05 / 05 / 2024

Liman Kent projesi yatırım fırsatları

Liman Kent projesi yatırım fırsatları

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, yapımı devam eden 3. havalimanına komşu olacak şekilde planlanan Liman Kent Projesi'nin kruvazör turizmiyle yılda 8 milyon yabancı turisti İstanbul'a getireceğini söyledi.

TOKİ Ankara projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent projesi için geri sayım başladı. Merakla beklenen proje 15 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak.

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Trabzon'da kuyumcu kent inşa edilecek! 

Trabzon'da hasırı ile kazaziyenin yapım aşamalarının da gösterileceği ve ürünlerin satışa sunulacağı "Kuyumcu Kent" projesi için düğmeye basıldı.

Türkiye'de akıllı tarım kentleri inşa edilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) ile Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkındırmayı hedefleyen Akıllı Tarım Kent Projesi'ni hayata geçiriyor. 

Söğüt 'Oba Kent Projesi' hayata geçiriliyor!

Osmanlı İmparatorluğu'nun temellerinin atıldığı, her yıl yüzbinlerce kişinin ziyarette bulunduğu Bilecik'in Söğüt ilçesi, hayata geçirilmesi planlanan projelerin ardından adeta bir film platosu haline gelecek.

Efes Antik Liman Kenti Projesi TBMM gündeminde!

Efes Antik Liman Kenti Projesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sur Yapı Antalya'da 260 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı Antalya'da 260 bin liradan başlayan fiyatlarla satışlar devam ediyor. Proje "Akıllı Kent" projesi kapsamına alınan, "En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi. 

Denizli-İzmir Limanı demiryolu projesi meclis gündeminde!

Denizli'yi İzmir Limanı'na bağlayan demiryolu hattının geliştirilmesine ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Hava Kent konut projesi nerede?

1 milyar dolara yatırım bedeline sahip Hava Kent projesi karma konsepte dizayn ediliyor. Hava Kent projesi 240 dönüm alanda hayata geçirilecek. Peki Hava Kent konut projesi nerede?

İzmir Körfezi'nde ekolojik dönüşüm başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüteceği dünyanın en büyük ekolojik geri dönüşüm projesi İzmir Körfezi’nde başlıyor. ‘İzmir Körfezi ve Limanı Rehabilitasyon Projesi’ tamamlandığında körfezde 80 yıl öncesine dönülecek ve denize girmek de mümkün olacak.

Gala Batıkent fiyat!

Satışların devam ettiği Gala Batıkent projesi Ankara Batıkent'te yükseliyor. Gala Batıkent fiyat listesi 169 bin TL'den başlıyor.

Gala Batıkent'te 169 bin TL'ye 1+1!

Gala Batıkent projesi 1675 adet konuttan meydana geliyor. 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanan Gala Batıkent projesinde fiyatlar 169 bin TL'den başlıyor.

Liman Kent projesi yatırım fırsatları Haberi

Liman Kent projesi yatırım fırsatları

İstanbul ve çevresinde inşaatı devam eden ve başlayacak olan 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu, Avrasya Tüneli, İstanbul İzmir Otoyolu, 3. havalimanı, Liman Kent ve Kocaeli'ndeki Organize Liman Bölgesi gibi projeler yeni geliştirme ve yatırım fırsatları doğuracak. İstanbul'daki gayrimenkul trendleri, bu projelerin oluşturduğu ihtiyaçlar çerçevesinde gelişecek. 


Ticari gayrimenkul danışmanlığı alanında hizmet veren JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş , yapımı devam eden    taşımacılığında ve kruvazör turizminde küresel lider olmayı hedeflediğini söyledi. JLL Türkiye Başkanı "Kruvazör turizmi sayesinde yıllık 8 milyon yabancı turistin İstanbul Liman Kent'e gelmesi bekleniyor. 3. havalimanı, 3. köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin tamamlanmasıyla birlikte, Liman Kent'in ulaşılabilirliği artacak ve proje lojistik açıdan önemli bir merkez haline gelecek" dedi. 


'LOJİSTİK ARZİ 8.5 MİLYON METREKAREYE ULAŞACAK'


JLL Türkiye verilerine göre,...