15 / 05 / 2024

Lider Şahinin yeni evi

Lider Şahinin yeni evi

Mayıs'ta İrem Derici ile aşk yaşamaya başlayan Lider Şahin eşyalarını toplayıp evi terk etti. Şimdi sevgilisi İrem Derici'nin evinde yaşıyor.

Bakyapı'dan yeni yıl müjdesi! 2024'te yeni projeler geliyor

İmza attığı projeleriyle yatırımcıları kazançlı yatırım sağlayan huzurlu yaşam alanları ile buluşturan Türkiye’nin lider inşaat firmalarından Bakyapı, 2024'e yeni projelerle gireceğinin müjdesini verdi.

Yeni Range Rover Sport: Sportif lüksün yeni adı! Yeni Range Rover Sport fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2022 fiyat listesi

Sportif lüksün yeni adı Yeni Range Rover Sport, segmentteki lider özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki Yeni Range Rover Sport fiyatları kaç lira? İşte Yeni Range Rover Sport 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Atasun Optik 30 yeni mağaza açacak!

Optik gözlük satışında lider markalardan biri olan Atasun Optik yıl sonuna kadar 11.5 milyon yatırım ve 30 yeni mağaza açmayı hedefliyor.

Enerjisa Enerji A.Ş’nin yeni ofisine Cushman & Wakefield imzası!

Türkiye'nin lider enerji şirketi olan Enerjisa Enerji A.Ş.'nin yeni merkez ofisinin kiralama danışmanlığını Cushman & Wakefield üstlendi.

Meksika'nın yeni devlet başkanı Obrador havalimanı projesini iptal etti!

Meksika'nın yeni devlet başkanı seçilen solcu lider Obrador, 13 milyar dolarlık yeni havalimanı projesini iptal etti.

Konutta yeni indirim kampanyası geliyor! Müjde!

Türk gayrimenkul sektöründe lider konumda olan üç STK’nın başkanı ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli ile bir araya geldi. Temsilciler yeni bir kampanya için güç birliği yaptılar...

Mar Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Divan, YOO, Rotana, Wanda gibi ulusal ve uluslararası lider markalarla yaptığı işbirlikleri ile kısa zamanda yatırımcıların gözdesi haline gelen Mar Yapı yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.

İnşaat sektöründe dünyanın lider ülkelerindeniz!

İstihdam kapasitesi her geçen yıl artan inşaat sektöründe 2023’e kadar 114 bin yeni çalışanın işe alınması bekleniyor. BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci,"Biz sektörde dünyanın da lider ülkelerindeyiz." dedi.

Polisan Kansai Boya, İstanbul Yeni Havalimanı'nın tedarikçisi oldu!

Türkiye’nin lider boya markası Polisan Kansai Boya, 2018 yılında kapılarını açacak olan ve Dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Yeni Havalimanı’nın su bazlı boya tedarikçisi oldu.

Lider Hırdavat, 2017'de yeni mağaza açacak!

Tam 15 bin olan ürün çeşidini, 150 bine çıkarmayı hedefleyen Lider Hırdavat- Cıvata, 2017'de bin metrekarelik yeni mağaza açacak.

Eskişehirspor'un yeni stadı yarın açılıyor!

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, pazar günü oynayacağı lider Yeni Malatyaspor ile taraftarlarına yeni stadının kapılarını açacak.

Ankara'da 1.100 kilometre yeni yol açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in dört bir tarafında sürdürdüğü yeni yol açım çalışmalarıyla da Türkiye’de lider... Merkez ve çevre ilçelerde sadece 2016 yılında, 1100 kilometre yeni yol açan Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de bu boyutta çalışmaya imza atan tek belediye oldu.

Yılmaz Traktör, yeni şubesini İzmit’te hizmete açtı!

TürkTraktör’ün lider markası New Holland’ın en yaygın satış ve servis ağına sahip bayisi Yılmaz Traktör, Kocaeli ve ilçelerine hizmet verecek yeni şubesi Akif Yılmaz 3S Plaza’yı gerçekleştirilen bir törenle hizmete açtı.

Lider Şahinin yeni evi Haberi

Lider Şahinin yeni evi

İrem Derici Mayıs'ta Selami-Didem Şahin'in oğlu Lider ile aşk yaşamaya başladı. Didem Şahin bu ilişkiyi basından öğrendi. Twitter'a sinirle şöyle yazdı: Horozumu saldım çayıra, tavuğu olan düşünsün. Sonrasında pişman olduysa da bu aşkı onaylamadığını hep belli etti. Eşi Selami Şahin tarafından sürekli Sakin ol, karışma diye uyarılan ve sessiz kalan Didem Hanım sonunda geçen hafta patladı. 


ANNESİ AĞLIYOR 


Lider Şahin sevgilisi İrem Derici yüzünden bir kez daha tartıştığı annesi Didem Şahin'i Üzerime gelmeyin diye uyardı. Kavga büyüdü. Araya Selami Şahin diğer oğulları Emirhan ve kızları İrem de girdi. Lider Şahin eşyalarını toplayıp evi terk etti. Şimdi sevgilisi İrem Derici'nin evinde yaşıyor. Sürekli ağlayan Didem Şahin'i ise eşi Selami Şahin teselli...