06 / 05 / 2024

Limanköy İnşaat adres

Limanköy İnşaat adres

Limanköy İnşaat Yapı Metal Hırdavat Orman Ürünleri Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gökbaş tarafından kuruldu. 

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Kadıköy'ün göbeğindeki inşaat yok artık dedirtti!

Bazı inşaat firmaları imar mevzuatını görmezden gelerek projelerine devam ederken, İnşaat Doktoru resmi X hesabı üzerinden Kadıköy'ün göbeğindeki bir inşaatı paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tçy İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nurtac Avşar tarafından kuruldu.

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uluköy İnşaat Hırdavat Makina Elektrik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gölköy İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çolakoğlu tarafından kuruldu.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Limanköy Grup İnşaat Metal Kimya Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Zıylan tarafından kuruldu.

Mtc 61 Çengelköy İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mtc 61 Çengelköy İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Sebahattin Civelek tarafından kuruldu.

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Yön Gayrimenkul Ve Tesis Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Yön Gayrimenkul Ve Tesis Yönetimi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emintaş Emlak İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Limanköy İnşaat adres Haberi

Limanköy İnşaat adres

Limanköy İnşaat Yapı Metal Hırdavat Orman Ürünleri Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gökbaş tarafından kuruldu. 

Limanköy İnşaat Yapı Metal Hırdavat Orman Ürünleri Temizlik Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, -Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları, beton, yol, asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek ve ana sözleşmesinde yazılı diğerişler...

Limanköy İnşaat Yapı Metal...