30 / 04 / 2024

FAST işlemlerinde yeni dönem! Merkez Bankası resmen açıkladı!

FAST işlemlerinde yeni dönem! Merkez Bankası resmen açıkladı!

Bankalar arası 7/24 hızlı para transferi yapılmasını sağlayan FAST işlemlerinde limit 20 bin TL oldu. Bankalar tanımlamaları gerçekleştirdi ve bugünden itibaren para transferleri 20 bin TL limit üzerinden yapılmaya başlandı.



Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) ile insanlar farklı bankalardaki hesapları arasında 7 gün 24 saat, hızlı ve kolay şekilde para aktarımı yapabiliyordu.

Merkez Bankası tarafından yapılan düzenleme ile bu işlemlerde limitler 20 bin TL’ye yükseltildi. Bu sayede 7 gün 24 saat boyunca 20 bin TL’ye kadar olan bakiyeler istenilen anda istenilen kişiye/kuruma EFT yapılabilecek.

FAST işlemlerinde yeni dönem! Merkez Bankası resmen açıkladı!

Bu limit daha önceden 5 bin TL olarak uygulanıyordu. FAST'e sistemi olan tüm bankalar limiti 20 bin TL olarak belirledi ve kullanım başladı.

İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön