04 / 05 / 2024

lider centrio teslimleri

lider centrio teslimleri

Lider Centrio teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor, proje 10 katlı 3 blok halinde yükseliyor

Resim İstanbul Orman teslimleri ne zaman?

Resim İstanbul Orman teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 8 blok halinde yükselen Resim İstanbul Orman projesinde daire fiyatları 220 bin liradan başlayarak yükseliyor...

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri projesi teslimleri yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum-Yakutiye Hasan-ı Basri projesi kapsamında satışa sunulan 168 adet konutun teslimleri yarın gerçekleşecek. Projenin konut teslim duyusu haberimizde yer alıyor.

Kartal SkyBlue İstanbul'da konut teslimleri 14 ay sonra!

Kartal SkyBlue İstanbul projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimleri 14 ay sonra yapılacak. Proje kapsamında yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden meydana geliyor.

Balance Güneşli teslimleri ne zaman?

Balance Güneşli teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Satış süreci devam eden Balance Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 800 liradan başlayarak yükseliyor...

Park Mavera teslimleri ne zaman?

Park Mavera teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 53 bin metrekare alan üzerine yayılan Mavera Park Konutları'nda metrekare birim fiyatı 2 bin 600 liradan başlayarak yükseliyor...

Essenora teslimleri ne zaman?

Essenora teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 160 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen Essenora projesi toplam 758 adet konut, 12 adet dükkan ve 1 adet marketten meydana geliyor...

Kentplus Kadıköy teslimleri ne zaman?

Kentplus Kadıköy projesinde daireler 443 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1.561 tane daire yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği Kentplus Kadıköy teslimleri ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez Zafran 2.Etap teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Elazığ Merkez Zafran 2.Etap projesinde yer alan 1054 konutları bugün teslim edilemeye başlayacak. Projedeki dairelerin teslimleri 3 Kasım tarihine kadar devam edecek.

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy 2.Etap teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy 2.Etap Projesi kapsamında yer alan 275 adet konutun teslimleri, bugün başlıyor ve teslimler 24 Ekim' e kadar devam edecek.

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy 2.Etap teslimleri 20 Ekim'de başlıyor!

TOKİ Ankara Yenimahalle Macunköy 2.Etap Projesi kapsamında yer alan 275 adet konutun teslimleri, 20 Ekim 2014 tarihinde başlıyor. Teslimler 24 Ekim'e kadar devam edecek.

TOKİ Burdur Tefenni teslimleri bugün başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Burdur Tefenni Belediye Projesi kapsamında satışa sunulan 216 adet direnin teslimleri bugün başladı. Teslimler 23 Ekim 2014 tarihine kadar devam edecek.

Batışehir 2. Etap teslimleri Ferhat Göçer konseriyle kutlanacak!

Egeyapı Group, TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO ve diğer bir TOKİ iştiraki olan Emlak Pazarlama İnşaat A.Ş’nin (EPP) işbirliğiyle gerçekleştirdiği Batışehir projesinde 2. etap teslimleri 12 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Temel Kotil: Türkiye havacılıkta lider pozisyona geldi!

Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Avrupa Havayolları Birliği (AEA) Başkanı Temel Kotil, Türkiye'nin havacılıkta lider pozisyona geldiğini ama henüz dünyanın en büyüğü olmadığını söyledi.

lider centrio teslimleri Haberi

lider centrio teslimleri

İzmir Bayraklı'da Lider İnşaat imzası ile yükselen Lider Centrio 55 bin metrekarelik inşaat alanı üzerine yayılıyor. Projede satışlar sürüyor.


Lider Centrio teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor. 10 katlı 3 blok halinde yükselen projede home ofisler ve mağazalar bulunuyor.


Lider Centrio projesinde yer alan home ofisler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlanıyor. Projede 6 bin 900 metrekarelik serbest dolaşım alanı mevcut. 


Lider Centrio İzmir'de;

1+1 home ofisler 350 bin liradan,

2+1 home ofisler ise 550 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Lider Centrio 'da yer alan home ofisler ve mağazalara banka kredisi ile sahip olunabiliyor. Proje kapsamında 290 home ofis,  43 mağaza bulunuyor.


Lider Centrio teslim tarihi: 


Lider Centrio teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirlendi, proje Bayraklı Adliyesi'nin karşı çaprazında yer alıyor.


Telefon:...