13 / 05 / 2024

Limak Skopje Luxury Hotel

Limak Skopje Luxury Hotel

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'ün merkezine 200 metre uzaklıktaki Limak Skopje Luxury Hotel'i 23 Nisan tarihinde hizmete sunuyor.

Limak'tan Üsküp'e karma proje!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te Diamond of Skopje projesine başlıyor. Otel, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşacak karma projenin inşaatında 110 kişiye istihdam sağlanacak.

Limak Skopje Luxury Hotel 23 Nisan'da açılacak!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'ün merkezine 200 metre uzaklıktaki Limak Skopje Luxury Hotel'i 23 Nisan tarihinde hizmete sunuyor.

Limak'ın Diamond of Skopje projesinin ilk etabı tamamlandı!

Üsküp’te Limak tarafından 250 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirilen ’Diamond of Skopje’ projesinin ilk etabı tamamlandı. 

Limak'tan Üsküp'e 250 milyon euroluk karma proje!

Limak Yatırım, Üsküp'te hayata geçirdiği ‘Diamond of Skopje’ projesi için 250 milyon Euro yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şehrin ilk karma kullanımlı projesi olacak projede satışa sunulan konutların amorti süresi 13-14 yıl olarak açıklandı.

Limak Grubu yeni otel yatırımı yapacak!

Kavacık’taki Limak Eurasia Luxury Hotel’de Rus gazetecileri ağırlayan Limak Grubu, turizmdeki yatırım planlarını paylaştı.

Limak Çimento Grubu Ankara'ya çimento fabrikası kuruyor!

Limak Çimento Grubu, 155 milyon dolarlık yatırımla Ankara’da kuracağı fabrika için Çinlilerle müteahhitlik sözleşmesini imzaladı. Votorantim Cimentos da, Sivas'a, bugüne kadar Amerika kıtası dışında yaptığı en büyük yatırımı gerçekleştiriyor.

Limak ve Çinli ortağı Ankara'da 155 milyon dolara çimento fabrikası kuruyor!

Türkiye'ye yabancı yatırımcı ilgisi artarak sürüyor. Limak Ankara'da kuracağı yeni çimento yatırımı için Çinli Sinoma ile 155 milyon dolar tutarında anlaşma imzaladı.

Ankara’nın çimentosu Limak’tan!

Limak Çimento, Ankara’ya 155 milyon dolarlık çimento fabrikası kuruyor. 2017’de faaliyete geçecek tesiste, günde 5 bin ton üretim planlanıyor. Yeni proje için Çinli şirket Sinoma’yla işbirliğine gidildi

Limak Çimento yeni fabrikası için Sinoma ile anlaştı!

Limak Çimento Grubu, 155 milyon dolar tutarında yatırımla Ankara’da kuracağı Limak Anka Entegre Çimento Fabrikası için, Çinli Sinoma ile Ankara’da gerçekleştirilen törende EPC müteahhitlik sözleşmesini imzaladı.

Limak Çimento Sinoma Ltd ile anlaşma imzaladı!

Limak Çimento Grubu, Ankara'da kuracağı tesis için Çinli Sinoma Ltd ile sözleşme imzaladı. Ankara Polatlı'da kuracağı tesis için Çinli Sinoma Ltd ile EPC müteahhitlik sözleşmesi imzaladı.

Limak Grubu, Hamitabat Santrali'ne 395 milyon euro kredi sağladı!

Limak Grubu, Hamitabat Santrali'nin 520 milyon euroluk yatırımı için 395 milyon euro kredi sağladı. 12-15 yıl vadeli olacak kredi Unicredit, Yapı Kredi, Ing, KFW IPEX ve DZ Bank'tan sağlandı.

Antalya'da Granada Luxury Belek Convention turizm tesisi toplantısı 26 Mayıs'ta!

MRH Otel Yatırımları İşletmecilik İnş. San. ve Tic. A.Ş. tarafından; Antalya'da GRANADA LUXURY BELEK CONVENTİON” turizm konaklama tesisi için 26 Mayıs 2015 günü saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

Limak'tan finansal raporlarının ilan açıklaması!

Limak Yatırım Enerji Üretim İşletme Hizmetleri ve İnşaat Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.Limak Yatırım Enerji Üretim İşletme Hizmetleri ve İnşaat Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Limak Skopje Luxury Hotel Haberi

Limak Skopje Luxury Hotel

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'ün merkezinde bulunan otel, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan karma gayrimenkul projesi Diamond of Skopje'nin inşaat çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, tamamlanan Limak Skopje Luxury Hotel'i 23 Nisan tarihinde hizmete sunuyor. 

Dünya'da yer alan habere göre; şehrin merkezine 200 metre uzaklıkta konumlanan proje, tarihi Üsküp şehrinin yeni sembollerinden birisi olmayı planlıyor.

Kadın istihdamına önem verilecek 

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, yaklaşık 110 kişiye direkt istihdam sağlayacak olan otelin çalışanlarının, Limak Şirketler Grubu'nun sürdürülebilirlik ve kadınının iş hayatındaki yerini güçlendirme hedefleri kapsamında yüzde 60'ının kadınlardan oluşacağını vurguladı. Limak Holding Turizm Grubu Başkanı Kaan Kavaloğlu da, “Şehir otellerinde ortalama doluluk oranları yüzde 45-55 bandında. Biz çok kısa sürede farkımızı ortaya koyarak bu oranının üzerine çıkacağımızı ve her...