18 / 05 / 2024

lindsay diaz

lindsay diaz

Google Maps'teki bir hata Texaslı Lindsay Diaz'ın evinden olmasına sebep oldu. Yıkım şirketi Billy L Nabors Demolition Google Maps'e yıkıma gidecekleri adresi girdiler ve gösterilen adresi sorgusuz sualsiz yıktılar.

Meksika Merkez Bankası'ndan Bitcoin açıklaması!

Meksika Merkez Bankası Başkanı Alejandro Diaz de Leon, Bitcoin'in yüksek risk barındırdığını dile getirerek, Bitcoin'i para birimi olarak görmediğini dile getirdi.

Küba'da konut yatırımlarına öncelik verilecek!

Miguel Diaz-Canel yaptığı açıklamada "Bu yıl içerisinde ihracat, yabancı yatırımı, konut inşaatı, gıda üretimi, turizm, ulaştırma ve yenilenebilir enerji kaynakları gibi öncelik verdiğimiz çalışma sahalarını güçlendireceğiz." dedi.

Pertocaroni Ca İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Pertocaroni Ca İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hugo Alejandro Luna Suarez, Jose Enrique Santos Rodriguez ve  Nelson Enrique Reyes Diaz ortaklığında kuruldu. 

Lindsay Lohan ada tasarladı!

Sansasyonlarıyla sık sık adından söz ettiren Hollywood’un ünlü siması Lindsay Lohan Dubai’de kendi adını taşıyan bir ada tasarladı.

Lindsay Lohan evinin kirasını ödeyemiyor!

Bir süredir kendini yardım işlerine adayan ABD'li ünlü oyuncu Lindsay Lohan'ın borç batağında olduğu ortaya çıktı. Lohan, 8 Kasım'a kadar borçlarını ödeyemezse mahkemenin iflas talebiyle karşı karşıya kalacak.

Lindsay Lohan İstanbul'da gece kulübü açacak!

Sultanbeyli'de Suriyeli mültecileri ziyaret etmesi ile son zamanlarda adından söz ettiren 'sorunlu güzel' Lindsay Lohan mekan sahibi oldu. Atina'da bir gece kulübü açan Lohan planları arasında İstanbul da olduğunu söyledi.

Tolgahan Sayışman Miami’den ev satın aldı!

Kasım ayında Los Angeles’ta aldığı evle Lindsay Lohan’a komşu olan Tolgahan Sayışman, bu kez Miami’den ev aldı.

Google Maps'teki hata ev yıkımına yol açtı!

Google Maps'teki bir hata Texaslı Lindsay Diaz'ın evinden olmasına sebep oldu. Yıkım şirketi Billy L Nabors Demolition Google Maps'e yıkıma gidecekleri adresi girdiler ve gösterilen adresi sorgusuz sualsiz yıktılar.

Tolgahan Sayışman, Los Angeles’ta 430 bin dolara ev aldı!

Tolgahan Sayışman, Los Angeles’ta 430 bin dolar vererek (1 milyon 218 bin TL) kiraladıkları evi satın aldı. Sayışman, Iggy Azalea ve Lindsay Lohan gibi dünyaca ünlü yıldızlarla komşu oldu.

New York’ta Sting’e komşu olmak isteyen Türkler kim?

Ünü Türkiye sınırlarını çoktan aşan iç mimar Şafak Çak Sting’in New York Walker Tower’daki evinin bir bölümünü tasarladı. Sting, Cameron Diaz, Gisele Bündchen gibi ünlüler daire satın alınca jet sosyete de gözünü buraya dikti...

Küba'dan yabancı yatırımcıya çağrı!

Küba Dış Ticaret Bakanı Rodrigo Malmierca Diaz, ülkesinin, çiftçilikten otomobil üretimine kadar 246 projenin hayata geçirilmesini istediğini ve bunun, 8,7 milyar dolarlık yatırım gerektireceğini açıkladı.

Greg Lindsay İstanbul’a yapılacak yeni havalimanını değerlendirdi!

Dünyaca ünlü şehir ve çevre planlama uzmanı Greg Lindsay, İstanbul’a yapılacak yeni havalimanını değerlendirdi..

Hollywood ünlüleri Walker Tower'dan ses geçirmez daire aldı!

Hollywood'un ünlü oyuncularından Cameron Diaz ve Blake Lively, New York'taki Walker Tower'dan 13 milyon dolara ses geçirmeyen daire satın aldı...

lindsay diaz Haberi

lindsay diaz

Ancak sonra uygulamanın yanlış evi gösterdiği ve dolayısıyla da yanlış evin yıkıldığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Lindsay Diaz evinin yıkıldığını kendisini arayan komşusundan öğrendiğini ve ilk başta komşusunun şaka yaptığını düşündüğünü belirtti. Google ise uygulamadaki hatanın düzeltildiğini...