06 / 05 / 2024

Lindsay Lohan İstanbulda gece kulübü mü açacak

Lindsay Lohan İstanbulda gece kulübü mü açacak

Sultanbeyli'de Suriyeli mültecileri ziyaret etmesi ile son zamanlarda adından söz ettiren 'sorunlu güzel' Lindsay Lohan mekan sahibi oldu. Atina'da bir gece kulübü açan Lohan planları arasında İstanbul da olduğunu söyledi.

1933 yılında İstanbul'da 40 bin arsa, 140 bin bina varmış!

1933 yılında İstanbul Belediyesi tarafından İstanbul'daki bina ve arsaların sayısı tespit edilmiş. Verilere göre İstanbulda 40 bin arsa 140 bin bina varmış.

Bu sarsıntı büyük depremi beklediğimiz fayda gerçekleşti!

İstanbulda önceki gün meydana gelen 4.7'lik deprem, kent sakinlerine korku yaşattı. Prof. Dr. Naci Görür, depremin ardından açıklamalarda bulundu...

Şarık Tara son yolculuğuna uğurlanıyor!

ENKA Holdingin kurucusu Şarık Tara için ilk tören holding binası önünde düzenlendi. İstanbulda geçtiğimiz gün 88 yaşında vefat eden Tara için Bebek Camiinde öğle vakti cenaze töreni gerçekleştirilecek. 

Lindsay Lohan ada tasarladı!

Sansasyonlarıyla sık sık adından söz ettiren Hollywood’un ünlü siması Lindsay Lohan Dubai’de kendi adını taşıyan bir ada tasarladı.

Lindsay Lohan evinin kirasını ödeyemiyor!

Bir süredir kendini yardım işlerine adayan ABD'li ünlü oyuncu Lindsay Lohan'ın borç batağında olduğu ortaya çıktı. Lohan, 8 Kasım'a kadar borçlarını ödeyemezse mahkemenin iflas talebiyle karşı karşıya kalacak.

Lindsay Lohan İstanbul'da gece kulübü açacak!

Sultanbeyli'de Suriyeli mültecileri ziyaret etmesi ile son zamanlarda adından söz ettiren 'sorunlu güzel' Lindsay Lohan mekan sahibi oldu. Atina'da bir gece kulübü açan Lohan planları arasında İstanbul da olduğunu söyledi.

Tolgahan Sayışman Miami’den ev satın aldı!

Kasım ayında Los Angeles’ta aldığı evle Lindsay Lohan’a komşu olan Tolgahan Sayışman, bu kez Miami’den ev aldı.

Google Maps'teki hata ev yıkımına yol açtı!

Google Maps'teki bir hata Texaslı Lindsay Diaz'ın evinden olmasına sebep oldu. Yıkım şirketi Billy L Nabors Demolition Google Maps'e yıkıma gidecekleri adresi girdiler ve gösterilen adresi sorgusuz sualsiz yıktılar.

Tolgahan Sayışman, Los Angeles’ta 430 bin dolara ev aldı!

Tolgahan Sayışman, Los Angeles’ta 430 bin dolar vererek (1 milyon 218 bin TL) kiraladıkları evi satın aldı. Sayışman, Iggy Azalea ve Lindsay Lohan gibi dünyaca ünlü yıldızlarla komşu oldu.

Sultanbeyli'de konut fiyatları yüzde 250 arttı!

Tüm il ve ilçelerdeki son 3 senelik emlak fiyat hareketlerini inceleyen 'SAHİBİNDEX Emlak Endeksi'ne göre, İstanbulda konut fiyatlarının en yüksek oranda arttığı ilçe Sultanbeyli oldu.

Arap yatırımcılar gayrimenkul için Türkiye'ye geliyor!

Suudi Arabistan ve Körfez ülkelerinden 500 kişilik Arap yatırımcı ve iş adamı grubu, 24-26 Nisan'da İstanbulda olacak. Araplar bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Türk, Arap Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'ne gelecek..

Mesa Mesken Park Mozaik projesini satışa çıkardı!

İstanbulda'ki projelerin ardından yeniden Başkent piyayasına dönen Mesa Mesken,Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle dönen Mesa Mesken, yaklaşık 1 milyar lira proje geliri bekliyor.

İstanbul'un yüzölçümünü arttıran parklar!

İstanbulda’da Maltepe ve de Yenikapı’ya deniz doldurularak yapılan biri dünyanın en büyüğü iki şehir parkı, İstanbul’un yüz ölçümünü arttırdı... İşte İstanbul‘un yüz ölçümünü arttıran parklar...

Lindsay Lohan İstanbulda gece kulübü mü açacak Haberi

Lindsay Lohan İstanbulda gece kulübü mü açacak


Son zamanlarda Türkiye’deki Suriyeli mültecileri ziyaret etmesiyle geniş kitleler tarafından tanınmaya başlayan Lindsay Lohan ekonomik olarak zor durumda… Celebrity Net Worth’e göre 500 bin dolarlık bir serveti kalan ünlü oyuncu Atina’da erkek arkadaşı Dennis Papageorgiou’yla birlikte Atina’nın Gazi mahallesinde Lohan isimli bir gece kulübü açtı.


İSTANBUL, HONG KONG VE NEW YORK


Inquisitr’ın haberine göre Lohan gece kulübünün açılışında gazetecilere üç gece kulübü daha açmak istediklerini, İstanbul, Hong Kong ve New York’ta yeni mekanlar açma planları olduğunu belirtti. Lohan’ın sözcüsü gece kulübünde R&B tarzı müzikler çalınacağını belirtirken dans şovları da olacağını söyledi. Lohan’ın Hollywood’dan ünlü arkadaşlarını kulübe getirerek kulübün tanıtımını yapmayı planlıyor.



BORCU VAR


Disney yapımlarında çocuk oyuncu olarak yer alan ve dünyaca büyük bir üne kavuşan Lohan 2011 yılında Playboy dergisine 1 milyon...