03 / 05 / 2024

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi A. Amin Alkhatıb tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Körfez GYO Kartal Horizon Sitesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul İli, Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesinde kain Horizon Sitesi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Kartal Horizon 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Kartal ilçesi Aşağı Mahallede bulunan Horizon Projesine ilişkin 2019 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Light House Gayrimenkul Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Light House Gayrimenkul Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Bairkdar tarafından kuruldu.

Kartal Horizon projesi 2018 yılı değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Ankara Ortaklığı İstanbul İli, Kartal İlçesi, Aşağı Mahallede bulunan Kartal Horizon projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Kartal Horizon 2017 değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kartal Horizon 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi A. Amin Alkhatıb tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kartal Horizon projesinin 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Kartal'da yer alan Horizon projesinde bulunan 52 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporunu yayınladı.

Kartal Horizon projesinin 2015 değerlemesi yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Kartal Horizon Projesi'ne ilişkin 2015 yılı sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte ilgili değerleme raporu.

Körfez GYO ile Dumankaya, Kartal Horizon Projesi'nde sözleşme tadili yaptı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., sahip olduğu arsa üzerinde Dumankaya İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ. ile geliştirilen "Dumankaya Horizon" projesi sözleşmesinde tadil yapılacağını KAP'a bildirdi.

Orient Light, Araplar'a 3 milyar dolarlık gayrimenkul sattı!

Orient Light firmasıyla, araplara gayrimenkul satışında rekor kıran Halil İbrahim Demirhan, şimdiye kadar araplara 3 milyar dolarlık gayrimenkul satılmasına aracılık etmiş.

Kartal Horizon Projesi değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kartal Horizon Projesi Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketin KAP 'a yaptığı açıklama ve değerleme raporu...

Horizon View Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horizon View Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Sabrina Patrici Mader, Bihrer Rudolf Andreas tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ekim'de Şişli, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Horizon SKY Developments Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Horizon SKY Developments Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Keith Neville Alder Barber tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Mart'ta kuruldu

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi



Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün A. Amin Alkhatıb tarafından kuruldu. 


Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler...arsa araxi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek. Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Zafer Mah.Haramidere Yolu Cad. No.28 C/299...