ya da kullanırken nelere dikkat etmemiz gerektiğini açıkladı.

Franke klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor!

Kalite ve özgünlüğün sürdürebilirliğinden ödün vermeyen Franke, Mutfak Sistemleri, Yüzey Uygulamaları ve Paslanmaz Çelik Banyo Malzemeleri alanında ki faaliyetlerine bir yenisini ekleyerek klima koleksiyonuyla evlerin havasını değiştiriyor.

LG Klima Sistemleri Haberi

LG Klima Sistemleri

Bosch Termoteknik’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği LG Klima Sistemleri’nin Koşuyolu’ndaki merkez showroomu hizmete girdi. Showroomu ziyaret edenler, LG Klima Sistemleri’nin geniş ürün portföyünü burada görme ve bilgi alma imkanına sahip olacaklar. LG Klima Sistemleri’nin çalışma şemaları, tüm ürünlerin teknik özelliklerinin anlatımının da yapılacağı showroom, tüm Bosch Termoteknik bayilerinin kendi müşterilerini, mimarlarını, proje firmalarını, yatırımcılarını ve öğrencilerini ağırlayacak. Ziyaretçiler, tüm LG Klima Sistemleri ürün gamını ve LG duvar tipi split klima ürünlerini çalışır halde inceleyebilecekler. Daha detaylı bilgi almak için Bosch Termoteknik ekibinden destek...