22 / 07 / 2024

lg şubeleri istanbul

lg şubeleri istanbul

LG Electronics, İstanbul’daki mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Sancaktepe’de faaliyete geçen yeni LG mağazasında beyaz eşyadan televizyona, cep telefonundan, ses ve görüntü sistelerine kadar geniş yelpazede ürünler sunuluyor....

Kanal İstanbul'a 3 ayrı iptal kararı geldi, çılgın projenin bütün imar planları iptal edildi!

Mega kent İstanbul’un yeşil alanlarına darbe vuracak, kentte göç yoğunluğu oluşturacak Çılgın proje Kanal İstanbul'un imar planlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi hukuk savaşını şimdilik kazandı.

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Metaverse çılgınlığı İstanbul'a sıçradı!

Ovr isimli oyun tabanlı Metaverse platformunda, Türkiye’de 20 bin, İstanbul’da 11 bini aşkın parselin satışı gerçekleşti. Dünyanın 1.6 trilyon parsele bölündüğü bu sanal evrende Türkiye’nin en değerli arazileri çoktan satıldı. İstanbul’da geniş bir sanal arazi almanın tutarı ise 20 bin TL'yi buluyor

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çılgın Deniz Tatil Köyü Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şile'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kurşunoğlu tarafından açıldı.

Çılgın proje 'Kanal İstanbul' ile ilgili flaş gelişme!

''Projelerimizi tek tek bitiyoruz. Vatandaşın hizmetine sunuluyor'' diye konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çılgın projeyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu. 

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, dar gelirlileri ev sahibi yapacak KİPTAŞ’ın Silivri 4. Etap Konutları’nın temel atma töreninde yaptığı açıklamada "İstanbul'un çılgın projesi depremle mücadeledir" dedi.

CHP'nin çılgın projesi: Kanal İstanbul'a karşı imza toplamak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'a CHP yine karşı çıktı ve stantlar açıp hayır kampanyası başlattı.

Erdoğan Toprak: Kanal İstanbul siyasi çılgınlık!

Kanal İstanbul’u “siyasi çılgınlık” olarak niteleyen CHP Genel Başkanı Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, “Gemileri kanaldan parayla geçişe zorlamak mümkün değil. Dövize endeksli 25-30 yıllık gelir garantisi tutturulamayacak. Milletin sırtından ödenecek” diye konuştu.

CHP'den 'Kanal İstanbul çılgılığı bitsin' başvurusu!

CHP, iktidarın ‘Kanal İstanbul çılgınlığı’nı durdurmak için dört koldan harekete geçti. Partinin hukukçu vekillerinden Mahmut Tanal, Kamu Denetçiliği Kurumu’na başvurdu. Tanal dilekçesinde, projenin İstanbul’un geleceğini nasıl dinamitleyeceğini tek tek anlattı...

Business İstanbul'un iklimlendirmesi Arçelik-LG'ye ait!

Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un iklimlendirme sistemleri, çevre dostu ve enerji verimliliği yüksek ürünleri mimari uygulamalara taşıyan Arçelik-LG tarafından gerçekleştirilecek.

LG Electronics, Mall Of İstanbul'da mağaza açtı!

Türkiye'de bayi ağını genişleterek daha çok tüketici elde etmek isteyen LG Electronics, Mall Of İstanbul'da LG Premium Shop'un açılışını gerçekleştirdi.

İstanbul'a yeni çılgın proje: 3 katlı tünel!

Başbakan Davutoğlu, İstanbul'un yeni çılgın projesini açıklıyor. Boğazda iki köprü arasına üç katlı bir tünel yapılmasını öngören projede hem araç hem de metro geçişi olacak.

Kanal İstanbul fiyatları çıldırttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, kamuoyuna " Çılgın Proje " olarak lanse edilen Kanal istanbul Projesinin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

lg şubeleri istanbul Haberi

lg şubeleri istanbul


Yıl başından itibaren art arda yeni mağazalar açmaya başlayan LG Electronics, İstanbul’daki mağazalarına bir yenisini daha ekledi.


Sancaktepe’de faaliyete geçen yeni LG mağazasında beyaz eşyadan televizyona, cep telefonundan, ses ve görüntü sistelerine kadar geniş yelpazede ürünler sunuluyor. 


LG Electronics Türkiye Beyaz Eşya ve Bayi Destek Direktörü Ji Young Lee, Anadolu’nun farklı il ve ilçelerinde yeni mağazaları sayesinde kullanıcıya daha rahat şekilde temas ettiklerini, bu stratejiyi İstanbul’un farklı semtleriyle devam ettirdiklerini söyledi. İstanbul’un çok büyük ve kalabalık bir şehir olması nedeniyle mesafe açısından birbirine uzak yerlere de ulaşılması gerektiğini vurgulayan Lee sözlerini şöyle sürdürdü: “Anadolu’da olduğu gibi İstanbul’da da farklı noktalara ulaşmak bizim için çok önemli. Amacımız İstanbul’daki LG kullanıcılarına evlerinden çıktıktan kısa bir süre sonra ürünlere erişebilecekleri bir ortam...