28 / 04 / 2024

Limit Ticaret Yapı Enerji Limited Şirketi Nerede

Limit Ticaret Yapı Enerji Limited Şirketi Nerede

Limit Ticaret Yapı Enerji Limited Şirketi Zeki Şengöz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hmz Taşınmaz Ticaret Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hmz Taşınmaz Ticaret Yapı Sanayi Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Özen tarafından kuruldu.

Nevada Ticaret Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Nevada Ticaret Yapı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ilke İsmail Hakkı Özdemir tarafından kuruldu.

Bir dev daha işten çıkarma furyasına katıldı! 9 bin kişiyiişten çıkrıyor

Merkezi ABD'de bulunan e-ticaret devi Amazon, ekonomik gerekçelerle gelecek haftalarda 9 bin çalışanını daha işten çıkaracağını duyurdu. Küresel boyutta e ticaret yapan firma dünyanın en çok ticaret yapılan siteleri arasında geliyor.

Belediyeye ait 12 adet parkur alanı kiraya veriliyor! 50 bin 400 TL teminatla lüks semtte ticaret yapın!

Marmaris Belediyesi 12 adet parkur alanı kiraya verdiğini duyurdu.  50 bin 400 TL’den başlayan teminatlarla lüks semtte işletmeni olsun! İşte detaylar…

FAST işlemlerinde yeni dönem! Merkez Bankası resmen açıkladı!

Bankalar arası 7/24 hızlı para transferi yapılmasını sağlayan FAST işlemlerinde limit 20 bin TL oldu. Bankalar tanımlamaları gerçekleştirdi ve bugünden itibaren para transferleri 20 bin TL limit üzerinden yapılmaya başlandı.

E-ticarette başarılı olmanın 5 yolu!

İnternet alışverişi hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Kimisi sadece internetten ürün alırken kimisi de para kazanmak için e-ticaret yapıyor. Peki e-ticarete girerken nelere dikkat etmelisiniz?

Cts Ticaret Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Cts Ticaret Yapı Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Semaha Yıldırım tarafından kuruldu.

250 Dolara kredi notunu yükseltiyorlar Aman dikkat elinizi verip kolunuzu kaptırmayın

Türkiye gazetesinden Kaan Zenginli'nin haberine göre internet dünyasının karanlık yönü olarak bilinen ve küresel yasa dışı ticaretin büyük bölümünün döndüğü Dark ve Deep Web hızla yayılıyor. Küresel çapta günlük 7 milyar dolarlık ticaret yapılan karanlık internet ağına Türkiye’den de ciddi bir şekil

Geyasa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Geyasa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Yapı  Anonim Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli  ile Georgı Yakov    Samuılov tarafından kuruldu.

Türkiye ile İtalya arasında 5 yılda 93 milyar dolarlık ticaret yapıldı!

İtalya'ya son 5 yılda toplam 41 milyar 802 milyon dolarlık ihracat yapan Türkiye, bu ülkeden 50 milyar 928 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirdi.

Solmazlar Dış Ticaret Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Solmazlar Dış Ticaret Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Solmaz tarafından kuruldu.

Esenler’deki bin futbol sahası büyüklüğündeki alan imara açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, eski askeri alan için alt ve üst ölçekli planları hazırlayarak 26 Ağustos tarihinde askıya çıkardı. Yeni planlara göre 720 hektarlık alanın yüzde 38’ine konut, turizm ve ticaret yapıları yapılacak.

Ons Ticaret Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ons Ticaret Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Fatih Beluk tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Limit Ticaret Yapı Enerji Limited Şirketi Nerede Haberi

Limit Ticaret Yapı Enerji Limited Şirketi Nerede

Limit Ticaret Yapı Enerji Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Zeki Şengöz tarafından  kuruldu. 



Limit Ticaret Yapı Enerji Limited Şirketi iş konusu ; 1.Sirket her türlü insaat ve taahhüt isleri, kat karsılıgı insaat, konut, isyeri, ticarethane, insaatlarını yapmak, satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerine veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak, 2.Sirket yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut is hanları, fabrika yollar baraj ve göletler park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...