07 / 05 / 2024

Limak peri suyu

Limak peri suyu

LİMAK A.Ş, Tunceli, Elazığ sınırında bulunan Peri Suyu Vadisi' ne yapımı planlanan Pembelik Barajı için bölge halkının iradesi ve mahkeme kararına rağmen ısrarını sürdürdü.

Limak'tan Peri Suyu projesi için en az 3 yargı ihlali!

LİMAK A.Ş, Tunceli, Elazığ sınırında bulunan Peri Suyu Vadisi' ne yapımı planlanan Pembelik Barajı için bölge halkının iradesi ve mahkeme kararına rağmen ısrarını sürdürdü.

İskenderun'un içme suyu sorununu çözecek arıtma tesisi Mart sonunda açılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı Sadullah Ergin, Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Azganlık beldesinde yapımı devam eden içme suyu arıtma tesislerinde incelemelerde bulundu...

Gümüşsuyu Mahallesi sokak sokak arsa rayiç değerleri 2014!

Beykoz Belediyesi Gümüşsuyu Mahallesi arsa rayiç bedellerini nasıl öğrenirim? Beykoz Gümüşsuyu arsa rayiç bedeli nedir? Beykoz 2B Gümüşsuyu arsa rayici nedir? İşte, Gümüşsuyu Mahallesi sokak sokak arsa rayiç değerleri 2014!..

Gümüşsuyu Mahallesi arsa rayiç değerlerini nasıl öğrenirim?

Beykoz Belediyesi Gümüşsuyu Mahallesi arsa rayiç değerleri nedir? Beykoz Gümüşsuyu Gümüşsuyu Mahallesi arsa rayicini öğrenmek istiyorum, Gümüşsuyu Mahallesi arsa rayiç değerlerini nasıl öğrenirim? sorularının cevapları...

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi arsa rayiç değerleri nedir? Gümüşsuyu Mahallesi rayiç bedelini nasıl öğrenebiliriz? Gümüşsuyu Mahallesi arsa rayiç bedeli kaç TL? İşte sokak sokak Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Belediyesi Gümüşsuyu Mahallesi rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Belediyesi 2B satışına Gümüşsuyu Mahallesi ile başlıyor. Beykoz Belediyesi, 2B arsa satışına ilk önce Gümüşsuyu Mahallesi sakinlerine tebligat göndererek başlayacak. Peki Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi arsa rayiç bedeli nedir?

Beykoz 2B arazi satışları Gümüşsuyu Mahallesi'nde başladı!

Beykoz 2B arazi satışları dün ilk olarak Gümüşsuyu Mahallesi'nde başladı. Belediye, 2B hak sahiplerine satışlar için 3 farklı ödeme seçeneği sunuyor. 2B hak sahiplerine tebligatlar da hazırlanıyor.

Elazığ içme suyu projesinde duktil boru kullanılacak!

Elazığ içme suyu projesinde ‘duktil’ boru kullanılacak. Yerli çelik boru üreticileri tepkili: "Boru Çin’den ithal edilecek. Daha pahalı ve daha dayanıksız, neden ithal ediliyor?"

Limak Enerji bölgesel oyuncu olacak!

Limak Enerji CEO’su Birol Ergüven, elektrik sektöründe bölgesel bir oyuncu olmayı hedeflediklerini söyledi. Grup, Bulgaristan’da kurduğu Limak Energy Europe ile tüm AB'de faaliyet imkânı yarattı

Menderes Türel: Rafa kaldırılan Manavgat Çayı Temin Suyu Projesi'ni hayata geçireceğiz!

AK Parti Antalya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkanı adayı Menderes Türel, 30 Mart mahalli seçiminde yetki alması halinde rafa kaldırılan Manavgat Çayı Temin Suyu Projesi'ni hayata geçireceklerini söyledi.

Kandıra Namazgah Barajı'ndan, kente içme suyu verilmeye başlandı!

Kandıra ilçesindeki Namazgah Barajı'ndan kente içme suyu verilmesi dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, çok önemli bir tesisi hizmete sunduklarını söyledi...

Sandras Suyu proje yapım ihalesi 30 Ocak 'ta!

Ziya Ercan'ın girişimleri ile başlayan ve daha sonra Muğla Belediyesi'nin girişimleri ile DSİ tarafından gündeme alınan Ula ve Muğla Merkez (Menteşe) ilçelerinin 2060 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak

Limak Hamitabat Santralini de yenileyecek!

Çimentoda büyüyen Hem Türkiye'nin hem de Limak 'ın uzun vadeli yatırımlarının devam edeceğini belirten Nihat Özdemir, çimentoda kapasite artırım yatırımlarının 2014 yılı içinde tamamlanacağını bildirdi.

Limak peri suyu Haberi

Limak peri suyu

Limak A.Ş'ye bağlı özel güvenlik görevlileri 18 Nisan'da jandarma desteği ile inşaat çalışmasının başlaması için harekete geçti. Peri Suyu halkının verdiği bilgiye göre inşaata engel olmak isteyen köylülerin barikat kurarak çalışmaları engellemesi üzerine 80 kişilik özel güvenlik ekibi köylülere silah ve kalkanlarla saldırdı. Saldırının gerçekleştiği bölge jandarma sorumluluğunda olmasına rağmen jandarma saldırıya müdahale etmedi. Saldırının ardından ise saldıran özel güvenlikçileri değil saldırıya uğrayan köylüleri gözaltına alarak Nazimiye Karakolu'na götürdü. Elazığ Vinci İdare Mahkemesi, geçtiğimiz günlerde Pembelik Barajı'nın imar planı bulunmadığı gerekçesiyle yapımının durdurulup, mühürlenmesine karar verdi. 

Yargı kararını en az 3 kez ihlal eden Limak'ın son durdurma kararına vereceği tepki merak...