28 / 04 / 2024

Limni Gölü projeleri

Limni Gölü projeleri

Gümüşhane'nin Torul ilçesi sınırlarındaki Limni Gölü Tabiat Parkı'na ziyaretçilerin konaklayabilmesi için 10 kır evi ve bir ziyaretçi merkezi inşa ediliyor. Göl için gelişme planının yanı sıra imar planı da yapıldı.

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

Manisa Sarıgöl’e yeni yatırımlar geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u makamında ağırladı. Ergün ve Selçuk, Sarıgöl’e yapılması planlanan projeleri görüştüler.

Gül İnşaat yeni projeleri için kesenin ağzını açtı!

Gül Proje, bu yıl hayata geçireceği iki yeni proje için 10 milyon TL’lik yatırım yapacak. Firma bir taraftan da özellikle kent merkezlerindeki dönüşüm projelerine hazırlanıyor.

Manisa Alaşehir ve Sarıgöl projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir ve Sarıgöl Belediyeleri’ni hayata geçirilecek kanalizasyon, içme suyu ve sondaj çalışmaları ile ilgili ziyaret etti. Ziyaretler sonrasında projelerin ön çalışmaları tamamlandı.

Büyükçekmece Gölü villa bölgesi oluyor!

Büyükçekmece ile Beylikdüzü Kavaklı'da, Mesa-Nurol'dan Demir İnşaat’a kadar birçok markab konut üreticisi proje geliştirme yarışma girdi. Büyükçekmece Gölü havzasında, inşaat şirketleri ağırlıklı olarak villa projeleri geliştiriyor.

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri!

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri ile Avrupa yakasında iki yeni projeye imza atacak. Proje tek blok olarak tasarlandı.

Urke İnşaat Küçükçekmece Gölü ve Basın Ekspres'te proje yapacak!

Urke İnşaat, Avrupa yakasında iki yeni projeye hazırlanıyor. Urke İnşaat'ın projeleri Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Küçükçekmece Gölü kenarında olacak. Küçükçekmece projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilecek...

Büyükçekme Göl Vadisi’nde villalar 840 bin dolardan başlıyor!

1990’lı yılların ortalarında Alarko tarafından keşfedilen Alkent projeleri ile İstanbul’ un ilgisini çeken Büyükçekmece Göl Vadisi; günümüzün parlayan yıldızı. Yalçınlar Group Büyükçekme Göl Vadisi'nde fiyatlar 840 bin dolardan başlıyor.

Yeraltı gölet projeleri başlıyor!

Yeraltı gölet projeleri başlıyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2015 yılından itibaren Türkiye genelinde yeraltı göletleri projelerini başlatacaklarını ifade etti.

Limni Gölü, ziyaretçi akınına uğradı!

Gümüşhane'nin Torul ilçesinin 1700 rakımlı Zigana Dağı 'ndaki Limni Gölü, eşsiz güzellikleriyle ülkenin dört bir tarafından Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla gelen ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor.

Limni Gölü Tabiat Parkı'na kır evleri yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nca Gümüşhane Torul ilçesinde bin 700 rakımda bulunan Limni Gölü Tabiat Parkı'nda ziyaretçilerin konaklama ihtiyaçlarını karşılamak için kır evleri yapılacağı bildirildi.

Limni Gölü Tabiat Parkı'na 10 kır evi ve bir ziyaretçi merkezi inşa ediliyor!

Gümüşhane'nin Torul ilçesi sınırlarındaki Limni Gölü Tabiat Parkı'na ziyaretçilerin konaklayabilmesi için 10 kır evi ve bir ziyaretçi merkezi inşa ediliyor. Göl için gelişme planının yanı sıra imar planı da yapıldı.

Limni gölüne ahşap kır evi yapılacak!

Gümüşhane'nin Torul ilçesine Zigana köyü sınırları içerisinde yer alan Limni Gölünde tabiat parkı sınırı genişletildi. Bölgeye yeni kır evleri yerleştirilecek. Limni gölüne ahşap kır evi yapılacak...

Limni Gölü projeleri Haberi

Limni Gölü projeleri

Torul ilçesine bağlı Zigana köyü sınırlarındaki 1700 rakımlı Limni Gölü Tabiat Parkı'na kır evleri ve ziyaretçi merkezi kuruluyor.


Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Şube Müdürü Mustafa Bulut, Doğa Koruma ve Milli Parklar Gümüşhane Şube Müdürü Emel Mazlum ile parka giderek çalışmaları inceledi. Yapımı süren kır evleri ve çevre düzenlemeleriyle ilgili bilgi alan Bulut, göl ve çevresinin Türkiye’nin örnek tabiat parklarından biri olacağını söyledi.


Orman ve Su İşleri Bakanlı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünce 2013'de gölü de kapsayan 34 hektarlık tabiat parkının 72 hektara çıkarıldığını anımsatan Bulut, "Buradaki kaynak değerin devamındaki alanlar da tabiat parkımızın içerisine dahil edildi. Hem kod alanlarımız büyüdü hem de daha fazla yatırım alabilmesi sağlandı. Bunu önemli bir gelişme olarak görüyoruz. Limni Gölü ilimizin en...