17 / 05 / 2024

Lg Partners Mimarlık iletişim

Lg Partners Mimarlık iletişim

Lg Partners Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gültegin tarafından kuruldu. 

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gökdemir ve Elif Gülgün Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Anser Partners Mimarlık Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi Beykoz'da Nilüfer Lafiş ve Anastasiia Sergici ortaklığında kuruldu.

Tarabya Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarabya Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Arda İlker ÖZtürk tarafından kuruldu.

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Talha Güneş ve Ömer Ferhan Güldemir ortaklığında kuruldu.

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Amırahmad Youseı, Hüseyin Gülgönül, Mohammadhassan Farshbafı Esfahlan ve Sana Farshbafı Esfahlan ortaklığında kuruldu.

Zoi Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zoi Partners Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Dora Selin Salman Emer ve Melike İyimaya ortaklığında kuruldu.

Han Partners Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Partners Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar2da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kurfeyiz, Tunahan Çakır ve Tunahan Kurfeyiz ortaklığında kuruldu.

Toros And Partners Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros And Partners Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yako Dalva ve Melike Derya Toros ortaklığında kuruldu. 

Lg Partners Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lg Partners Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gültegin tarafından kuruldu. 

İlka Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlka Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Seda İlgün ile İsmail Kalaycı tarafından kuruldu.

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Erçağ Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçağ Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Ergün, Yılmaz Altınkaya, Nihat Çılgın ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Boccı And Partners Internatıonal Mimarlık Restorasyon ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Boccı And Partners Internatıonal Mimarlık Restorasyon ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi, Burak Nişancı ve Giuseppe Bocci ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Lg Partners Mimarlık iletişim Haberi

Lg Partners Mimarlık iletişim

Lg Partners Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Levent Gültegin tarafından kuruldu. 

Lg Partners Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerindeveyabaskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Lg Partners Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres:Göztepe Mh.Rüzgarlı Çıkmazı Sk.Göksu Ev.St.No:2/1...