04 / 05 / 2024

lite World Hotels

lite World Hotels

Elite World Hotels Direktörü Emel Elik, "Amacımız zincirimizi büyütmek. İstanbul'da üç otel birden açmak için hazırlıklara başladık" diyor

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

650 milyon TL'lik Elite World Sapanca açıldı!

Elite World Hotels, Sapanca’da hayata geçirdiği 650 milyon liralık yatırımla Türkiye’nin en büyük wellness ve spa alanına sahip oteli Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’u açtı...

Küçükyalı Elite World Asia Hotel açıldı!

İstanbul, Van ve Marmaris’teki 6 oteliyle 16 yıldır turizm sektöründe faaliyetlerini sürdüren Elite World Hotels, İstanbul Küçükyalı’da Elite World Asia Hotel’i 6 Eylül tarihinde hizmete açtı.

Yeni kongre otelleri yapılıyor!

Kongre turizmine yönelik yatırımlar hız kesmeden devam ediyor.  Elite World Hotels CEO’su Ünsal Şınık, oteller hakkında bilgi verdi. İşte yeni kongre otelleri...

14 yerli turizmciden 28 yeni otel projesi!

Turizm sektöründe yatırımlar hız kesmedi. Dedeman'dan Rixos'a Aksoy'dan Limak'a, NG'den Elite World Hotels'e kadar 14 yerli turizm grubu ise yatırımlarına devam edecek. 28 otel, planlama ve yatırım aşamasında.

Elite Word Hotels hizmete açıldı!

Elite Word Grubu’nun son oteli Elite Word Hotels hizmete açıldı. Firma, 2018'de 120 milyon dolara mal olacak Elite World Asia’yı açacak.

Elite World Europe Otel, 120 milyon dolarlık yatırımla açıldı!

Elite World Hotels zinciri, İstanbul Güneşli Basın Ekspres Yolu’nda elips mimarisi ile 120 milyon dolarlık yatırım yaptığı Elite World Europe’yi hizmete açtı.

Güral Premier Hotels & Resort'a iki ayrı ödül!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

Güral Premier, World Luxury Hotel Awards’tan iki ödül aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts, bu yıl 4. kez ödül kazandığı ‘World Luxury Hotel Awards’tan yine ödülle döndü. ‘Lüks Sahil Tatil Mekanı’ ve ‘Lüks Her Şey Dahil Aile Oteli’ alanlarında ödüle layık görüldü.

22. World Travel Awards'de Rixos Hotels 8 ödül aldı!

Dünyadaki seyahat acentelerinin oylarıyla belirlenen World Travel Awards Avrupa finalinde ödüller, İtalya'nın Sardunya Adası'nda, 5 Eylül'de düzenlenen gala gecesi ile sahiplerine verildi.

Rixos Hotels, World Travel Awards'tan 8 ödül aldı!

Rixos Hotels, dünyada “turizm oscarları” olarak bilinen World Travel Awards/WTA’da (Dünya Seyahat Ödülleri), “Türkiye'nin En İyi Misafir Ağırlama Oteli” seçildi.

Elite World Hotels Almanya'da açılacak!

Vanlı Elik Ailesi, son dönemde yaptığı iddialı yatırımlarla turizmin en önemli yerli gruplarından biri haline geldi. Elite World Hotels'in yurt içi ve dışında peş peşe açılacak yeni tesisleri bulunuyor.

Güral Premier Hotels & Resorts en lüks spa ödülü aldı!

Güral Premier Hotels & Resorts’un spa’sı Quu Spa, dünyanın en prestijli spa ödülü ‘World Luxury Spa Awards’ı dördüncü kez alarak, 2015’te de hem Türkiye’de hem Avrupa’da ‘En Lüks Spa’ seçildi.

lite World Hotels Haberi

lite World Hotels

Turizmin Vanlı temsilcisi Elik Ailesi, Elite World Hotels zincirini büyütüyor. İlk otellerini 36 yıl önce Van'da açan Elik Ailesi, hali hazırda İstanbul'da iki oteli ile faaliyet yürütüyor. Van'daki ikinci otellerini geçen Eylül ayında hizmete sokan Elite World Hotels Direktörü Emel Elik, "Amacımız zincirimizi büyütmek. İstanbul'da üç otel birden açmak için hazırlıklara başladık" diyor.


Türkiye’nin en dinamik sektörlerinden turizmdeki başarı öykülerine çok sıklıkla rastlıyoruz. Sektördeki performansa paralel olarak artıyor bu öyküler... Aşağıda ayrıntılarını okuyacağınız önemli bir başarı serüveninin aktörleri Vanlı Elik Ailesi. Otelciliğe 1976 yılında memleketleri Van’da başlayan, turizmin yanı sıra inşaat ve emlak sektörlerinde de boy gösteren Elik Ailesi, zaman içerisinde yürüttükleri disiplinli ve etkin çalışmalar ile rüştlerini Van’da ispatladıkları gibi İstanbul’un da iddialı turizm yatırımcıları araştırmasına girmeyi başarıyor.


Elik Ailesi,...