12 / 05 / 2024

Life Way Group adres

Life Way Group adres

Life Way Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 60 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Al Refai tarafından kuruldu.

Günkay Life'ta hemen teslim 5+1'ler 7 milyon 500 bin TL'ye!

Günkay Group imzası ile hayata geçirilen Günkay Life projesinde satış süreci devam ediyor. 5 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Günkay Life projesinde fiyatlar 7 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Easy Way Group Turizm Otomotiv İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Khalık E.I.O., Mohamed A.A.G., Mohammed S.A.E. ve Rady M.I.K ortaklığında kuruldu.

Begonia Way Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Begonia Way Group Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mınglı Chaı tarafından kuruldu.

Life Way Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Life Way Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 60 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Al Refai tarafından kuruldu.

Cns Life Group İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cns Life Group İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kartal’da  20 bin TL sermaye bedeli  ile Özgün Akgün tarafından kuruldu.

Life Group Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Life Group Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanıyeh Zareı tarafından kuruldu.

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert Life Group Kuyumculuk Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sefa İbiş tarafından kuruldu.

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

Kıbrıs Four Seasons Life Eylül 2020'de teslim!

30 yıldır KKTC'de faaliyet gösteren Döveç Group 420 birimlik konut projesi olan Four Seasons Life'ı İskele bölgesinde hayata geçiriyor. 

S Life Ekspres lokasyon!

S Life Ekspres lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. "Daha fazla kazan, daha fazla yaşam, daha fazla alışveriş" sloganıyla tanıtılan proje Si Yapı ve Sak Group ortaklığında hayata geçiriliyor. 

S Life Ekspres Evleri fiyat listesi!

S Life Ekspres Evleri fiyat listesi 451 bin TL'den başlıyor. S Life Ekspres projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde Si Yapı ve Sak Group tarafından hayata geçirildi....

S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

Toplam 184 daireden meydana gelen S Life Ekspres Evleri Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa ediliyor. S Life Ekspres fiyatları 451 bin TL ile 785 bin TL arasında değişiyor. Peki S Life Ekspres nerede? İşte açık adresi!

S Life Ekspres'te fiyatlar 451 bin TL'den başlıyor! Yeni Proje!

Si Yapı ve Sak Group ortaklığında inşa edilen S Life Ekspres projesi Basın Ekspres Yolu Çınar Caddesi üzerinde yer alıyor. Proje toplam 184 daireden meydana geliyor.

Life Way Group adres Haberi

Life Way Group adres

Life Way Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 60 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Al Refai tarafından kuruldu.

Life Way Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi konusu:
OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya...