29 / 04 / 2024

lin yapı Aden Ballıkpınarı

lin yapı Aden Ballıkpınarı

Aden Ballıkpınarı 'nda fiyatlar 325 bin liradan başlıyor, 2 etap halinde yükselen Aden Ballıkpınarı 'nda 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon dairelerin yanı sıra villalar bulunuyor...

Aden Ballıkpınarı yatırımcıya değil, oturacak olana satılıyor!

Ankaralı gayrimenkul şirketi Lejant, bölgede yapılan her 10 projeden 5’ine imza atıyor. Firma, yapımına devam eden Lejant Aden Ballıkpınarı projesini yatırımcıları değil oturacak olanlara satıyor.

Gölbaşı Aden Ballıkpınarı villalarında yaşam eylülde başlıyor!

Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla Ankara Gölbaşı'nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut projesi, eylül ayında teslim edilecek. Proje, 48 bağımsız villadan oluşuyor.

Aden Konut Projesi ikinci etap teslimleri Eylül'de!

İki etaptan oluşan ve ilk etabı teslim edilen Aden Konut Projesi’nin ikinci etabı da çelik yapı sistemi sayesinde hızla tamamlanarak, sahiplerine Eylül ayında teslim edilecek. Şu anda 26 adet bağımsız blok inşaatın yüzde 50’si tamamlandı.

Gölbaşı Aden Konutları hayata geçiyor!

Türkiye'nin hafif çelik sistemle üretilen ilk binasını kuran Steelife, şimdi de toplu konut projesi olarak Ankara'da çelik yapı sistemi ile hayata geçirilen Aden Ballıkpınarı Konut Projesine imza atıyor.

Gölbaşı Aden Konutları çelik yapı sistemiyle hayata geçiyor!

Vefa markası Steelife imzası taşıyan Ankara Gölbaşı’nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Konut Projesi, yatay yaşam konseptiyle hayalinizdeki tek katlı, bahçeli ev modelini sunuyor.

Öz Elit Yapı Yönetim Çiçekçilik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Öz Elit Yapı Yönetim Çiçekçilik Otomotiv Limited Şirketi, Tülin Değirmenci tarafından 100 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta kuruldu.

Tülin Sinan Vardar Anaokulu açıldı!

Üsküdar Küplüce’de, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği’nin (TOGEMDER) “Ana Sınıfsız Okul Kalmasın” projesi kapsamında yapımı tamamlanan Tülin Sinan Vardar Anaokulu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Gölbaşı Aden Konutları'nın tanıtımı yapıldı!

Ankara merkezine 20 dakika mesafede, “yatay yaşam” konsepti ile inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konutlarında düzenlenen tanışma toplantısı Pazar günü gerçekleştirildi. Aden Ballıkpınarı, 68.000 metrekarelik bir alan üzerinde yer alıyor...

Kale Grubu'nun yeni bayisi Aden Yapı İzmir Showroom açıldı!

Alsancak ilçesinde mimar ve satış ekibi eşliğinde İzmir ve Ege Bölgesi’ne hizmet verecek Aden Yapı, Kale Grubu’nun öncü markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim ve Kale ürünlerinin satışını yapacak..

Betlis Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betlis Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin liralık sermaye ile 9 Ekim 2013 tarihinde Muhsin Gülsuyu tarafından Zümrütevler Maltepe Tülin Caddesi Maltepe adresinde kuruldu.

İçerenköy'deki hâlin yerine modern tesisler yapılacak

İçerenköy'deki sebze meyve hali kaldırılıyor, bölgenin kâbusu olan halin yerine modern tesisler yapılacak

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Teknik Yapı Upcity'yi satışa çıkarıyor!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Upcity satışa çıkıyor.

lin yapı Aden Ballıkpınarı Haberi

lin yapı Aden Ballıkpınarı


Aden Ballıkpınarı projesi Lin Yapı imzası ile yaşama geçiriliyor. Proje 68 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.


İki etap halinde yükselen Aden Ballıkpınarı 'nın ilk etabında 18 villa, 18 daire bulunuyor. Proje 78 konuttan meydana geliyor.


Ankara Aden Ballıkpınarı 'nda yer alan daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon, villalar ise 5 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Aden Ballıkpınarı 'nda yer alan dairelerin fiyatları 325 bin liradan; villaların fiyatları ise 625 bin liradan başlangıç gösteriyor.



Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projenin teslimlerinin Ekim 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Çocuk oyun alanları, basketbol sahası gibi sosyal alanların yer aldığı Aden Ballıkpınarı Evleri 'nde her villaya ait özel yüzme havuzu bulunuyor.


Telefon: 0 (312) 217 40 20

Web adresi: