18 / 05 / 2024

life city indirim

life city indirim

Life City Suites'te yılbaşına özel tüm konularda yüzde 20 indirim uygulanıyor. Projede aynı zamanda banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün...

Honda Nisan 2024 kampanyasını resmen açıkladı! Hem City'e hem de Civic'e tam 120 bin TL'lik indirim geldi! Kaçırmayın!

Otomotiv devi Honda en sevilen modelleri arasında yer alan Civic'e tam 120 bin TL indirim yaptı. Peki Honda Civic ve Honda City'nin Nisan 2024 fiyatları ne kadar? 

Harmony City'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler Eylül 2025'te!

Satışların devam ettiği Harmony City projesinde peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin Eylül 2025'te yapılacağı Harmony City'de 1073 konut yer alıyor. 

Rams City Haliç'te peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı!

Rams Global tarafından yapılan Rams City Haliç'ten konut almak isteyenler için peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. 

Şirazi Life City resmen başlıyor! Antalya'ya 360 konutluk yeni proje geliyor!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı imzası ile hayata geçirilecek olan Şirazi Life City projesi resmen başlıyor. Söz konusu projede 360 konut yer alıyor.

Kocaeli Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Zeray İnşaat tarafından Kocaeli'de hayata geçirilen Zeray Harmony City'de peşin ödemelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor.  

Vera City'de peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı!

Çelikoğlu Yapı tarafından Ankara Eryaman Şehit Osman Mahallesi'nde yükselen Vera City projesinde peşin ödemelerde yüzde 9 indirim fırsatı başladı. Peki Vera City konut fiyatları ne kadar? İşte Vera City ile ilgili detaylar...

Silivri Yeşil Life Villaları yılbaşında teslim! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

YSL Grup Yapı-İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yeşil Life Villaları'nın teslimlerinin yılbaşında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 9 oda 2 salon villaların yer aldığı projede peşin ödemelerde indirim imkanı da sağlanıyor. 

Opel Zafira Life'a tam 88 bin 900 TL indirim geldi! Hemen Zafira Life'ın yeni fiyatlarına bakın!

Otomotiv devi Opel, Zafira Life'a bu ay tam 88 bin 900 TL indirim yaptı. Peki Zafira Life'ın Ekim ayı fiyatları ne kadar oldu? Hemen Zafira Life'ın yeni fiyatlarına bakın...

Ticari araçların lokomotifi Volkswagen Caddy Life’ta çok konuşulacak indirim! Tamı tamına 45.500 TL indirimle sizlerle!

Volkswagen Caddy ailesinin üyelerinden Caddy Life nisan ayı fiyatı belli oldu. Volkswagen, bu aya özel Caddy Life'a tam 45.500 TL değerinde indirim yaptı.Peki, Volkswagen Caddy Life ne kadar, özellikleri neler? Fyatı kaç TL? 24 Nisan 2023 fiyat listesi...

Toyota Proace City Cargo'dan 15 bin 300 Türk Lirası indirim! İşte Mart 2022 Fiyat listesi...

Toyota Proca City Cargo modeline 15 bin 300 Türk Lirası indirim yapıldı! Peki Proca City Cargo modelinin indirim sonrasındaki fiyat listesinde son durum ne? İşte 2022 Mart fiyat listesi ve aracın özellikleri...

Toyota Proace City'den 15.300 TL indirim! İşte 2022 mart fiyat listesi!

Otomotiv sektöründe yıldızı parlayan araba markası Toyota, Proace City modeline 15 bin 300 TL'lik indirim yaptı. Eğer ticari araç satın almayı düşünüyorsanız Toyota Proace City'nin indirimli fiyat listesine göz atabilirsiniz. İşte otomobilin merak edilen özellikleri ve fiyat listesi...

Nef City 82'de yüzde 25 indirim fırsatı!

Nef City 82'de Ağustos ayına özel yüzde 25 indirim fırsatı başladı. Projede yüzde 0 faiz ve 49 ay vade ile ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Onur Life 180'de yüzde 20 indirim fırsatı!

Pendik'te inşa edilen Onur Life 180, Onur inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede peşin alımlarda yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor.

life city indirim Haberi

life city indirim

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Life City Suites projesi Gökil İnşaat imzası ile 35 bin 125 metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Toplam 167 adet konutun yer aldığı Life City'de yılbaşına özel yüzde tüm konutlarda yüzde 20 indirim bulunuyor.



Beylikdüzü Life City Suites'te 1+1 daireler 119 bin TL, 2+1 daireler 233 bin TL, 3+1 daireler 365 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile satışa sunuluyor.