18 / 05 / 2024

Limak kurumsal sorumluluk ödülü aldı

Limak kurumsal sorumluluk ödülü aldı

Limak Kosova, işsizliğin yüzde 50 seviyesinde olduğu Kosova'da, istihdam yaratan projesiyle 14.ödülüne sahip oldu.

Limak Filarmoni Orkestrası’ndan 23 Nisan mesajı!

Türkiye’nin dört bir yanında üstlendiği sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra kültür-sanat çalışmalarına da destek olan Limak Vakfı’nın kurduğu Limak Filarmoni Orkestrası, 23 Nisan için genç sanatçılar öncülüğünde kalplere dokunan bir çalışmaya imza attı...

Çimsa 2018 Entegre Faaliyet Raporu yayınlandı!

Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, 2018 Entegre Faaliyet Raporu’nda finansal değerlendirme ve yatırımlarına, kurumsal sorumluluk politikalarına yer verdi.

Limak Vakfı, Gülseren Özdemir adına okul yaptıracak!

Limak Holding'in hayır ve sosyal sorumluluk faaliyetlerini sürdüren Limak Vakfı, Küçükçekmece'de zihinsel ve bedensel engelliler için modern bir okul yaptıracak.

Limak'tan eğitime destek!

Limak’ın yeni sosyal sorumluluk projesi; biri lise, diğeri üniversite olmak üzere iki ayaktan oluşuyor. Türkiye’de bilime değer katan kadın mühendis sayısını artırmayı amaçlayan projeyle kız öğrencilere aylık 500'er liralık burs sağlanacak.

Limak, kurumsal sorumluluk ödülü aldı!

Limak Kosova, işsizliğin yüzde 50 seviyesinde olduğu Kosova'da, istihdam yaratan projesiyle 14.ödülüne sahip oldu.

Limak'ın işlettiği Priştine Havalimanı 6 ödül kazandı!

Limak'ın Kosova'da işlettiği Priştine Havalimanı, sosyal sorumluluk ve çevreyle ilgili yaptığı çalışmalarla şimdiye kadar 6 ödül topladı. Şirket, havalimanının yanındaki 2 köyün su sorununu çözdü.

Soyak Akıllı Yıldızlar Sosyal Sorumluluk Projesi'nin ilk dönemi sona erdi!

Soyak’ın ilkokul öğrencilerinde enerji tasarrufunu ve bilincini arttırmayı hedefleyen Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi’nin 2. yılının ilk dönemi sona erdi.

Gözde Yıldırım Ansari Demir İnşaat’ın Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Gözde Yıldırım Ansari, stratejik iletişim, reklam çalışmaları, sosyal medya iletişimi, kurum içi iletişim ve kurumsal sorumluluk projelerinden sorumlu olarak Yönetim Kurulu Başkanı’na bağlı görev yapacak...

Soyak ikinci kez Kurumsal Sorumluluk Raporu yayınladı!

'Kurumsal Sorumluluk Raporu 2014' adıyla yayınlanan rapor, Soyak Holding'in sürdürülebilirlik yaklaşımını ortaya koyuyor. Ekolojik çeşitliliği korumaktan enerji tüketimini azaltmaya kadar Soyak'ın tüm sürdürülebilirlik politikaları bu raporda yer alıyor.

Soyak ikinci kez Kurumsal Sorumluluk Raporu yayınladı!

Soyak ikinci kez Kurumsal Sorumluluk Raporu yayınladı. İkinci kez yayınlanan ve Soyak Holding’in sürdürülebilirlik yaklaşımını tüm yönleriyle ortaya koyan rapora isteyen herkes Soyak Holding’in yeni web sitesinden erişebilecek.

Soyak Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi tanıtıldı!

Soyak'ın ilkokullarda hayata geçireceği Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi tanıtıldı. İstanbul ve İzmir'de 33 devlet okulundaki 4. sınıflarda uygulanacak olan proje, toplamda 50 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.

Tarihi yapılara kurumsal kimlik geliyor!

Bursa'da tarihi han ve çarşılara kurumsal kimlik sağlaması amacıyla bir protokol yürürlüğe konuldu...

Soyak, Limak ve Nuh Acar İnşaat Ege Bölgesi'ne enerji üretecek!

Türkiye'nin önde gelen yatırımcılarından Soyak Grubu, Limak Holding ve Nuh Acar İnşaat, Ege Bölgesi'ne jeotermalden enerji üretmek için Ekonomi Bakanlığı'ndan yatırım teşvik belgesi aldı...

Limak kurumsal sorumluluk ödülü aldı Haberi

Limak kurumsal sorumluluk ödülü aldı

2010 yılından bu yana Fransız ortağı ile Kosova Priştine Adem Yaşari Havalimanı’nın işletmesini üstlenen Limak Kosova, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde düzenlenen IPRA (International Public Relations Associations ) kongresinde, kurumsal sosyal sorumluluk kategorisinde birinci olan şirket, bugüne kadar kazandığı ödül sayısını da 14'e çıkardı.


Genç işsizliğin, yüzde 50 seviyesinde olduğu Kosova’da, gençlere istihdam yaratan projesiyle bu ödüle layık görülen şirketin, Boğaziçi ve Priştine üniversiteleri ortaklığıyla hayata geçirdiği proje kapsamında öğrenciler 6 ay süreyle eğitim aldı.


Ödül törenine katılan Limak Kosova CEO’su Haldun Fırat Köktürk, Kosova’da faaliyete başladıkları günden bu yana sanattan, spora; eğitimden sağlığa tüm önemli projelere destek verdiklerini hatırlattı. Köktürk, “LimakASI, son derece kapsamlı bir sosyal sorumluluk projesiyle Priştine Üniversitesi’nin son sınıf 30 öğrencisine eğitim verdi....