26 / 07 / 2024

liman mahallesi gizem sitesi

liman mahallesi gizem sitesi

Antalya'da işletmeci ile mal sahibi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle kiraladıkları 1+1 eşyalı dairelerin tahliyesine karar verilen öğrenciler mağdur oldu. Mal sahibinin, öğrencilerin tahliye sürecinde mağdur olmaması için 10 günüğüne 4 daire verdi...

Kanal İstanbul’un çimento ihtiyacının da karşılanacağı limanın imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Çiftalan Mahallesi, Liman Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. Söz konusu limandan Kanal İstanbul’un çimento ihtiyacı da karşılanacak.

Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı!

Mersin Silifke Taşucu Mahallesi'nde yer alan Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi yapıldı.

İzmit'te yapılması planlanan liman projesinin ÇED süreci sona erdi!

İzmit Şirintepe ve Cumhuriyet Mahallesi sınırlarında yapılması planlanan liman projesinde ÇED süreci sona erdi. İzmit Belediyesi ve mahallinin itirazları onaylandı...

Bodrum’da yapılacak liman projesine tepki!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan Turgutreis Mahallesi'ndeki Günbatımı plajına Sahil Güvenlik Komutanlığı'nca yapılacak dört katlı bina ve liman projesine çevreciler tepki gösterdi...

Bodrum Limanı'nda kiralık mağaza ihalesi 20 Aralık'ta!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum'un Çarşı Mahallesi Bodrum Limanı mevkiide yer alan gümrüksüz satış mağazası ihale ile kiraya veriliyor...

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı 36 yıllığına özelleştiriliyor!

ÖİB, Mersin İli, Silifke İlçesi, Taşucu Mahallesi, Taşucu Liman Sahası’nda bulunan “Sanayi Tesis Alanı Taşınmazı” “Satış” yöntemiyle “Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı Taşınmazı” özelleştiriyor...

Antalya Boğaçayı’ndaki arsalar yeniden ihaleye çıkıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü Boğaçayı Projesi kapsamında Liman Mahallesi'nde yer alan bazı  taşınmazlar belediyece onaylanacak projenin uygulanması şartıyla ikinci kez ihaleye çıkarılacak.

Beylikdüzü Liman Yolu'nun imar sorunu çözülüyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü’nün E-5 aksından ilk girişlerinden biri olan Yakuplu Mahallesi liman yolu ve çehresi değişiyor.

Konyaaltı Liman Kapalı Pazarı açılıyor!

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman Mahallesi'nde yapımı tamamlanan kapalı semt pazarında stant kuracak esnafın, yerlerini, kura çekilişiyle belirlediklerini söyledi.

Konyaaltı kapalı semt pazarı 2017'de açılacak!

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda yenileme çalışmalarının sonuna geldiklerini söyledi.

Antalya Liman Mahallesi'ne semt pazarı yapılıyor!

KONYAALTI Belediyesi, eskiyen çatısı nedeniyle tehlike oluşturan Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Asyaport Limanı'na ruhsat verildi!

Tekirdağ'ın Barbaros Mahallesi'nde faaliyet gösteren Asyaport Limanı'ndaki Türkiye'de henüz kullanılmayan büyüklükte ve dünyanın en büyükleri arasında yer alan 34 rıhtım ve kara vinçleri için ilk kez hazırlanan iş makinesi ruhsatları teslim edildi.

Antalya Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı yenileniyor!

Antalya Konyaaltı Belediyesi, eskiyen çatısı nedeniyle tehlike oluşturan Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda yenileme çalışmalarına başladı.

liman mahallesi gizem sitesi Haberi

liman mahallesi gizem sitesi


Antalya'da işletmeci ile mal sahibi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle mahkemenin tahliyesine karar verdiği dairelerde kalan öğrenciler, evlerinden ayrılmak zorunda kaldı.


Edinilen bilgiye göre, merkez Konyaaltı ilçesi Liman Mahallesi'ndeki Gizem Sitesi'nde 1+1 şeklinde 20 dairesi bulunan Fatma B, 4 yıl önce daireleri işletmesi için bir turizm firması ile anlaştı. Firma da daireleri eşyalı olarak öğrencilere kiraya verdi.


Bir süre sonra Fatma B, firma yetkilileri ile kira nedeniyle anlaşmazlık yaşayınca Antalya 8. İcra Mahkemesi'ne dava açtı. Mahkeme, şubat ayında dairelerin tahliyesine karar verdi.


Karar uyarınca siteye gelen görevliler, dairelerde kalan öğrencilerden evleri boşaltmasını istedi. Bunun üzerine bazı öğrenciler siteden ayrılarak arkadaşlarının yanına yerleşti. Bazıları da mal sahibinin geçici olarak tahsis ettiği dairelerde kalıyor. Öğrenciler, firmadan ödedikleri paranın iadesini istiyor. 


Mal sahibi Fatma B'nin avukatı Faruk Akdağ,...