21 / 05 / 2024

Linde Gaz tesisleri nerede

Linde Gaz tesisleri nerede

Endüstriyel, Medikal ve Özel Gazlar sektörünün önde gelen uluslararası oyuncularından Linde Gaz, Denizli’de Karbondioksit Üretim Tesisi yatırımını tamamlayarak hizmete açtı.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmaları tam gaz! 

İzmir Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz şubat ayında nİzmir Büyükşehir Belediyesi tesislerin yenilenmesi projesine 5 milyon 430 bin TL destek sözü vermişti. 

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri ek binasının inşaatı tam gaz!

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde,  Fitness ve Aletli Jimnastik Salonu, 2 adet Toplantı Salonu, Yemekhane ve Kafeteryanın yer aldığı ek binada çalışmalar son sürat devam ediyor.

Küçükçekmece Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı açıldı!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Küçükçekmece Belediyesi, Atakent Mahallesi Selçuklu Caddesi üzerinde inşa ettiği ‘Selçuklu Sosyal Tesisleri ve Parkı’nı Küçükçekmeceli vatandaşların hizmetine açtı.

Sakarya Esentepe Sosyal Tesisleri’nde çalışmalar tam gaz!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Esentepe Sosyal Tesisleri’nde incelemelerde bulundu.

Bahçelievler Sosyal Tesisleri'nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüd Proje Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan Bahçelievler Sosyal Tesisleri inşaatı son hızıyla devam ediyor.

Erdemir, Alman Linde Grup ile tesis kuracak!

Erdemir Grubu'nun 50 yıllık tarihinde bir ilk. Erdemir, yeni bir gaz ayrıştıma tesisi kurmak üzere Alman Linde Grup ile yüzde 50-yüzde 50 oranda bir ortaklık için niyet mektubu imzaladı.

Linde Gaz, yeni tesisiyle Türkiye'de büyümeye devam ediyor!

Endüstriyel, Medikal ve Özel Gazlar sektörünün önde gelen uluslararası oyuncularından Linde Gaz, Denizli’de Karbondioksit Üretim Tesisi yatırımını tamamlayarak hizmete açtı.

Linde Grup, Denizli'de 15 milyon Euroluk tesis kurdu!

Endüstriyel gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli'de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

Linde Grup, Denizli'de karbondioksit üretim tesisi açtı!

Endüstriyel gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli'de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

Alman Linde Grup'tan, Denizli’ye 15 milyon euroluk yatırım!

ENDÜSTRİYEL gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli’de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

Rönesans Holding, Sıvılaştırılmış Doğal Gaz Tesisi inşa edecek!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Endüstri Tesisleri, kuzey kutbunda yapılacak LNG (Sıvılaştırılmış Doğal Gaz) Tesisi’nin CWP3B kısmının yapımını üstlenecek.

Sağlık tesisleri alanı nedir?

Özel sağlık tesisi yapılacak alanlar belirlenmeden Sağlık Bakanlığının taşra teşkilatının uygun görüşü alınması gerekiyor? Peki sağlık tesisleri alanı nedir? Hangi alanlarda sağlık tesislerine yer verilir?

Melikgazi Belediyesi sosyal tesisleri sağlık ocağı oldu!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç, İldem Cumhuriyet Mahallesi' nde yer alan İldem Belediye Sosyal Tesisleri' nin ikinci katını Sağlık Müdürlüğü' ne tahsis ettiklerini söyledi...

Linde Gaz tesisleri nerede Haberi

Linde Gaz tesisleri nerede

Günümüz şartlarının daha rekabetçi duruma gelmesinden dolayı,  katma değer kavramı gün geçtikçe daha fazla önem kazanmaktadır. Türkiye CO2 pazarının lider tedarikçisi konumundaki Linde Gaz A.Ş, müşterilerine yalnızca gaz tedariği değil, güncel teknoloji, güvenlik, kalite ve çevre standartlarının yakalanması amacıyla özel hizmet ve uygulamalar sunmaktadır.

Karbondioksit ürünü, doğal kuyulardan çıkan Karbondioksit’ten ya da endüstriyel gaz atıklarının saflaştırılması ile elde edilir. Düşük kullanım oranlarında Karbondioksit tüketicilerine tüplü ambalajla tedarik edilirken kullanım oranı yüksek olan tüketimlerde ise tedarik tankerler aracılığıyla müşteri sahalarına konulan yüksek basınçlı tanklara yapılmaktadır.

Karbondioksit biz farkında olmadan hayatımızın birçok alanında kullanılmaktadır. Karbondioksit’le yapılan uygulamalarla Meşrubat, Seracılık, Gıda Dondurma ve İmalat Sanayi’nin birçok alanında müşteriye özel farklı çözümler sunulmaktadır. Bu alanlardan bir yenisi olan Linde’ nin tescilli teknolojisi olan SOLVOCARB® uygulamasının,...