29 / 04 / 2024

Limak moskoca otel 2015

Limak moskoca otel 2015

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, otel yatırımı için bütün şehirlerin radarlarında olduğunu belirtti. Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova’da görüşmeler yaptıklarını açıkladı.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Limak'tan Üsküp'e karma proje!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te Diamond of Skopje projesine başlıyor. Otel, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşacak karma projenin inşaatında 110 kişiye istihdam sağlanacak.

Limak dokuzuncu otelini Üsküp'te açıyor!

Limak Şirketler Grubu Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni otel projesini hayata geçiriyor. 

Nihat Özdemir: Tarsus'ta 2 yeni otel inşa ediyoruz!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, "Tarsus'ta temelini attığımız iki otel yatırımımız bulunuyor" dedi. İşte Capital'de yer alan haberin detayları...

14 yerli turizmciden 28 yeni otel projesi!

Turizm sektöründe yatırımlar hız kesmedi. Dedeman'dan Rixos'a Aksoy'dan Limak'a, NG'den Elite World Hotels'e kadar 14 yerli turizm grubu ise yatırımlarına devam edecek. 28 otel, planlama ve yatırım aşamasında.

Limak Turizm yurt dışında otel yapacak!

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, Global Connection'ın daveti üzerine Türk basınına yaptığı açıklamada, otel yatırımı için dünyanın bütün şehirlerinin radarlarında olduğunu söyledi.

Limak otel yatırımı için New York ve Moskova ile görüşüyor!

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, otel yatırımı için bütün şehirlerin radarlarında olduğunu belirtti. Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova’da görüşmeler yaptıklarını açıkladı.

Limak Grubu yeni otel yatırımı yapacak!

Kavacık’taki Limak Eurasia Luxury Hotel’de Rus gazetecileri ağırlayan Limak Grubu, turizmdeki yatırım planlarını paylaştı.

Limak otelleri yılda 1.2 milyon turist ağırlıyor!

Otellerinde yıllık 1.2 milyon turisti ağırlayan Limak, 2023'e kadar tesis sayısını 15'e çıkarmayı hedefliyor. Grubun Turizm Koordinatörü Kavaloğlu, "Türkiye'nin en hızlı büyüyen lüks otel zincirlerinden biriyiz" dedi.

Mardan Palace Hotel'e Limak Holding mi talip oldu?

İstanbul`un çehresini değiştirecek 3 büyük projeyi yakın takibe alan Limak Holding, enerjiye de 1 milyar dolar yatıracak. Limak`ın hedefinde ultra lüks otel Mardan Palace da var.

Limak Holding Mardan Palace otel ile ilgileniyor!

İstanbul'un çehresini değiştirecek 3 büyük projeyi yakın takibe alan Limak Holding, enerjiye de 1 milyar dolar yatıracak. Limak'ın hedefinde ultra lüks otel Mardan Palace da var..

Antalya Limak Otel'de yangın çıktı!

Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Kiriş Mahallesi'nde bulunan 5 yıldızlı Limak Otel'de henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken otelde kalanların tahliyeleri gerçekleşti.

Yalova Limak Thermal Butik Otel ödül aldı!

Yalova'daki Limak Thermal Boutique Hotel, " Türkiye'nin En İyi Yönetilen Butik Oteli " seçildi. Limak Thermal Boutique Hotel, "Türkiye'nin En İyi Yönetilen Butik Oteli" seçildi.

Limak moskoca otel 2015 Haberi

Limak moskoca otel 2015

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, Global Connection’ın daveti üzerine Türkiye’ye gelen Rus basınına yaptığı açıklamada, otel yatırımı için dünyanın bütün şehirlerinin radarlarında olduğunu söyledi. Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova’da otel yatırımı için görüşmeler yaptıklarını açıkladı. Şu anda Antalya’da 4, İstanbul, Yalova ve Ankara’da birer tane olmak üzere toplam 7 otelleri olduğunu belirten Kavaloğlu, yapımını üstlendikleri üçüncü havalimanının bulunduğu bölgeye bir otel yapacaklarını kaydetti. Kavaloğlu, İstanbul’da tarihi yarımada ile Galataport’un yapılacağı bölgeye de otel için baktıklarını sözlerine ekledi.

Ruslar’a yüzde 25 indirim yaptı

Müşterilerinin yüzde 35’inin Ruslar olduğuna da değinen Kavaloğlu, iyi ve kötü günde müşterilerinin yanında olduklarını kaydederek, “Şu anda Rusya’da devalüasyondan dolayı sıkıntı yaşanıyor. Müşterilerimizin alım gücünün düştüğünü görüyoruz, biliyoruz. Bu nedenle Rus müşterilerimize dolar bazında yüzde 25...