06 / 05 / 2024

limak moskova

limak moskova

Limak İnşaat Rusya’nın başkenti Moskova'da 100 milyon dolarlık konut projesi üstlendi. Projenin daha önce üstlendikleri bölümü Aralık 2021'de, yeni bölüm ise 2023'te teslim edilecek. 

Limak İnşaat Rusya'daki projesinin ilk etabını Aralık 2021'de teslim edecek!

Limak İnşaat Rusya’nın başkenti Moskova'da 100 milyon dolarlık konut projesi üstlendi. Projenin daha önce üstlendikleri bölümü Aralık 2021'de, yeni bölüm ise 2023'te teslim edilecek. 

Limak, Rusya’da konut projelerini büyüttü!

Limak Construction, Moskova'nın büyük yatırım projelerinden biri olan Kortros Grubu'nun Headliner projesine yatırımcı firma oldu. 

Moskova Havalimanı ihalesine en yüksek teklif Türklerden!

Moskova Sheremetyevo (Şeremetyevo) Havalimanı Terminal ihalesinde en iyi teklifleri Limak ve Rönesans İnşaat verdi. Şeremetyevo Havaalanı CEO'su Mikhail Vasilenko, nihai kararın iki üç hafta içinde verileceğini bildirdi.

Limak otel yatırımı için New York ve Moskova ile görüşüyor!

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, otel yatırımı için bütün şehirlerin radarlarında olduğunu belirtti. Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova’da görüşmeler yaptıklarını açıkladı.

Moskova'da ikinci el konut fiyatları yüzde 47 geriledi!

Dolar bazında konut fiyatları Moskova’da yakın tarihin en düşük dönemini yaşıyor. Piyasanın en büyük oyuncularından olan İNKOM tarafından yapılan bir araştırmaya göre, ikinci el konut fiyatlarında 2014 yılında fiyatlar dolar bazında yüzde 47 geriledi.

Yalova Limak Thermal Butik Otel ödül aldı!

Yalova'daki Limak Thermal Boutique Hotel, " Türkiye'nin En İyi Yönetilen Butik Oteli " seçildi. Limak Thermal Boutique Hotel, "Türkiye'nin En İyi Yönetilen Butik Oteli" seçildi.

Moskova'da Bodrum Tanıtma Vakfı'nın ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) yönetim kurulu toplantısında, Rusya'nın başkenti Moskova 'da, BOTAV Rusya Temsilciliği kapsamında Bodrum tanıtım ofisinin açılmasına oy birliği ile karar verildi.

Ankara ile Moskova arasında işbirliği protokolü imzalandı!

Moskova ve Ankara Belediyeleri arasında 2015-2017 yıllarını kapsayan işbirliği programı imzalandı. İşbirliği programı çerçevesinde, toplu taşıma, kentsel planlama ve çevre düzenlemesi gibi birçok konuda işbirliği yapıldı...

Moskova metrosunun 196'ıncı istasyonu açıldı!

Moskova metrosunun 196’ıncı durağı açıldı. Açılan Troparevo İstasyonu'nun günde 200 bin yolcuya hizmet vermesi bekleniyor.Hattın önümüzdeki yıl başında Moskova’nın kent merkezine direk olarak aktarmasız yolcu taşıması bekleniyor.

Limak, InfreMed ile enerji verimliliğini 2'ye katlayacak!

Limak, Infre Med ile enerji verimliliğini 2'ye katlayacak. LİMAK Yatırım ile Infra Med Infrastructure arasında, fonun projeye yüzde 25 oranında ortak olması konusunda anlaşma sağlandı.

Moskova'ya dünyanın en büyük buz pateni alanı açıldı!

Rusya'nın başkenti Moskova'da dünyanın en büyük yapay buz pateni alanı açıldı. Moskova'daki VDNH Parkı'nda yer alan ve toplamda 20 bin 500 metrekare alana kurulu olan pistin büyük ilgi görmesi bekleniyor

Ant Yapı Moskova'da 352 metrelik gökdelen inşa ediyor!

Rusya 'nın dikkat çeken gökdelenlerinde Ant Yapı imzası olduğunu belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Moskova' da 352 metrelik yeni projeye başladıklarını belirtti...

Ant Yapı'dan Moskova'ya 352 metrelik gökdelen!

Rusya'nın dikkat çeken gökdelenlerinde Ant Yapı imzası olduğunu belirten Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Moskova' da 352 metrelik yeni projeye başladıklarını belirtti...

limak moskova Haberi

limak moskova

Limak İnşaat Rusya’nın başkenti Moskova'da 100 milyon dolarlık konut projesi üstlendi. Moskova'daki büyük yatırım projelerinden olan Kortros Grubu'na ait “JK Headliner" çok fonksiyonlu konut projesinde yola Limak Construction ile devam edilmesine karar verildi. Projenin toplam bedeli 210 milyon dolara yükseldi.

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Limak İnşaat'ın Moskova projesini kaleme aldı. 

İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Ekim ayı başları, Rusya’nın başkenti Moskova. Limak İnşaat’ın Moscow City’de üstlendiği konut projesinin şantiyesindeyiz.

Limak Rusya Ülke Direktörü Emre Özat, “JK Headliner'' adlı projenin üstlendikleri 53’er katlı iki blok başta olmak üzere 927 daireden oluşan bölümünü anlatırken Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir araya girdi:

- Rusya'da konut hamlesi var. İnşallah Rusya'da konut tarafında etkili noktaya geleceğiz.

Projenin bedelini sorduk, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkan...