05 / 05 / 2024

Limak Eurasia Luxury Hotel

Limak Eurasia Luxury Hotel

Kavacık’taki Limak Eurasia Luxury Hotel’de Rus gazetecileri ağırlayan Limak Grubu, turizmdeki yatırım planlarını paylaştı.

Limak Skopje Luxury Hotel 23 Nisan'da açılacak!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'ün merkezine 200 metre uzaklıktaki Limak Skopje Luxury Hotel'i 23 Nisan tarihinde hizmete sunuyor.

Limak Grubu yeni otel yatırımı yapacak!

Kavacık’taki Limak Eurasia Luxury Hotel’de Rus gazetecileri ağırlayan Limak Grubu, turizmdeki yatırım planlarını paylaştı.

Luxury Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Kaıalı Sami, Adel Issa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Fatih, Şehremini Mahallesi, Turgut Özal Millet Caddesi'nde kuruldu.

Attaleia Tatil Köyü ve Shine Luxury Otel satışa çıktı!

SERİK 'TE bulunan Attaleia Tatil Köyü ve 5 yıldızlı Shine Luxury Otel yeniden satışa çıkarıldı. Tatil köyü ve otelin satış ihalesi 22 Aralık'ta İstanbul'da yapılacak.

Anı Tour 2015'te kişiye özel luxury geziler düzenleyecek!

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, "2015'te Anı Tour Luxury, kişiye özel geziler düzenlemeye başlayacak. Gelecek 10 yılda çok daha büyük başarıları hedefliyoruz" dedi.

Akbank Belek'te Attaleia tatil köyünü ve Shine Luxury Oteli satıyor!

Akbank, Antalya Belek'te yer alan 169.683 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Attaleia tatil köyünü ve Shine Luxury Oteli 22 Aralık 2014 günü saat 14:00'te satışa çıkarıyor.

1969 yılında Almanlar Boğaziçi Köprüsü'ne 'Eurasia' adını takmışlar!

1969 yılında Boğaziçi Köprüsü, Haliç Köprüsü ve çevre yollarına ait projenin ihalesine Alman basını geniş yer veriyormuş. Almanlar, Boğaziçi Köprüsü'ne Avrupa ve Asya kelimelerinden yararlanarak Eurasia adını takmışlar.

Limak, InfreMed ile enerji verimliliğini 2'ye katlayacak!

Limak, Infre Med ile enerji verimliliğini 2'ye katlayacak. LİMAK Yatırım ile Infra Med Infrastructure arasında, fonun projeye yüzde 25 oranında ortak olması konusunda anlaşma sağlandı.

The International Luxury Services Turizm Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The International Luxury Services Turizm Emlak ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Rıda El Sayed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Limak Kuveyt Uluslar arası Havalimanı'nın terminalinin inşaat ihalesini kazandı!

Yapılan açıklamada, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na yeni terminal inşası için en düşük teklifi 1.39 milyar dinar ile Limak ve Kharafi National şirketlerinin oluşturduğu konsorsiyum verdi.

Limak, Kuveyt'in yeni terminali için 4.78 milyar dolarlık teklif verdi!

Uluslararası taahhüt sektöründe aldığı milyar dolarlık projelerle adından söz ettiren Limak Holding, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na yapılacak yeni terminal inşaatı projesinde en düşük teklifi veren grupta yer aldı...

Limak Holding enerji sektörüne 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Limak Holding, yeni yatırımlar için kesenin ağzını açtı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezai Bacaksız, enerji sektörüne toplamda 2 milyar dolarlık yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Proje, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamlayarak tünelin iki tarafını birleştirdi.

Limak Eurasia Luxury Hotel Haberi

Limak Eurasia Luxury Hotel

Otel yatırımı için dünyanın bütün şehirlerinin radarlarında olduğunu söyleyen Limak Turizm İcra Kurulu Başkanı Kaan Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova’da otel yatırımı için görüşmeler yaptıklarını açıkladı. Antalya’da 4, İstanbul, Yalova ve Ankara’da birer tane olmak üzere toplam 7 otelleri olduğunu belirten Kavaloğlu, 3. havalimanının bulunduğu bölgeye bir otel yapacaklarını...