29 / 04 / 2024

Limak moskova otel

Limak moskova otel

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, otel yatırımı için bütün şehirlerin radarlarında olduğunu belirtti. Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova’da görüşmeler yaptıklarını açıkladı.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Limak'tan Üsküp'e karma proje!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te Diamond of Skopje projesine başlıyor. Otel, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşacak karma projenin inşaatında 110 kişiye istihdam sağlanacak.

Limak dokuzuncu otelini Üsküp'te açıyor!

Limak Şirketler Grubu Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni otel projesini hayata geçiriyor. 

Limak İnşaat Rusya'daki projesinin ilk etabını Aralık 2021'de teslim edecek!

Limak İnşaat Rusya’nın başkenti Moskova'da 100 milyon dolarlık konut projesi üstlendi. Projenin daha önce üstlendikleri bölümü Aralık 2021'de, yeni bölüm ise 2023'te teslim edilecek. 

Limak, Rusya’da konut projelerini büyüttü!

Limak Construction, Moskova'nın büyük yatırım projelerinden biri olan Kortros Grubu'nun Headliner projesine yatırımcı firma oldu. 

SO Moskova 2023'te açılacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR bugün, dünyanın en lüks life-style otel markalarından ‘SO/Hotels&Resorts’ markasının, Moskova’nın en prestijli komplekslerinden Poklonnaya9 Residence Kompleksinde açılması için imza attı.

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

Trump'ın Moskova'da inşa etmeyi planladığı otel hakkında yeni iddia!

Moskova'da inşa edilmesi planlanan Trump Oteli'nin üst katının, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e teklif edildiği iddia edildi...

Nihat Özdemir: Tarsus'ta 2 yeni otel inşa ediyoruz!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, "Tarsus'ta temelini attığımız iki otel yatırımımız bulunuyor" dedi. İşte Capital'de yer alan haberin detayları...

14 yerli turizmciden 28 yeni otel projesi!

Turizm sektöründe yatırımlar hız kesmedi. Dedeman'dan Rixos'a Aksoy'dan Limak'a, NG'den Elite World Hotels'e kadar 14 yerli turizm grubu ise yatırımlarına devam edecek. 28 otel, planlama ve yatırım aşamasında.

Moskova Havalimanı ihalesine en yüksek teklif Türklerden!

Moskova Sheremetyevo (Şeremetyevo) Havalimanı Terminal ihalesinde en iyi teklifleri Limak ve Rönesans İnşaat verdi. Şeremetyevo Havaalanı CEO'su Mikhail Vasilenko, nihai kararın iki üç hafta içinde verileceğini bildirdi.

Limak Turizm yurt dışında otel yapacak!

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, Global Connection'ın daveti üzerine Türk basınına yaptığı açıklamada, otel yatırımı için dünyanın bütün şehirlerinin radarlarında olduğunu söyledi.

Limak otel yatırımı için New York ve Moskova ile görüşüyor!

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, otel yatırımı için bütün şehirlerin radarlarında olduğunu belirtti. Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova’da görüşmeler yaptıklarını açıkladı.

Limak moskova otel Haberi

Limak moskova otel

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, Global Connection’ın daveti üzerine Türkiye’ye gelen Rus basınına yaptığı açıklamada, otel yatırımı için dünyanın bütün şehirlerinin radarlarında olduğunu söyledi. Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova’da otel yatırımı için görüşmeler yaptıklarını açıkladı. Şu anda Antalya’da 4, İstanbul, Yalova ve Ankara’da birer tane olmak üzere toplam 7 otelleri olduğunu belirten Kavaloğlu, yapımını üstlendikleri üçüncü havalimanının bulunduğu bölgeye bir otel yapacaklarını kaydetti. Kavaloğlu, İstanbul’da tarihi yarımada ile Galataport’un yapılacağı bölgeye de otel için baktıklarını sözlerine ekledi.

Ruslar’a yüzde 25 indirim yaptı

Müşterilerinin yüzde 35’inin Ruslar olduğuna da değinen Kavaloğlu, iyi ve kötü günde müşterilerinin yanında olduklarını kaydederek, “Şu anda Rusya’da devalüasyondan dolayı sıkıntı yaşanıyor. Müşterilerimizin alım gücünün düştüğünü görüyoruz, biliyoruz. Bu nedenle Rus müşterilerimize dolar bazında yüzde 25...