15 / 05 / 2024

Linde Grup Denizli

Linde Grup Denizli

Endüstriyel gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli'de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

TOKİ Denizli'de zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Denizli İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

TOKİ Denizli İlinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesini 12 Şubat 2020 tarihinde yapacak.

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları başvuruları!

TOKİ Denizli Karahayıt Konutları başvuruları devam ediyor. Projede 80 adet daire standart grup için satışta.

Erdemir, Alman Linde Grup ile tesis kuracak!

Erdemir Grubu'nun 50 yıllık tarihinde bir ilk. Erdemir, yeni bir gaz ayrıştıma tesisi kurmak üzere Alman Linde Grup ile yüzde 50-yüzde 50 oranda bir ortaklık için niyet mektubu imzaladı.

Aydın-Denizli otoyolu projesi çalışmaları ne zaman başlayacak?

Binali Yıldırım, Aydın-Denizli otoyolu müjdesini verdi. Plan Bütçe Komisyonu'ndaki görüşmeler sırasında sunum yapan Bakan Yıldırım'ın 165 kilometrelik Aydın-Denizli otoyolunun 1. grup otoyol projeleri içerisinde olduğunu söylediği öğrenildi.

Linde Gaz, yeni tesisiyle Türkiye'de büyümeye devam ediyor!

Endüstriyel, Medikal ve Özel Gazlar sektörünün önde gelen uluslararası oyuncularından Linde Gaz, Denizli’de Karbondioksit Üretim Tesisi yatırımını tamamlayarak hizmete açtı.

Linde Grup, Denizli'de 15 milyon Euroluk tesis kurdu!

Endüstriyel gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli'de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

Linde Grup, Denizli'de karbondioksit üretim tesisi açtı!

Endüstriyel gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli'de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

Alman Linde Grup'tan, Denizli’ye 15 milyon euroluk yatırım!

ENDÜSTRİYEL gaz sektöründe faaliyet gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli’de 15 milyon euroluk yatırımla karbondioksit üretim tesisi açtı.

Tesco Kipa Pazarlama A.Ş.'nin Denizli Saltak Şubesi kapatıldı!

Tesco Kipa Pazarlama Ticaret Lojistik ve Gıda Sanayi A.Ş.tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan bilgiye göre Denizli İlinde faaliyet gösteren Denizli Saltak Şubesi kapatıldı...

Kuzu Grup'tan Divan Residence'ta 1000 TL peşinatla!

Kuzu Grup'tan Divan Residence'ta 200 bin TL değerinde bir konut için 1.000 TL ön peşinat ödeyerek evine yerleşiyor.  Divan Residence'ta aidatlar 190 TL ile 250 TL arasında değişiyor.

Türkiye'nin en büyük arkeoloji müzesi Denizli'de açılacak

Denizli"de Türkiye"nin en  büyük arkeoloji müzesini kurabilmek için başlatılan proje çalışmalarının 2011  yılında biteceği bildirildi

Denizli'de icradan 1 milyon 925 bin TL'ye hayvancılık tesisi!

Honaz İcra Müdürlüğü, Denizli İli, Honaz İlçesi, Kızılyer Köyü, Köyüstü Mevkii, 359 parselde yer alan 12 bin 400 metrekare idari bina iki ev üç depo vasıflı taşınmazı satışa sunuyor

Linde Grup Denizli Haberi

Linde Grup Denizli

Denizli'nin Sarayköy İlçesi Kızıldere Mevkii'nde yapılan karbondioksit üretim tesisi törenle açıldı. 2006 yılında Türkiye pazarına giren ve dünyada endüstriyel gaz sektöründe 100'ün üzerinde ülkede faaliyete gösteren Almanya merkezli Linde Grup, Denizli'de 15 milyon euroya mal olan karbondioksit üretim tesisi yatırımını tamamlayarak hizmete açtı. Açılış törenine Linde Grup Türkiye Genel Müdürü Mert Alper Kumbaracı, üst düzey yöneticiler ve Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile davetliler katıldı. 


Müşteriye özel çözümler sunulacak


Linde Gaz Türkiye Genel Müdürü Mert Alper Kumbaracı, ileri teknoloji ile donatılan yeni tesis ile Türkiye'de sanayicilere bir yeniliği daha sunmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Linde kalite ve standartlarında karbondioksit gazı sağlayarak; maliyetlerin düşürülmesine, proses performansının artırılmasının yanı sıra, nihai ürün kalitesinin geliştirilmesi ve iş güvenliğinin sağlanmasında endüstriyel gaz sektörüne 135 yıllık...