13 / 05 / 2024

limak Fransa Nice Havalimanı ihalesine katılacak mı

limak Fransa Nice Havalimanı ihalesine katılacak mı

Nice Havalimanı ihalesi Fransa Ekonomi Bakanlığı tarafından 8 gün süreyle ertelendi. İhaleye Türk şirketi Limak 1.5 milyar Euro teklif vermişti.

Şahan Gökbakar Fransa'dan villa aldı!

Yatırımını eve yapan Şahan Gökbakar şimdi de Fransa'dan ev aldı. Gökbakar, Nice ve Cannes arasında bulunan Juan-les-Pins’ten yazlık sahibi oldu.

Fransa Nice'de 1 milyar euroya satılık malikane!

Fransa’nın Nice kenti yakınlarıdaki Saint-Jean-Cap-Ferrat yöresinde bulunan ve ‘dünyanın en pahalı malikânesi’ olarak anılan ev satışa sunuldu.

Fransa Nice Havalimanı ihalesi 8 gün süreyle ertelendi!

Nice Havalimanı ihalesi Fransa Ekonomi Bakanlığı tarafından 8 gün süreyle ertelendi. İhaleye Türk şirketi Limak 1.5 milyar Euro teklif vermişti.

Fransa Nice En Nour Camii açıldı!

Fransa’nın Nice kentinde 15 yıldır hukuki sorun olmamasına rağmen belediye başkanları tarafından açılışı geciktirilen En Nour Camisi önceki gün kapılarını açtı.

Fransa Nice havalimanı ihalesinde Limak'a engel!

Fransa hükumetinin yüzde 60 oranında ortak olduğu Nice Cote d'Azur ve Lyon Saint Exupery havalimanlarını özelleştirmek açtığı ihalede Türk Limak grubunun olması tepkiye neden oldu.

İstMarina'dan konut alana Fransa'da tatil kampanyası!

DAP Yapı, Fransa’nın Akdeniz kıyılarındaki Cote D’Azur’e seyahat hediye ediyor. Monaco, Nice ve Cannes gibi turizm merkezlerini içeren kampanyaya, 31 Mayıs’a kadar İstMarina’daki rezidans konutlardan satın alan herkes katılabilecek.

Fransa, Alstom‘un enerji hisselerinin satışına onay verdi!

Fransa, Alstom‘un enerji hisselerinin satışına onay verdi. Fransa Ekonomi Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, GE'nin Fransa'daki yatırım projesine ve Alstom ile enerji sektöründeki iş birliğine onay verildiği duyuruldu.

Limak Kuveyt Uluslar arası Havalimanı'nın terminalinin inşaat ihalesini kazandı!

Yapılan açıklamada, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na yeni terminal inşası için en düşük teklifi 1.39 milyar dinar ile Limak ve Kharafi National şirketlerinin oluşturduğu konsorsiyum verdi.

Limak, Kuveyt'in yeni terminali için 4.78 milyar dolarlık teklif verdi!

Uluslararası taahhüt sektöründe aldığı milyar dolarlık projelerle adından söz ettiren Limak Holding, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na yapılacak yeni terminal inşaatı projesinde en düşük teklifi veren grupta yer aldı...

Limak Holding enerji sektörüne 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Limak Holding, yeni yatırımlar için kesenin ağzını açtı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sezai Bacaksız, enerji sektörüne toplamda 2 milyar dolarlık yatırım yapmayı planladıklarını açıkladı.

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat, Kuzey Irak ve Türkiye'yi bağlayacak Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını bitirdi. Proje, Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamlayarak tünelin iki tarafını birleştirdi.

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak!

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak. Türkiye-Irak arasındaki geçişi kolaylaştıracak tünel tamamlanıyor. 3,6 km'lik tünelle Irak-Türkiye ticareti 2015’te çok daha güvenli ve hızlı hale gelecek.

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı!

Limak İnşaat Gali-Zaho Tüneli'nin kazısını tamamladı. Limak İnşaat'ın, tasarım ve yapım işini 158 milyar Irak dinarı teklifle kazandığı Gali-Zaho Tüneli’nin iki tarafının birleştirilmesi için tören yapıldı.

limak Fransa Nice Havalimanı ihalesine katılacak mı Haberi

limak Fransa Nice Havalimanı ihalesine katılacak mı

Limak Holding’in de teklif verdiği Nice Havalimanı ihalesinin yaşanan saldırı sonrası ertelendiği bildirildi. Fransa Ekonomi Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Nice Havalimasıihalesinin 8 gün süreyle ertelendiği belirtildi.


Limak’ın Nice Havaalanı için 1.5 milyar Euro teklif verdiğini belirtiliyor. Fransa basını bunun muhtemel rakipleri arasında en yüksek teklif olduğunu...